شایعه Top 10 Microsoft E3 Reveals

Black Roz

کاربر سایت
بابا جون بهزاد داره میگه این لیستی که IGN داده فقط یه WISH LIST هست ! یعنی ممکنه همون پروژه پیتر جکسون هم که خیلی وقته معرفی شده توی E3 نشون داده نشه چه برسه به معرفی شدن MGS4 . هیچ چیزی هم بعید نیست ولی فعلآ نباید به خاطر یه Wish List از IGN همدیگه رو بکشیم !
من اينجوري برداشت كردم كه بهزاد جان مي گند عرضه MGS4 براي 360 فقط يك روياست.

درضمن کوجیما گفته که این بازی فقط روی PS3 امکان پذیر هست. ( البته از این حرفها زیاد میزنند و زیاد روی این یکی حساب نکنید. )
Epic سر نمايش Gears Of War گفت PS3 توانايي اجراي اين بازي رو نداره. سر UT3 گفت نسخه PS3 اين بازي يك سر و گردن از Gears Of War بالاتر حالا اگر يك كم فكر كنيد ميبينيد دروغ اين استاديو رو ...

رزیدنت ایول 5 که از اول در سال 2005 بصورت مالتی پلتفورم آنونس شده بود ... :biggrin1: این پارازیت بود شما بزنید همدیگه رو ...
من دقيقا يادم. اون تريلر كه از كريس به نمايش در اومد كه توي يك كوچه سر بسته داره راه ميره بعد يك لحظه كلاغ ها از بالا سرش كنار ميرن آخرش نوشته بود For PS3 و بعدش توي X05 بود كه گفتن براي X360 هم مياد.

اصلا هرچی شما میگین درسته
من تازه قرص اعصابمو کنار گذاشتم:mad:
ولی اگرمن فن بویم و تاپیکو به به بیراهه میکشم
میثم و starx هم فن بوین واتفاقا همین کارو میکنن
دلایلتونم اکثرا مغلطه است:biggrin1: با تو نبودما فریدون جان:love:
ولی خودمونیم AC6 اگه انحصاری PS3 بود همینجوری ازش یاد میکردین:confused:
من در مورد صنعت گیم حرف میزنم شما از مبانی کامپیوتر و پولِ مایکروسافت؟ مغلطه نکنید
البته که پای دوستی میون میاد این شر و ورا هیچ ارزشی برام نداره
اینم بگم دلم خنک شه
MGS4 برای XBOX 360 نمیاددددددددددددددددددددد د:laughing: ****تون بسوزه(شوخی:love:)

همتونو دوس دارم

مرسی
بله شما درست ميگي همه ما مغلطه ميكنيم. فقط كساني كه مي گند MGS4 براي X360 نمياد بخاطر حجمش درست مي گند. :p

من كه تسليم.
صبر ميكنم تا E3 وقتي كه اعلام رسمي شد همتون ميبينم.
اين بازي بي برو برگرد سپتامبر عرضه ميشه. ;)

صبر ميكنم تا E3 وقتي كه اعلام رسمي شد همتون ميبينم.
بابا بیخیال شو مطمئن باش همچین اتفاقی نمی افته
میثم هر کی ندونه من می دونم که شدیدا تو کف MGS4 هستی . :biggrin1:
و داری این حرفو میزنی وگرنه همچین حرفی نمیزدی :biggrin1:
پ.ن : اون روز تو CF یادته در به در دنبال PS3 می گشتی ؟

من دقيقا يادم. اون تريلر كه از كريس به نمايش در اومد كه توي يك كوچه سر بسته داره راه ميره بعد يك لحظه كلاغ ها از بالا سرش كنار ميرن آخرش نوشته بود For PS3 و بعدش توي X05 بود كه گفتن براي X360 هم مياد.
بنده دقیقتر از شما یادم میاد ، دلیل اینکه اول نسخه PS3 تریلرش نشون داده شد این بود که زودتر نوبت نمایش تریلر شد :دی هر دو بازی هم همون جا نمایش داده شدند

بابا بیخیال شو مطمئن باش همچین اتفاقی نمی افته
میثم هر کی ندونه من می دونم که شدیدا تو کف MGS4 هستی . :biggrin1:
و داری این حرفو میزنی وگرنه همچین حرفی نمیزدی :biggrin1:
پ.ن : اون روز تو CF یادته در به در دنبال PS3 می گشتی ؟
شد من يك حرفي به تو بزنم جار نزني؟
اره ديگه براي طرفدارانX360 كه MGS4 نميخوام. براي خودم ميخوام.
من به شخصه اين اعتقاد دارم كه بازي ها بايد روي هرد و كنسول عرضه بشند و همه ازش لذت ببرند.
جالب اينجاست كه من تا به امروز سر سه عنوان ميخواستم PS3 بگيرم AC و DMC4 و RE5 :cool:
ولي من مطمئنم كه اعلام ميكنه. البتها علام هم نكرد عيب نداره صبر ميكنم اين قيمت هاي نردباني بازي و PS3 بياد پايين :love:
ولي من مطمئنم كه اين بازي عرضه ميشه چون كي سايت مثل IGN مقالاتش رو طبق طرفداري از يك كنسول يا تخيل گرايي نمي نويسه. بل اخره يك ويراستار چيزي هم داره كه اين مقالات بررسي كنه و بزاره رو سايت ديگه

