شایعه Top 10 Microsoft E3 Reveals

Black Roz

کاربر سایت
دوست من از مایکروسافت همه چیز برمیاد حتی میتونه شرکت سونی رو بخره اگه این خبرو شنیده باشی " Eight day و Getaway 2 رو سونی متوقف کرد! " همین نکته میگه که دیگه ما پولی نداریم پس نتیجه میگیریم سونی مالیات زیادی داده که این بازی رو برای خودش انحصاری کرده پس مایکروسافت هم پولو میده و بازی رو برای کنسول خودش میاره
پس فن بازی هم نکنید ببینیم چی میشه
اگه MGS 4 رو هم مایکرو بگیره سونی بدبخت میشه پشت دشتشو داغ میکنه دیگه کنسول نزنه
واقعا مغز مایکرو خیلی خیلی خیلی کار میکنه
تازه اگه شما جای کونامی بودی دوست نداشتی بیشتر از این پولی که از MGS 4 رو کنسول PS3 کردی گیرت بیاد این کونامی هم مثل شما دیگه پول میخواد از اون لحاظ هم که MGS 4 رویه کنسول PS3 دیگه فروش نمیکنه مشکلی براش پیش نمیاد چون سود خودشو کرده تموم شده
عزیز من، SONY یک شرکت مولتی ملیاردر هست ! پس لطفاً انقدر پول مایکروسافت رو به رخ سونی نکشید !
شما مثل اینکه خیلی فکر کردی مایکروسافت پولداره ها ! من اون همه حرف زدم که بگم کونامی کلی پول از سونی گرفته که بازی رو Exclusiveـش کنه بعد میای میگی مایکروسافت پول میده بازی رو از انحصار در میاره ؟ مگه بچه بازیه ؟

ننگ فن بوی رو به من نزنید خواهشاً ! کنسول مورد علاقه ی من PS3 هست ولی Fan Boyـش نیستم ! شما اگر فعالیت های اولیه ی منو تو این سایت ببینی، بیشتر از همه ی شما ها دوست داشتم که MGS4 واسه 360 بیاد.

به قول نیما، اگر شده سونی تمام سودی که MGS4 ممکن هست در XBOX360 کنه رو دو دستی میده به کونامی و نمیذاره که این کار رو بکنه، اینو مطمئن باشید.

البته یک بحث دیگه هم اینجا هست که اصلاً DVD های 8 گیگی توانایی حجم بازی رو نداره ! این بازی رو BD ـه 50GBـی عرضه شده. خلاصه امکان نداره که این بازی واسه 360 بیاد !

دوست من از مایکروسافت همه چیز برمیاد حتی میتونه شرکت سونی رو بخره

شوخی میکنی دیگه، نه ؟ :)

HTML:
شما فکر کردی کونامی به خاطر چشم و ابروی سونی قبول کرده این بازی رو واسه PS3 به صورت Exclusive بزنه ؟ 
تو بازیش هم 2،3 بار از سونی تبلیغ کرده توش، مثل همون قضیه ی BD ـه 50GBـی که میگفت باید دیسک رو عوض کنی و بعد فهمید که BD 50GBـی هست و اینا، یا مثلاً برای کنترل کردن MK.II اسنیک از کنترلر PS3 استفاده میکنه ! میبینی که سونی هم کم از کونامی حمایت نکرده، مثلاً چیزیش رو که ما میتونیم ببینیم اینه که PS3 های 40GB که Limited بودن رو سونی به صورت Exclusive فقط تو سایت konami واسه پیش فروش گذاشت و مطمئناً از فروش اون باندل سود کمی نصیب کونامی نشده. ( حتی بسکی مردم پیش فروش میکردند که سایتش یک روز تعطیل شد ! )

مطمئن باشید که این یکی امکان نداره که از انحصار سونی خارج بشه. ( حتی سالهای دیگه ... ! )

خیلی هم مطمعن نباش ...
مایکروسافت و سونی و کونامی همه فکر پول هستند و هر کدوم ببینه نفع مالیش کدوم طرف هست مطمعن باش همون طرف میره ....
metal gear solid 4 واسه اونی انحصاری میاد که پول بیشتری بده که سونی اینکارو کرد و انحصار ps3 شد و حالا وقتی از انحصار کامل در میاد که مایکروسافت سر کیسه رو شل کنه و حسابی خرج کنه ....البته بحث MGS4 خیلی فرق میکنه ...
شوخی بردار نیست واسه اینکه :
MGS4 بهترین بازی ps3 هست و شاید تا آخر دوره ps3 همه بهترین بازیش باشه و سونی اگه این بازی رو از دست بده واقعا نسل ps3 رو فنا کرده .....
به نظر من امکان نداره .....( این وسط چه پولی به جیب میزنه konami )

