شایعه Top 10 Microsoft E3 Reveals

Black Roz

کاربر سایت
آقا چه خبر شده اینجا بابا مگه میشه همچین چیزی اصلا امکان نداره الان که دیدم ign زذه خندم گرفت سایتی که یک جورایی از نظر من با سونی در یک راستا هستند
ببنید چرا الکی بحث کنیم این بازی اگر برای 360 بیاد یعنی سونی ورشکسته شده و اصلا دلیل ساخت ps3 دیگه چی هست من نمیدونم شاید یک نسخه باز سازی شده از شماره های قبل برای سوپرایز بیاد ولی 1000 سال امکان نداره برای 360 شماره 4 بیاد اصلا با عقل جور در نمیاد بابا اونور که مثل ایران بی درو پیکر نیست از سال 2006 که ps3 اومده اینا دارن روش مانور میدن مگه میشه یک ماهه از خیرش بگزرن این یک کلاه برداری محسوب میشه قابل توجه برادران و خواهران من اصلا ps3 ندارم نیایید بگید فن هستم دیگه واقعیت معلومه ما قید این یک مورد را زدیم

آقا چه خبر شده اینجا بابا مگه میشه همچین چیزی اصلا امکان نداره الان که دیدم ign زذه خندم گرفت سایتی که یک جورایی از نظر من با سونی در یک راستا هستند
ببنید چرا الکی بحث کنیم این بازی اگر برای 360 بیاد یعنی سونی ورشکسته شده و اصلا دلیل ساخت ps3 دیگه چی هست من نمیدونم شاید یک نسخه باز سازی شده از شماره های قبل برای سوپرایز بیاد ولی 1000 سال امکان نداره برای 360 شماره 4 بیاد اصلا با عقل جور در نمیاد بابا اونور که مثل ایران بی درو پیکر نیست از سال 2006 که ps3 اومده اینا دارن روش مانور میدن مگه میشه یک ماهه از خیرش بگزرن این یک کلاه برداری محسوب میشه قابل توجه برادران و خواهران من اصلا ps3 ندارم نیایید بگید فن هستم دیگه واقعیت معلومه ما قید این یک مورد را زدیم
انقدر راحت در مورد MGS4 فکر نکنین ! MGS سری بازی ای بوده که شماره اولش برای PC هم اومد. شماره دومش برای PC , XBOX هم اومد. از اون طرف یه بازی ای بود به نام Ace Combat که از زمان تولدش برای کنسولهای مختلف سونی عرضه میشد و کلآ به هرکی میگفتی برای کنسول دیگه ای هم میاد خندش میگرفت. ولی قسمت 6 این بازی برای 360 اومد اون هم انحصاری. DMC سری ای بود که از اول برای PS2 عرضه شد ولی این دفعه برای 360 هم اومد برخلاف اینکه توی تریلرهای اولیه با فونت 200 مینوشت Only On PS3 و حتی میگفتن فلان تکنولوژی توش هست که فقط با PS3 امکان پذیره. مثالهای دیگه هم کم نیست. خلاصه خیلی مطمئن نباشین MGS برای 360 نمیاد. البته سونی هم 100% با چنگ و دندون بازی رو نگه میداره ولی این وسط پول حرف اول رو میزنه و معلوم نیست آینده چی میشه.

درود
بنظر بنده این بازی کوچکترین جائی برای انتظار کشیدن نداره!. اصلا وامیرید اگر بازی رو ببینید، اکشن ترین فیلمهای روز باید جلوش لُنگ Drop کنن :دی.
اگر بخواد واسه پلتفرم دیگه ای بیاد، در خوش بینانه ترین حالت ممکنه 14 تا 20 مـــــــــاه طول میکشه. درواقع تا زمانی که سونی به بازی های بزرگش مثل Kill Zone II یا Little Big Panet و Heavy Rain و ... نرسیده، شما فکر" MGS4 برای 360 " رو از سر مبارک بیرون کنید.

