Torchlight

اقا من دارم این بازی را دانلود می کنم سبک بازی شبیه بازی دیابلو هست بازی قشنگی هست وقتی دانلود تمام شد من بازی را نصب می کنم و در مورد بازی توضیح می دهم
من این تاپیک را ساختم تا بیایم با هم در مورد این بازی صحبت کنیم
کسانی که مثل من عاشق بازی دیابلو هستند بیایند و نظرشان را در مورد این بازی بدهند

خوب ما هم رفتیم اخرش باید بگم من که رو هارد رفتم سخت بود باید لول بالاتری نسبت به دشمنا داشته باشی اگه نداشته باشی دیگه خیلی سخت می شه مخصوصا اخرایه بازی در کل با حوصله بازی کنید بهتون می چسبه

من 4-5 وزه دارم بازی میکنم ....واقعا میشه به ازنده های بازی خسته نباشید گفت ... با اینکه بازی چیزی در حدود یک CD حجم داره اما تقریبا 80% بازی های RPG روز باید بیان جلوش لنگ بندازن !

Last edited by a moderator:
من 4-5 وزه دارم بازی میکنم ....واقعا میشه به ازنده های بازی خسته نباشید گفت ... با اینکه بازی چیزی در حدود یک CD حجم داره اما تقریبا 80% بازی های RPG روز باید بیان جلوش لنگ بندازن !
به شدت تایید میشه :دی

من هم موافق هستم دلیلش هم اینکه از بازی بزرگی الگو بر داری شده در کل یکی از بهترین بازیهای هست که من بازی کردم

به طرز وحشتناکی با نظر شما موافقم.:love:

کسانی که هنوز این بازی رو تهیه نکردن، بازی به هیچ عنوان سیستم پیشرفته ای برای اجرا احتیاج نداره و برروی سیستم های قدیمی هم اجرا میشه. حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی به این شکل اعلام شده:
Windows 2000/XP/Vista/7
800 MHz processor Pentium III
512 MB RAM
64 MB video cards NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon 7200
800 MB free hard drive space
​

آقا یه وال .... Maximum Level ان بازی چنده ..... من الان لول 29 هستم ....میخواستم بدونم اگه تا ابد بازی کنی میتونی تا ابد لول بگیری ( خیلی جالب میشه ) ....

آقا یه وال .... Maximum Level ان بازی چنده ..... من الان لول 29 هستم ....میخواستم بدونم اگه تا ابد بازی کنی میتونی تا ابد لول بگیری ( خیلی جالب میشه ) ....
از اونجایی که اکثر قسمت های بازی شبیه دیابلو 2 هستش احتمالا لول آپ شدنشم تا لول 99 باشه;)
.............................................................
خیلی بازی باحالیه انگار داری دیابلو دو بازی می کنی اما یکم فانتزی با رزولیشن 1080*1920 :love:
با این میتونیم خودمونو آماده Diablo 3 کنیم:biggrin1:

ماکسیمم تا لول 100 و Fameـه 55 می‌شه رفت.
راستی مثل این‌که سازنده‌هاش قصد دارن که اگر Torchlight خوب فروش بره یک نسخه‌ی MMORPG هم ازش درست کنن.

ماکسیمم تا لول 100 و Fameـه 55 می‌شه رفت.
راستی مثل این‌که سازنده‌هاش قصد دارن که اگر Torchlight خوب فروش بره یک نسخه‌ی MMORPG هم ازش درست کنن.
هوووووووووووووووووووووووووو! پس اینطور که معلومه باید 2 - 3 ماهی رو گیر بازی باشیم. من الان لول 24 هستم.:eek::eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or