عزیز من، SONY یک شرکت مولتی ملیاردر هست ! پس لطفاً انقدر پول مایکروسافت رو به رخ سونی نکشید !
شما مثل اینکه خیلی فکر کردی مایکروسافت پولداره ها ! من اون همه حرف زدم که بگم کونامی کلی پول از سونی گرفته که بازی رو Exclusiveـش کنه بعد میای میگی مایکروسافت پول میده بازی رو از انحصار در میاره ؟ مگه بچه بازیه ؟

ننگ فن بوی رو به من نزنید خواهشاً ! کنسول مورد علاقه ی من PS3 هست ولی Fan Boyـش نیستم ! شما اگر فعالیت های اولیه ی منو تو این سایت ببینی، بیشتر از همه ی شما ها دوست داشتم که MGS4 واسه 360 بیاد.

به قول نیما، اگر شده سونی تمام سودی که MGS4 ممکن هست در XBOX360 کنه رو دو دستی میده به کونامی و نمیذاره که این کار رو بکنه، اینو مطمئن باشید.

البته یک بحث دیگه هم اینجا هست که اصلاً DVD های 8 گیگی توانایی حجم بازی رو نداره ! این بازی رو BD ـه 50GBـی عرضه شده. خلاصه امکان نداره که این بازی واسه 360 بیاد !
ميدوني چيه؟ مزخرف ترين نظريه اي كه تا به حال درباره عرضه نشدن يك بازي براي 360 بيان شده حجم ديسك است.
مگه MGS4 مثل GTA IV كه نشه روي چند تا DVD عرضه اش كرد؟ خود كوجيما توي يكي از محافل گفت كه ميشه راحت روي 2 يا 3 دي وي دي براي 360 عرضه اش كرد. دقيقا ترجمه اش توي همين سايت و همين بخش خبر گذاشته شد.
درباره دسته هم يعني كونامي نميتونه يك دسته رو توي نسخه 360 تغيير بده؟
MGS4 چه سوني تمام بودجه يك سالش چه كل نسلش رو هم پاش بزاره براي MGS4 مياد. چون حاضرم شرط ببندم الان كونامي با ماكروسافت قرار داد امضا كرده.
اگر واقعا قرار بود اين بازي براي PS3 انحصاري بمونه بعد از اعلام IGN چرا هيچ جا اعلام رد اين شايعه رو كونامي يا كوجيما نكرده؟ يا حتي ماكروسافت؟
ميشه به من توضيح بدي!؟
و صد بار هم تكرار شده MGS4 بدون فشرده سازي 50 يگ لازم داره اگر فشرده سازي بشه مطمئنا زير 30 گيگ نياز ...

بابا چرا اینقدر جو گیر شدید شما ها ؟!!!!!!!!!

اگر واقعا قرار بود اين بازي براي PS3 انحصاري بمونه بعد از اعلام IGN چرا هيچ جا اعلام رد اين شايعه رو كونامي يا كوجيما نكرده؟ يا حتي ماكروسافت؟
IGN چیو اعلام کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط یک آرزو, رویا, تخیل .... بود !!!!!!!!!!!!!! شایعه هم نبود حتی !!!!!!!

خوب کسی اینجا بخیل نیست !! ولی بهتره الکی شرط بندی :D و اینا نکنید !! بزارید اول یه شایعه (در این حد !!(حتی از این سایت های خوشحال Xbox fan)) ازش پخش بشه بعد اینقدر مطمئن حرف بزنید :D

البته بحث حجم اصلا معنی نداره چون حجم MGS4 تقریبا 32 گیگ هست (نه 50 گیگ که بخواد فشرده بشه, این اطلاعاتتون منو کشته!)که میشه روی 4 تا DVD9 ریختش.بحث پول هم مطمئنا سونی اونقدر پولدار بوده و هست که تا الان بازی انحصاری مونده (پس الکی درباره ی اینکه کدوم کمپانی پولدار تر هست صحبت نکنید !) این فقط بر می گرده به سیاست این دو شرکت که چقدر, روی کدوم بازی و برای چه مدت سرمایه گذاری کنند !