انقدر راحت در مورد MGS4 فکر نکنین ! MGS سری بازی ای بوده که شماره اولش برای PC هم اومد. شماره دومش برای PC , XBOX هم اومد. از اون طرف یه بازی ای بود به نام Ace Combat که از زمان تولدش برای کنسولهای مختلف سونی عرضه میشد و کلآ به هرکی میگفتی برای کنسول دیگه ای هم میاد خندش میگرفت. ولی قسمت 6 این بازی برای 360 اومد اون هم انحصاری. DMC سری ای بود که از اول برای PS2 عرضه شد ولی این دفعه برای 360 هم اومد برخلاف اینکه توی تریلرهای اولیه با فونت 200 مینوشت Only On PS3 و حتی میگفتن فلان تکنولوژی توش هست که فقط با PS3 امکان پذیره. مثالهای دیگه هم کم نیست. خلاصه خیلی مطمئن نباشین MGS برای 360 نمیاد. البته سونی هم 100% با چنگ و دندون بازی رو نگه میداره ولی این وسط پول حرف اول رو میزنه و معلوم نیست آینده چی میشه.
تازه كنار بر اين ها ، ناشر نسخه دوم روي PC ماكروسافت بوده. اين توي GameSpot ديدم.
من مطمئنم كه نسخه چهارمش براي MGS4 مياد اونم هزار دليل دارم.
تا به حال شايعات زيادي مطرح شده هول اين بازي و خيلي از سايت ها اين شايعات مطرح كردن. سر BioShock هم همين ماجرا اتفاق افتاد و سر DMC4 كه اول شروع شد به شايعه كردن DMC4 از اول به قول Dinosaur جان اول فقط براي PS3 بود چقدر از اين بازي در PS3 صحبت كردن بعد خيلي راحت گفتن حتي ليدر پلتفورم اين بازي هم PS3 نبوده و PC بوده!! اين BioShock هم چقدر عرضه اش رو براي PS3 رد كردن؟ آخرش چيشد؟
اما دلايلم:
كوجيما توي مصاحبه با مجله اينفورميشن وقتي ازش پرسيدن پورت كردن MGS4 براي 360 راحت گفته بود ما اگر تصميم بگيريم اين بازي رو براي X360 عرضه كنيم من راحت اون رو پورت ميكنم.
بعد ازش پرسيده بود حجم چيكار مي كنيد؟ كوجيما هم جواب داد نهايتا روي دو يا سه ديسك 9 گيگابايتي بازي رو عرضه مي كنيم.
توي گزارش سال مالي 2006 و 2007 كونامي مسئول روابط عمومي اين شركت درباره عرضه X360 گفت كه ما داريم مسائل رو بررسي ميكنم و به دليل خرج بالايي كه ساخت اين بازي داشته به احتمال زياد براي X360 عرضه خواهد شد.
اين يادم رفت بگم. شاين كيم توي يكي از مصاحبه هاش گفت ما به كوجيما خير مقدم ميگيم! يادم نيست سوالش چي بود.
در يكي ديگه از مصاحبات يكي از مسئولين كونامي گفته بود اين بازي براي X360 در حال ساخت است (البته بعدا رد شد ولي آخه چرا بايد اين بگه كه بعدا ردش كنه؟)
آخريش هم IGN به نظرم ماكروسافت فشار زيادي به كونامي مياره تا اين بازي رو توي E3 نمايش بده يا حداكثر به TGS08 بكشه اين امكان هم هست كه توي يك نمايشگاه مثل X08 ماكروسافت رسما از اين بازي پرده برداري كنه مثل DMC4 و AC و Ace Combat و RE5 كه همشون يك زماني براي PS3 بودن و ماكروسافت توي X05 اونها رو به نمايش گذاشت.مخصوصا AC رو كه اصلا كه دمو قابل بازي هم توي اون نمايشگاه ازش به نمايش در اومد.
دليل پاياني هم اين :
سر جمع ماكروسافت ميخواد اين نسل ببره. با عقل جور در مياد جاي اين كه بره 6 تا بازي انحصاري خودش كنه كه شايد درصد برد اون 1 دهم هم افزايش نده الان فرصت خوبيه ميتونه با از انحصار در آوردن MGS4 و FFXII به راحتي سلطان اول ژاپن بشه.
بل اخره اگر MGS4 توي فبريه سال ديگه عرضه بشه. من بهتون قول ميدم فروش 360 نسبت به امسال 200 درصد رشد ميكنه ميدونيد چرا؟ Gears Of War 2 و mGS4 براي خريد X360 به تنهايي كافيست و Alan Wake هم مطمئنم تو تابستون سال آينده ازش خبري ميشه.
درضمن تا يادم نرفته شاين كين قبلا گفته بود خيلي از شما ها خبر داريد ولي ما سورپرايز هاي بزرگي توي 2008 داريم. خبرش توي همين سايت هم پخش شد.
آقاي Gartall و نيما جان من كل نوشته اتون رو خوندم به واضح معلوم كه هيچ كدوم حرف اون يكي رو نميفهميد. يك جا آقا Gartall ميگه آقا نيما گفتن حجم زياد بعد يك جا ديگه Gartall مثال ميزنه فلاني ميگه سخت افزار آقا نيما به خودش ميگيره.
بيخيال بشيد. MGS4 بچسبيد كه با اضافات بيشتر بايد بازيش كرد :-"

