Torchlight

اقا من دارم این بازی را دانلود می کنم سبک بازی شبیه بازی دیابلو هست بازی قشنگی هست وقتی دانلود تمام شد من بازی را نصب می کنم و در مورد بازی توضیح می دهم
من این تاپیک را ساختم تا بیایم با هم در مورد این بازی صحبت کنیم
کسانی که مثل من عاشق بازی دیابلو هستند بیایند و نظرشان را در مورد این بازی بدهند

درود
دوستان میشه یه کمکی بهم بکنید و بگید اگر تو بازی کرکترم رو Retired کرده باشم چطوری میشه برگردونمش به حالت عادی؟اصلا میشه؟
الان کرکترم تو قسمت load game هست ولی روبه روی اسمش یه پرانتز باز کرده و نوشته: Retired و من هم نمیتونم اصلا الان دیگه با کرکترم بازی کنم چون نه continue وجود داره و نه گزینه ی play توی load game فعاله.
میخوام بدونم اصلا راه برگشتی هست یا نه ؟ اگر نباشه باید بزارمش کنار چون به دلایل مختلف تا الان 5بار مجبور شدم از اول شروع کنم. ایندفعه هم الان لولم 50 هست و 30ساعت هم بازی کردم.
خلاصه کمکی باشه واقعا ممنون میشم.
آها راستی من تو قسمت بالایی TOWN اونجایی که یه صندوقچه هست که میتونی وسایلی رو که داخلش میزاری رو با بقیه ی بازیکنا share کنی کنارش یه دختری بود که من نمیدونستم چیکا میکنه.
فک کردم رو آیتمی کار خاصی انجام میده منم همینطوری یکی از shrine of mana رو داخل منوی کنارش گزاشتم و تا یکی از اون گزینه ها رو که اصلا هواسم نبود چی بود رو زدم Retired شدم.

ممنون بابت کمک های غیبی دوستان.
خودم 1چیزی پیدا کردم میزارم تا کسی اگر این مشکل رو داشت حلش کنه البته خودم هنوز تست نکردم:
http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=6&t=4763

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or