ویرایش:

تخيل؟ يعني به نظرت اومدن MGS4 براي 360 تخيل؟
اليته يادم نبود اومدن RE5 و DMC4 هم براي X360 يك تخيل يا رويا بود!
من فقط مثال زدم گفتم حتي اگر 50 گيگ رو هم پر كرده باشه باز هم خيلي راحت با فشرده سازي بيشتر ميشه اون به 30 گيگ يا كمتر رسوند.
سياست دقيقا ، من فكر نكنم سياست ماكروسافت جزء نابودي سوني باشه در نتيجه آخرين برگ برنده رو چيكار ميكنه؟ تقديم ميكنه به سوني؟ فكر نميكنم.
ببین میثم جان من این رو دیگه چه جوری بگم ؟! آقا اینی که الان IGN نوشته رویای این سایت هست و آرزوی خیلی ها !!(خبر نیست,شایعه نیست, خبر غیر موثق نیست, همون رویای این سایت هست و هیچ اعتباری نداره!) اون سناریویی هم که نوشته بود دقیقا نشات گرفته از تخیل این سایت بود نه چیز دیگه !!
در مورد سیاست هم سونی اینجا کلنگ نیست که !! اون هم سیاست خاص خودش رو داره و حاضر نیست به این راحتی از سیاستش صرف نظر کنه !! پس تا می تونه روی سیاست خودش پا فشاری می کنه!!
البته نه من می دونم سیاست سونی دقیقا چیه و نه شما می دونی سیاست ماکروسافت دقیقا چیه !!

هر کسی هم که به انتشار این بازی روی X360 امید داره و بهش معتقد هست خوب بهتره صبر کنه تا همه چیز مشخص بشه !! فکر کنم این منطقی ترین کار هست !

آخرین ویرایش:
بحث پول هم مطمئنا سونی اونقدر پولدار بوده و هست که تا الان بازی انحصاری مونده (پس الکی درباره ی اینکه کدوم کمپانی پولدار تر هست صحبت نکنید !) این فقط بر می گرده به سیاست این دو شرکت که چقدر, روی کدوم بازی و برای چه مدت سرمایه گذاری کنند !

قربون دهنت بهی جون(نقداتم خیلی خوبه)
منم همینو خواستم بگم
اخه همه چی که پول نیست بالاخره یه سیاستها و قرارهایی بین شرکتها وجود داره
سونی و کونامی حداقل 13ساله باهم همکاری دارن اونموقع که بیلی اصلا نمیدونست ویدیو گیم چیه:laughing:
خوبه با این همه پولش این همه به ا* میخوره(یاهو;))

مرسی

من نميفهمم چرا بچه هايي كه توي اين سايت بخاطر MGS4 رفتن PS3 خريدن و تا يك ماه پيش ميگفتن براي 360 مياد حالا مي گند امكان نداره؟

IGN چیو اعلام کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط یک آرزو, رویا, تخیل .... بود !!!!!!!!!!!!!! شایعه هم نبود حتی !!!!!!!

خوب کسی اینجا بخیل نیست !! ولی بهتره الکی شرط بندی :D و اینا نکنید !! بزارید اول یه شایعه (در این حد !!(حتی از این سایت های خوشحال Xbox fan)) ازش پخش بشه بعد اینقدر مطمئن حرف بزنید :D