Last edited by a moderator:
من اگر بفهمم تو توي كدوم جبهه هستي خيلي خوب ميشه.
توي اينترنت ميگي mGS4 هم شد بازي براش PS3 بخريم!؟ بعد اينجا ميگي بهترين.
توي تاپيك ميگي Home رو كه همه ميشناسند و جاي تعريف نيست بعد تو ياهو ميگي بابا اينم شد سيستم؟ همش كپيه
آخر نفهميديم تصميمت رو بگير يا اينوري يا اونوري وسط نداريم جونم.
نشسته MGS4 بازي ميكني؟
بله میگفتم! شما میتونی بری تمام ترایلر ها رو چک کنی، تفاوت 180 درجه ای بین خودت بازی و دموها وجود داره که نظرم رو عوض میکنه :دی.
HOME = Second Ilfe 2 or Second Iife With More Graphix :دی. هر کدومش که شما راحتی!
سر جمع ماكروسافت ميخواد اين نسل ببره. با عقل جور در مياد جاي اين كه بره 6 تا بازي انحصاري خودش كنه كه شايد درصد برد اون 1 دهم هم افزايش نده الان فرصت خوبيه ميتونه با از انحصار در آوردن MGS4 و FFXII به راحتي سلطان اول ژاپن بشه.
ماکروسافت اگر " بده بستون " های عناوین ـش رو بین 360 و PC شروع نمیکرد تا الان جنگ روبرده بود (؟!:دی?!).

پ.ن. Abreact:دی.
پ.ن.2. هرکی هم از بازی خوشش میاد و به دلیلی که برام اهمیت نداره میخواد X ماه صبر کنه تا نسخه 360 ـه MGS4 رو بازی کنه، میتونه در حال سماق مکیدن تو همین توهم باقی بمونه و اهنگ های شاد بزنه :دی.

من معتقدم اگرم این بازی واسه 360 عرضه بشه این نسخه نیست احتمالا یه چیزی تو مایه های Substance شماره دوم میتونه باشه که همزمان هم واسه جفت کنسولها بیاد.
این بازی اینطور که تو سایت PS3informer.com گقته شده تاثیر چندانی تو فروش PS3 نداشته!و بیشتر به درد فن های این بازی میخورده.

MGS4 is likely to appeal very strongly to a core group of people who have owned previous Sony consoles. However, it is unlikely to break any sales records, either in terms of software or hardware.

منبع:
http://www.ps3informer.com/playstation-3/games/metal-gear-solid-4-system-seller-008940.php

حالا باید دید مایکروسافت چقدر واسه اضافه کردن این بازی به کلکسیون بازیای 360 علاقه نشون میده.

آخرین ویرایش:
درود
بنظر بنده این بازی کوچکترین جائی برای انتظار کشیدن نداره!. اصلا وامیرید اگر بازی رو ببینید، اکشن ترین فیلمهای روز باید جلوش لُنگ Drop کنن :دی.