بنده دقیقتر از شما یادم میاد ، دلیل اینکه اول نسخه PS3 تریلرش نشون داده شد این بود که زودتر نوبت نمایش تریلر شد :biggrin1: هر دو بازی هم همون جا نمایش داده شدند
امير (امين ؟) جان تو خوشت مياد هي ضد حال بزني به من :biggrin1: حالا RE5 نشد ميگيم Ace Combat نه Assassin's Creed گير نده ديگه.
ولي انحصاري بود ها! من يادم.

ولی تو شایعات قبل اگه یادتون بیاد همیشه گفته میشد این بازی 6 ماه بعد از عرضه نسخه ps3 میاد .
که خیلی هم این شایعه تو سایتها پخش شد .
خوب بالاخره اگر و شاید عرضه بشه فکر کنم شایعه بالا حقیقت داشته باشه اگر بخواد برای 360 بیاد .

این جمله دیگه خیلی حماسی بود !! فکر نمیکنم در حالت عادی همچین چیزی رو نوشته باشی !!!

اگر بخواد بیاد زودترین زمان ممکن June 2009 ( یعنی یکسال بعد از PS3 ) خواهد بود ...
فقط بياد حالا چه شيش ماه چه يك سال فقط عرضه بشه.
باور كن از وقتي كه گفتن اين بازي شايد براي X360 بياد حال درست و حسابي اي ندارم.
يادش بخير با MGS3 و MGS2 چه زندگي ميكرديم

ولی تو شایعات قبل اگه یادتون بیاد همیشه گفته میشد این بازی 6 ماه بعد از عرضه نسخه ps3 میاد .
خوب بالاخره اگر و شاید عرضه بشه فکر کنم شایعه بالا حقیقت داشته باشه اگر بخواد برای 360 بیاد .
اگر شيش ماه باشه كه ميشه دسامبر ولي من شك دارم چه كونامي چه ماكروسافت بخوان اين بازي رو دسامبر عرضه كنند چون حسابي هم براي ماكروسافت كه G.O.W2 رو داره ضرر ميشه هم براي كونامي و فروش حسابي اي نمي كنند.
شايد حرف نيما جان درست در بياد ...

درود
بحث خیلی شیرینی میتونه باشه ولی یکم صبر کنید حداقل خبرش منتشر و تائید بشه. این فُرمی حکم خیال و امال و ارزو رو داره :دی.

فقط در یک صورت همچین چیزی امکان داره که از اول هر دو نسخه رو با هم شروع کرده باشن ! بعد یه سری چیزا تو بازی هست مثل مسخره کردن Swap Disk ... امیدوارم نگی که 30 گیگ رو فشرده میکنن تبدیل میشه به 8.5 گیگ !

اگر هم قرار باشه نسخه 360 از روی نسخه PS3 پورت بشه خیلی زمان میبره ، چون برای نسخه PS3 کاملا مشخصه که خیلی زحمت کشیده شده و تا جایی که ممکن بوده طبق سخت افزار PS3 بهینه سازی شده ...
پس با توجه به اختلاف زیادی که این دو کنسول از نظر سخت افزاری با هم دارند اگه بخوان همون کیفیت PS3 رو بر روی 360 هم بیارن ( که مطمئنا شما حتی انتظار کیفیت بهتر رو برای 360 داری ) زمان زیادی میطلبه ...

بعد تازه شماها انتظار دارید توی E3 امسال هم خیلی خوشحال این قضیه رو اعلام کنند !!!
یعنی هنوز 1 ماه از نسخه PS3 نگذشته بیان بگن Exclusive تموم شد :laughing: خب اینطوری یعنی هر قرارداد ... بین سونی و کنامی بوده که بتونه به فروش PS3 کمک کنه = کشک ( حداقل 50 درصدش )

اگه این اتفاق بیفته باید دو تا بوق بدیم دست سونی ، بگیم همینطوری که میری جلو یکی راستی رو بزن یکی چپی ...

فقط در یک صورت همچین چیزی امکان داره که از اول هر دو نسخه رو با هم شروع کرده باشن !

خب این تعجب نداره شاید چنین کاری بشه اگه قرار باشه بیاد . شایدم بعد از 6 یا 8 ماه بعد ازشروع نسخه PS3 دست به ساختن نسخه 360 زدن .

بعد یه سری چیزا تو بازی هست مثل مسخره کردن Swap Disk ... امیدوارم نگی که 30 گیگ رو فشرده میکنن تبدیل میشه به 8.5 گیگ !

شما چند بار شنیدی که من بیام بگم میتونن این همه حجم و تو یه DVD فشرده کنند اصلا منو تو چنین بحث هایی دیدی . اونوقت میای میگی امیدوارم این حرف را نگی ؟!
ولی خوب خیلی ساده میتونن رو 2 تا DVD بزنن . از این بازی نمونش زیاده .
این حرفها که اینطور میزنی مثل این میمونه که بگی امکان بازی از لحاظ سخت افزاری روی 360 نداره ؟!