البته بحث حجم اصلا معنی نداره چون حجم MGS4 تقریبا 32 گیگ هست (نه 50 گیگ که بخواد فشرده بشه, این اطلاعاتتون منو کشته!)که میشه روی 4 تا DVD9 ریختش.بحث پول هم مطمئنا سونی اونقدر پولدار بوده و هست که تا الان بازی انحصاری مونده (پس الکی درباره ی اینکه کدوم کمپانی پولدار تر هست صحبت نکنید !) این فقط بر می گرده به سیاست این دو شرکت که چقدر, روی کدوم بازی و برای چه مدت سرمایه گذاری کنند !
من فقط مثال زدم گفتم حتي اگر 50 گيگ رو هم پر كرده باشه باز هم خيلي راحت با فشرده سازي بيشتر ميشه اون به 30 گيگ يا كمتر رسوند.
سياست دقيقا ، من فكر نكنم سياست ماكروسافت جزء نابودي سوني باشه در نتيجه آخرين برگ برنده رو چيكار ميكنه؟ تقديم ميكنه به سوني؟ فكر نميكنم.
منم همینو خواستم بگم
سونی و کونامی حداقل 13ساله باهم همکاری دارن اونموقع که بیلی اصلا نمیدونست ویدیو گیم چیه:laughing:
همين كونامي اولين كسي بود كه توي اين نسل فوتبالش رو براي X360 به صورت انحصاري عرضه كرد.
كپكام هم 5 سال قرار داد داشت با نينتندو اما همچين كه تموم شد يك لحظه هم صبر نكرد و RE4 براي PS2 عرضه كرد. يا همين كپكام عنوان هاي بيشماري براي PS عرضه كرد اما X360 كه وارد بازار شد عنوان هاي بيشماري هم براي اون عرضه كرد.
همه مي دونند سوني قبل از اين كه بفهمه كنسول چيه بازي چيه اصلا كامپيوتر چند منه ماكروسافت داشته ويندوز مي ساخته و ميداده بيرون ...

بابا جون بهزاد داره میگه این لیستی که IGN داده فقط یه WISH LIST هست ! یعنی ممکنه همون پروژه پیتر جکسون هم که خیلی وقته معرفی شده توی E3 نشون داده نشه چه برسه به معرفی شدن MGS4 . هیچ چیزی هم بعید نیست ولی فعلآ نباید به خاطر یه Wish List از IGN همدیگه رو بکشیم !

منم همینو خواستم بگم
دوست عزیز شما اگر کتابهای مبانی کامپیوتر و سیستمهای عامل رو خونده باشی متوجه میشی که اونموقع که اصلا کسی تو ژاپن نمیدونست کامپیوتر چه شکلی هست همین بیل گیتس بود که این روزهارو که توی هر خونه ای یه کامپیوتر وجود داشته باشه رو ترسیم میکرد.
به نظر من این تاپیک داره به بی راهه کشیده میشه بهتره یه فکری به حالش بکنن.

kiya جون قربونِ دهنت Namco هم 13 سال با سونی همکاری خیلی نزدیک داشت در حد 6 قسمت Tekken انحصاری و 5 نسخه AC انحصاری ( خرده ریزها و عنوان های کوچولو رو هم بیخیال ) داشت ولی نمیدونم چی شد که یه هو Ace Combat 6 یه Exclusive شد واسه Xbox360 :دی.
Time Exclusive هاش واسه 360 هم بماند!.
درضمن یک نظر بیخود از طرف IGN ارزش نداره دوستی هامون رو کمرنگ کنیم.

پ.ن. But Unfortunately... Impossible is Nothing :دی.

فریدون جان قربون اون دهنت خیلی از این دوستان فکر میکنن که مثلا این بازیا که واسه کمپانیا Exclusive میشه مسئله ناموسی هست.
در صورتی که همش قضیه پول هست یه زمانی رقیب سونی سگا و نینتندو بدبخت بودن سونی هم حسابی به این بازی سازا حالای دلاری میداد تا واسه کنسولهای اونا بازی نسازن اما الان رقیبش دیگه سگا و نینتندو نیستن به قول معروف طرف خودش اینکارس :laughing:
این قضیه Exclusive هم همش زدوبند پول هست والا فی سبیل الله کسی واسه کسی کار نمیکنه.

دوست من از مایکروسافت همه چیز برمیاد حتی میتونه شرکت سونی رو بخره
:arrowd:
شوخی میکنی دیگه، نه ؟ :)
شما مثل اینکه خیلی فکر کردی مایکروسافت پولداره ها !

خواهشا در مورد چیز هایی که اطلاعی ازشون ندارید الکی نظر ندید!
ممنون
..............
اول از کمپانی مایکروسافت شروع میکنیم:
کمپانی Microsoft از نظر قیمت بازار در مقام 7 در دنیا قرار داره و 253.15 میلیارد دلار ارزش این کمپانی هست , یعنی اگر کسی یا کمپانی پیدا بشه که بخواد مایکروسافت رو خریداری کنه , باید 253.15 میلیارد دلار پول بده که خب بعید هست همچین کسی یا کمپانی پیدا بشه!