پس واسه همینه که امروز یک امتیاز 8/10 گرفته و یکدونه هم امتیاز 6/10 , آره؟!:دی

پس واسه همینه که امروز یک امتیاز 8/10 گرفته و یکدونه هم امتیاز 6/10 , آره؟!:دی

اون امتیاز 6 ه که بیشتر شبیه جکه ! به نظر میاد بیشتر شوخی کرده باشه ! ضمنا منبعش هم اصلا اعتبار نداره و امتیازش هم جایی ثبت نشده ... البته یهو دیدی ثبت شد :laughing:

8 هم که ...

نمیدونم چی بگم ، فقط تو رو خدا بازی کنید MGS 4 رو ... ایشالا واسه 360 هم بیاد تا این همه دشمن نداشته باشه ! چون والا بخدا خیلی خیلی بازیه خوبیه ...

اونایی که بازی کردن که هیچی ، ولی امیدوارم کسایی که با خنده و مسخره میان میگن 8 گرفت هم بازی کنن تا متوجه بشن چرا یکی مثل من داره خودشو جر میده ...

این امتیازها هم هیچ حساب کتابی نداره ، مثلا همین آخرین 8 رو Ferrago ( یا همون PLAY.TM ) داده ...
MGS4 میانگین امتیازاش حدود 94 درصد بوده و سایتهایی مثل GS و IGN و ... بهش دادن 10/10 و خیلی جاهای معتبر دیگه هم 9 به بالا دادن ... 8 هم چند تا داشته .

بعد از اون ور بازی Ninja Gaiden 2 ( که مورد علاقه من هم هست ) از خیلی از سایتهای معتبر مثل GS و IGN و ... امتیاز 8 و 8 و خورده ای گرفته و بیشترین امتیازهایی که گرفته همین 8 بوده .
9 هم داشته ( بالاتر از 9.0 نداشته ! ) - چندتایی هم 7 داشته و در نهایت میانگینش شده حدود 84 درصد .
جالبه که همین Ferrago بالاترین امتیاز رو به NG2 داده ، تازه اونم 9.5 !!! و تنها جایی هست که توی لیست Gamerankings امتیاز بالای 9 داده به NG2 !!

حالا به نظرت چیو قبول کنیم ؟!

خودتم میدونی که همه بازیها امتیاز 8 و یا حتی 7 هم دارن ، پس واسه چی اینو میگی ؟!

نميدونم چرا اين بحث بی خود را ادامه ميديد!!! خودتونم ميدونيد يا اصلا نمياد يا يكی (يا بيشتر) سال ديگه بايد اعلام بشه!! اصلا يكمی فكر كنيد مگه سونی خره!!! كه تنها برگ برندش رو از دست بده!!(ماكروسافت هر چی هم باشه سونی هم در حد خودش هست!! و بعد قراردادهایی اين وسط وجود داره كه به صورت كشكی نميشه شكستشون حتی با پول بيشتر داشتن !!)(فكرم خوب چيزيه!!!*);)
آقای Good boy منطقی بودن هم خوب چيزيه اين بازی از هر سايت مطرحی نمره عالی و كامل گرفته!! بعد شما!! (راستی من فقط pc دارم پس فن فن نكنيد چون حالم بهم ميخوره)(چون 90 درصدتون فنبازيد!!!)
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=7520

آخرین ویرایش:
بله میگفتم! شما میتونی بری تمام ترایلر ها رو چک کنی، تفاوت 180 درجه ای بین خودت بازی و دموها وجود داره که نظرم رو عوض میکنه :biggrin1:.
متن پنهان:
HOME = Second Ilfe 2 or Second Iife With More Graphix :biggrin1:. هر کدومش که شما راحتی!

نقل قول:
نوشته شده توسط Miesam

ماکروسافت اگر " بده بستون " های عناوین ـش رو بین 360 و PC شروع نمیکرد تا الان جنگ روبرده بود (؟!:biggrin1:?!).

