Torchlight

اقا من دارم این بازی را دانلود می کنم سبک بازی شبیه بازی دیابلو هست بازی قشنگی هست وقتی دانلود تمام شد من بازی را نصب می کنم و در مورد بازی توضیح می دهم
من این تاپیک را ساختم تا بیایم با هم در مورد این بازی صحبت کنیم
کسانی که مثل من عاشق بازی دیابلو هستند بیایند و نظرشان را در مورد این بازی بدهند

دقیق تر می گی من اسماشونو یادم نمیاد چه شکلی بود
قربون دستت پیداش کردم. چون لولم ازش کمتر بود هر چی میزدش انگار نه انگار ولی رفتم لول 32 (خودش لول 30 بود) و با دمیجهای 1000 تایی تکه تکش کردم. منظورم هم آخرین باس بازی بود.

قربون دستت پیداش کردم. چون لولم ازش کمتر بود هر چی میزدش انگار نه انگار ولی رفتم لول 32 (خودش لول 30 بود) و با دمیجهای 1000 تایی تکه تکش کردم. منظورم هم آخرین باس بازی بود.
جالبه یعن لول آخرین باس بازی 30 هستش .... چه جوکی شد ! من الان لول 50 هستم !

وای همین الان نصبش کردم فوق العاده است...:cool:
گرافیکش جادوییه...
واقعا یه DIABLO CLONE بدون نقص ...
وای هنوز تو کفم...:bash:
به امید DIABLO III....:love:

[FONT=&quot]ما هم این بازی رو گرفتیم خیلی به نظر من بازیش داغون بود البته از بازی 400 مگی بیشتر انتظار نمیره اصلا نقشش که بخوای محل ماموریت رو پیدا کنی جیگر ادم خون میشه .بازی اینجوری 3 سال پیش بازی کردم هنوز که هنوزه واسه بار 20 هم میشه تا اخرش رفت[/FONT]
[FONT=&quot]doungeon seige 1 [/FONT] [FONT=&quot]رو میگم البته اگه درست نوشته باشمش[/FONT]

[FONT=&quot]ما هم این بازی رو گرفتیم خیلی به نظر من بازیش داغون بود البته از بازی 400 مگی بیشتر انتظار نمیره اصلا نقشش که بخوای محل ماموریت رو پیدا کنی جیگر ادم خون میشه .بازی اینجوری 3 سال پیش بازی کردم هنوز که هنوزه واسه بار 20 هم میشه تا اخرش رفت[/FONT]
[FONT=&quot]doungeon seige 1 [/FONT] [FONT=&quot]رو میگم البته اگه درست نوشته باشمش[/FONT]
شما خوبی عزیزم ؟
شما چه طوری محل objective هارو پیدا نکردی ؟؟؟؟ مگه ممکنه !؟ این بازی که open world نیست که مجبور باشی برای بعضی از ماموریت ها از جاهایی که رفته بودی دوباره بری ... توی این نوع بازیا معمولا فقط باید بری جلو !
البته با اون قسمت dungeon Siege خیلی حال کردم ... هم شماره ی 1 و هم شماره ی 2 عالی بودن ...

سلام.
آیا لول این سگه رو هم میشه آپ کرد و آیا میشه براش وسایلی خرید؟
لول سگت به صورت اتوماتیک افزایش پیدا میکنه، ولی میتونی تو دریاچه ماهی گیری کنی بدی سگت بخوره تا شکل یه جونور دیگه بشه. از توی شهر هم می تونی ماهی بخری.

سلام.
آیا لول این سگه رو هم میشه آپ کرد و آیا میشه براش وسایلی خرید؟

اون که خودش level up می‌شه خود به خود، ولی skill و اینایی نداره که بخوای اضافه کنی. البته می‌تونی 2 تا حلقه و یک گردنبند بهش بدی که اونا به نسبت قدرت‌های که دارن به حیوونت کمک می‌کنن... 2 تا spell هم می‌شه بهش داد... مثلاً یک Summon Skeleton بهش بدی وسط جنگیدن خودش چند تا اسکلت Summon می‌کنه.

:d

آقا این باس آخریه دیگه چی بود! همین ordrak رو میگم خیلی سخته فقط یه ساعت تمام باید جون بکنی پای کشتنش!! اولش که دیدم اصلا شک داشتم میشه کشتش یا نه :d

ولی به جز باس آخر بقیه بازی خیلی خوب منتظر نسخه دومشم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or