کمپانی Microsoft با سودی معادل با 16.96 میلیارد دلار در سال(طبق آخرین آمار) مقام 10 را از نظر سود دهی بین تمام کمپانی های جهان دارا هست!
..............
حالا به کمپانی Sony می رسیم:
کمپانی Sony از نظر ارزش در مقام 166 در بازار جهانی هست و 48.03 میلیارد دلار قیمت این کمپانی هست یعنی اگر کمپانی بخواهد که سونی را بخرد باید 48.03 میلیارد دلار به سونی بپردازد.

کمپانی Sony در سال 1.08 میلیارد دلار سود دهی دارد.
..............
اگر چند وقت پیش را یه یاد داشته باشید , کمپانی Micosoft می خواست که کمپانی Yahoo را خریداری بکند , حالا ببینیم که کمپانی Yahoo از نظر ارزش و سود چگونه است! :
کمپانی Yahoo از نظر ارزش در بازار های جهانی در آخرین قیمت گذاری که انجام شده , 37.15 میلیارد دلار قیمت گذاری شده است و سودی معادل با 0.66 میلیارد دلار در سال دارد.
.............
در نتیجه از ارقام بالا می توانید ببینیدو خودتان نتیجه بگیرید که اگر Microsoft بخواهد , براحتی می تواند که کمپانی Sony را بخرد و از نظر قیمت و پول دچار مشکل نخواهد شد ولی آیا این کار را خواهد کرد؟! , تا به امروز که هیچ نشانی از این کار وجود ندارد و شاید هم تا ابد همچنین خریدی از طرف کمپانی Microsoft اتفاق نیفتد!
.............
حالا بد نیست که سراغی هم از کمپانی Nintendo بگیریم!

کمپانی Nintendo از نظر ارزش 65 پله بالاتر از کمپانی Sony و در رده 101 قرار دارد و آخرین قیمت گذاری که بر روی این کمپانی صورت گرفته است معادل با 65.60 میلیارد دلار است و همچنین این کمپانی در سال 1.48 میلیارد دلار سود دهی دارد.
.............
جالب است بدانید که از نظر ارزش بزرگترین کمپانی جهان , کمپانی Petro China کشور چین است که با 564.14 میلیارد دلار , رتبه اول را در جهان دارد و در سال 18.21 میلیارد دلار سود دهی دارد که تنها 1.25 میلیارد دلار در سال با کمپانی Microsoft اختلاف دارد که خیلی جالب است.

کمپانی Petro China در زمینه نفت و گاز فعالیت می کند.

منبع: Forbes.com
.............
تهیه و تنظیم: K1

In IGN's Dream !

درضمن کوجیما گفته که این بازی فقط روی PS3 امکان پذیر هست. ( البته از این حرفها زیاد میزنند و زیاد روی این یکی حساب نکنید. )

:arrowd:

خواهشا در مورد چیز هایی که اطلاعی ازشون ندارید الکی نظر ندید!
ممنون
..............
اول از کمپانی مایکروسافت شروع میکنیم:
کمپانی Microsoft از نظر قیمت بازار در مقام 7 در دنیا قرار داره و 253.15 میلیارد دلار ارزش این کمپانی هست , یعنی اگر کسی یا کمپانی پیدا بشه که بخواد مایکروسافت رو خریداری کنه , باید 253.15 میلیارد دلار پول بده که خب بعید هست همچین کسی یا کمپانی پیدا بشه!

کمپانی Microsoft با سودی معادل با 16.96 میلیارد دلار در سال(طبق آخرین آمار) مقام 10 را از نظر سود دهی بین تمام کمپانی های جهان دارا هست!
..............
حالا به کمپانی Sony می رسیم:
کمپانی Sony از نظر ارزش در مقام 166 در بازار جهانی هست و 48.03 میلیارد دلار قیمت این کمپانی هست یعنی اگر کمپانی بخواهد که سونی را بخرد باید 48.03 میلیارد دلار به سونی بپردازد.