پ.ن. Abreact:biggrin1:.
پ.ن.2. هرکی هم از بازی خوشش میاد و به دلیلی که برام اهمیت نداره میخواد X ماه صبر کنه تا نسخه 360 ـه MGS4 رو بازی کنه، میتونه در حال سماق مکیدن تو همین توهم باقی بمونه و اهنگ های شاد بزنه :biggrin1:
متلك ننداز! خب من پولم كجا بود برم بخرم؟ همون سماق ميمكم بهتره.
پس واسه همینه که امروز یک امتیاز 8/10 گرفته و یکدونه هم امتیاز 6/10 , آره؟!:biggrin1:
يك شعاري بود توي بازي دات فقيه ميگفت :
MGS چه 1 بگيره چه 10 بگيره باز هم بازيش ميكنيم.
مهم همينه :biggrin1:
خارج بحث نشيم.
ولي به نظرتون شيش ماه ديگه MGS4 تو تهران يافت ميشه؟

کیوان جون، قربون روی ماهِ ندیده ات برم!، کوچکترین اهمیتی نداره بازی چه امتیازی گرفته یا میگریه و ... مهم اینکه بازیباز یعنی شخص شخیص خودت مثلا :دی ازش لذت ببره. ( این مثال در مورد بازی های مثل LAIR و Haze صدق نمیکنه :دی).
بعد هم نباید به همه چیز اعتبار بخشید که!. فردا بخش وزین و نقطه تابناگِ مطبوعات مرتبط با Gameing ایران یعنی کلیک بیاد و یه نقد شاهکار از این بازی بزنه و بده 10 از 10 بنظرت تاثیری داره؟ این جور امتیازات که اصلا کسی تا حالا اسم اون سایت و مجله رو نشنیده! ابزار مناسبی برای تحقیر و کوبوندن بازی مورد نظر نیست، حالا باز GS بود یه چیزی :دی.

پ.ن. از الان داری راه و چاه رو یاد میدی به بعضی ها که فردای روز Fable 2 و Alan Wake و Gears 2 و B&K: 3 و .. از این جور امتیازت گرفت چطور با دوستان 360ـی برخورد کنن :دی.
پ.ن.2. خیلی دوست داشتم تا این بازی یکم پاشو کج بزاره که نگذاشت، هر کاری هم کردم یک باگی چیزی ازش در بیارم نشد، گفتم بیاد به گرافیکش پیله میکنم که نشد، گفتم دیگه همه چیزش OK باشه دیگه موهای بانو مرِل خیلی ضایه ست انگار با خمیر بازی درست کرد ولی اینطور نبود، گفتم زیگیلِ اکشنش میشم" یعنی چی اخه، بازی اکشنه یا مخفی کاری " بعدش دیدم که 80%ـش Stealth ـه!. خلاصه همه چیز این بازی جوری استادانه بالانس شده که ===> :دی.

چرا الکی خون خودتون رو کثیف می کنید
عاقلانه ترین راه : تا e3 صبر کنید
من خودم یکی از فن ها ی این بازی هستم اونم دو آتیشه
360 هم دارم ، اگر بیاد که خیلی خیلی خوش بحالم می شه
اگر هم که نیاد مجبورم 360 رو رد کنم یه ps3 بگیرم
من هم می گم چه این بازی 1 بگیره چه 10 من یکی نمی تونم بازیش نکنم
دست خودم نیست

دوستان سوء تفاهم شده , من نگفتم بازیش بده بلکه از اُ اِس اُ اِس سوال کردم و علت امتیازات پایین رو جویا شدم:دی
....................
شاعر درباره بازی MGS4 میگه:

" شاد شاد شاد شاد شادم از دولت A.H

" البته که زیبایی , زیبا مثل گل هایی , البته که میدونم دلچسب و دل آرایی "

" ولی بیشتر از اینها......................

گیم پلی ت رو دوست دارم , گرافیک رو دوست دارم , کوجیما ساختنت رو , Strory Line ت رو ,

با صفا بودنت رو دوست دارم" (x2):دی

" شاد شاد شاد شاد شادم از دولت A.H

" اگه دل فقط بره دنبال 360 یا پی ALAN WAKE و FABLE 2 .... هر طرف و به هر سو.........

چه بسیار گیم های بهتر واسه من , چه بسیار فن های زیبا واسه تو............................

ولی کنسول ما به 3 چراغی بند ه , انحصاری و غیر انحصاری به دلاری بند ه...................
"
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or