A.T.HELLBOY
کاربر سایت
آقا كسي بازي رو تموم كرده . من الان كل نقشه رو رفتم و رسيدم به همون خونه ي اولم كه مي تونيم ماموريت بگيريم يا چيز ميز خريد كنيم الان كي بازي تموم ميشه من ديگه نمي دونم چي كار كنم . لطفا كمك كنيد .
آقا كسي بازي رو تموم كرده . من الان كل نقشه رو رفتم و رسيدم به همون خونه ي اولم كه مي تونيم ماموريت بگيريم يا چيز ميز خريد كنيم الان كي بازي تموم ميشه من ديگه نمي دونم چي كار كنم . لطفا كمك كنيد
پس اگه اين طوري باشه بازي خيلي خيلي كوتاه بود . اون قسمت توي باكسشم كه ماموريتاش زياد باحال نيست . كسي ليست آچيومنت هاي اين بازي رو داره ؟سلام...
بعد از مرحله 8 بازی تمام میشه. اما اگر داخل toybox بازی کنید حالا حالا ها ماموریت دارید برای انجام!
سلام ...
کلا تا جایی که یادم میاد 3 تا بازی بود نه 4 تا اسب و ماشین و فضایی ها و وقتی تمام بشن فقط باید برگردی پیش خرسه! البته اگر در 3 تا بازی هم اول بشی اچیومنت داشت.
به نظر من كه آره.اگه كارتونش رو دوست دارى كه خريدن بازيش از واجباتِ:dارزش خرید داره ؟
از قسمت Toy Bax بیای بیرون یه نقشه برات باز میشه که به ترتیب می تونی مراحلو بری جلو و حال کنی :dسلام ببخشید که این تایپک رو از زیر خاک کشیدم بیرون:d
این بخش داستانیش کجاست؟؟؟؟؟
از قسمت Toy Bax بیای بیرون یه نقشه برات باز میشه که به ترتیب می تونی مراحلو بری جلو و حال کنی :d
نه اقا. مداد رو از سمت Toy Box بکش بیار به سمت چپ. بعد از مرحله قطار میشه مرحله دوم بازی. همینطوری بعد از هر مرحله، بعدی باز میشه.من وقتي وارد بازي ميشم استارت رو كه ميزم دو تا گزينه مياد:
1.load toy box
2.new game
كدوم رو بايد بزنم؟؟؟ (new game رو بزنم؟؟؟؟):d