کمپانی Sony در سال 1.08 میلیارد دلار سود دهی دارد.
..............
اگر چند وقت پیش را یه یاد داشته باشید , کمپانی Micosoft می خواست که کمپانی Yahoo را خریداری بکند , حالا ببینیم که کمپانی Yahoo از نظر ارزش و سود چگونه است! :
کمپانی Yahoo از نظر ارزش در بازار های جهانی در آخرین قیمت گذاری که انجام شده , 37.15 میلیارد دلار قیمت گذاری شده است و سودی معادل با 0.66 میلیارد دلار در سال دارد.
.............
در نتیجه از ارقام بالا می توانید ببینیدو خودتان نتیجه بگیرید که اگر Microsoft بخواهد , براحتی می تواند که کمپانی Sony را بخرد و از نظر قیمت و پول دچار مشکل نخواهد شد ولی آیا این کار را خواهد کرد؟! , تا به امروز که هیچ نشانی از این کار وجود ندارد و شاید هم تا ابد همچنین خریدی از طرف کمپانی Microsoft اتفاق نیفتد!
.............
حالا بد نیست که سراغی هم از کمپانی Nintendo بگیریم!

کمپانی Nintendo از نظر ارزش 65 پله بالاتر از کمپانی Sony و در رده 101 قرار دارد و آخرین قیمت گذاری که بر روی این کمپانی صورت گرفته است معادل با 65.60 میلیارد دلار است و همچنین این کمپانی در سال 1.48 میلیارد دلار سود دهی دارد.
.............
جالب است بدانید که از نظر ارزش بزرگترین کمپانی جهان , کمپانی Petro China کشور چین است که با 564.14 میلیارد دلار , رتبه اول را در جهان دارد و در سال 18.21 میلیارد دلار سود دهی دارد که تنها 1.25 میلیارد دلار در سال با کمپانی Microsoft اختلاف دارد که خیلی جالب است.

کمپانی Petro China در زمینه نفت و گاز فعالیت می کند.

منبع: Forbes.com
.............
تهیه و تنظیم: K1

خب اینا که چی ؟ شما فکر کردی هرکی پول داره هر کاری بخواد میتونه بکنه ؟ همونطور که گفتی مایکروسافت Yahoo رو هم میخواست بخره و حتی گفت میرم سهامت رو میخرم و اینا ولی آخرش چی شد ؟ منم میدونم که بیلگیتس خودش اندازه ی 10 تای سونی پول داره !

آخرین ویرایش:
رزیدنت ایول 5 که از اول در سال 2005 بصورت مالتی پلتفورم آنونس شده بود ... :دی این پارازیت بود شما بزنید همدیگه رو ...

kiya جون قربونِ دهنت Namco هم 13 سال با سونی همکاری خیلی نزدیک داشت در حد 6 قسمت Tekken انحصاری و 5 نسخه AC انحصاری ( خرده ریزها و عنوان های کوچولو رو هم بیخیال ) داشت ولی نمیدونم چی شد که یه هو Ace Combat 6 یه Exclusive شد واسه Xbox360 :دی.
Time Exclusive هاش واسه 360 هم بماند!.
درضمن یک نظر بیخود از طرف IGN ارزش نداره دوستی هامون رو کمرنگ کنیم.

پ.ن. But Unfortunately... Impossible is Nothing :دی.

اصلا هرچی شما میگین درسته
من تازه قرص اعصابمو کنار گذاشتم:mad:
ولی اگرمن فن بویم و تاپیکو به به بیراهه میکشم
میثم و starx هم فن بوین واتفاقا همین کارو میکنن
دلایلتونم اکثرا مغلطه است:biggrin1: با تو نبودما فریدون جان:love:
ولی خودمونیم AC6 اگه انحصاری PS3 بود همینجوری ازش یاد میکردین:confused:
من در مورد صنعت گیم حرف میزنم شما از مبانی کامپیوتر و پولِ مایکروسافت؟ مغلطه نکنید
البته که پای دوستی میون میاد این شر و ورا هیچ ارزشی برام نداره
اینم بگم دلم خنک شه
MGS4 برای XBOX 360 نمیادددددددددددددددددددددد:laughing: ****تون بسوزه(شوخی:love:)

همتونو دوس دارم

مرسی

آخرین ویرایش:
دوستان چرا اینقدر این موضوع رو کش می دید ؟!!!!!

بابا جان من IGN یه غلطی کرد یه Wish list (الان دوباره میان میگن که نه چون بیشتر بازی ها تایید شدن پس مطمئنا چیز دیگه ای بوده !!) داد. شماها هم یه محرک می خواستید که خوب IGN داد بهتون !! حالا هی بیاید تحلیل کنید و آمار و ارقام دربیارید !!!!!!!!!!!! البته از زحمتی که کیوان کشیده تشکر می کنم !

Just drop this topic !!Plz

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or