اگر هم قرار باشه نسخه 360 از روی نسخه PS3 پورت بشه خیلی زمان میبره ، چون برای نسخه PS3 کاملا مشخصه که خیلی زحمت کشیده شده و تا جایی که ممکن بوده طبق سخت افزار PS3 بهینه سازی شده ...

خوب فکر نکنم چنین اتفاقی بی افته و اینکه کار کردن با سخت افزار 360 هم راحتر هست و اگه یادت بیاد کوجیما اگه اشتباه نکنم گفته بود این بازی را به راحتی میتونه روی 360 هم بیاره .
اگه بخوان .

پس با توجه به اختلاف زیادی که این دو کنسول از نظر سخت افزاری با هم دارند اگه بخوان همون کیفیت PS3 رو بر روی 360 هم بیارن ( که مطمئنا شما حتی انتظار کیفیت بهتر رو برای 360 داری ) زمان زیادی میطلبه ...
و با توجه به اینکه اگه بعد مدت کوتاهی نسبت به نسخه PS3 شروع به ساخت 360 هم کنن تنمام ای شک و تردید ها بر طرف میشه .

بعد تازه شماها انتظار دارید توی E3 امسال هم خیلی خوشحال این قضیه رو اعلام کنند !!!
یعنی هنوز 1 ماه از نسخه PS3 نگذشته بیان بگن Exclusive تموم شد :laughing: خب اینطوری یعنی هر قرارداد ... بین سونی و کنامی بوده که بتونه به فروش PS3 کمک کنه = کشک ( حداقل 50 درصدش )
اینم دومین سوتی ازشما ! بعد شما چطور به نتیجه رسیدی که من انتظار دارم که بیان تو ea اعلام کنن که بازی برای 360 بیاد و از این حرفها ؟!

اگه این اتفاق بیفته باید دو تا بوق بدیم دست سونی ، بگیم همینطوری که میری جلو یکی راستی رو بزن یکی چپی ...

من فکر کنم از خیلی وقت پیش باید این دوتا بوق دست ps3 داده میشد اونقدر که بازی انحصاری از دست داده اینم روش حالا اگه این عنوان بزرگتر هم باشه .

---------------------------------------
بالاخره من یه پستی دادم و نظرم اون بود که گفتم تو شایعه ها اینطور گفته شده بود نه انتظاری دارم نه اینکه از حرف خودم اطمینان داشته باشم ولی ببین چقدر از پست من نتیجه گرفتی ؟!حالا من چی بگم .
فقط اینو بگم که یجورایی دلپر داری حرف میزنی نیما .

آخرین ویرایش:
خب این تعجب نداره شاید چنین کاری بشه اگه قرار باشه بیاد . شایدم بعد از 6 یا 8 ماه بعد ازشروع نسخه PS3 دست به ساختن نسخه 360 زدن .

شما چند بار شنیدی که من بیام بگم میتونن این همه حجم و تو یه DVD فشرده کنند اصلا منو تو چنین بحث هایی دیدی . اونوقت میای میگی امیدوارم این حرف را نگی ؟!
ولی خوب خیلی ساده میتونن رو 2 تا DVD بزنن . از این بازی نمونش زیاده .
این حرفها که اینطور میزنی مثل این میمونه که بگی امکان بازی از لحاظ سخت افزاری روی 360 نداره ؟!

خوب فکر نکنم چنین اتفاقی بی افته و اینکه کار کردن با سخت افزار 360 هم راحتر هست و اگه یادت بیاد کوجیما اگه اشتباه نکنم گفته بود این بازی را به راحتی میتونه روی 360 هم بیاره .
اگه بخوان .
و با توجه به اینکه اگه بعد مدت کوتاهی نسبت به نسخه PS3 شروع به ساخت 360 هم کنن تنمام ای شک و تردید ها بر طرف میشه .

اینم دومین سوتی ازشما ! بعد شما چطور به نتیجه رسیدی که من انتظار دارم که بیان تو ea اعلام کنن که بازی برای 360 بیاد و از این حرفها ؟!

من فکر کنم از خیلی وقت پیش باید این دوتا بوق دست ps3 داده میشد اونقدر که بازی انحصاری از دست داده اینم روش حالا اگه این عنوان بزرگتر هم باشه .

---------------------------------------
بالاخره من یه پستی دادم و نظرم اون بود که گفتم تو شایعه ها اینطور گفته شده بود نه انتظاری دارم نه اینکه از حرف خودم اطمینان داشته باشم ولی ببین چقدر از پست من نتیجه گرفتی ؟!حالا من چی بگم .
فقط اینو بگم که یجورایی دلپر داری حرف میزنی نیما .

قسمت اول - از نظر من تعجب داره ...

قسمت دوم - همین که میگی روی 2 تا DVD دیگه مشخصه ... یعنی چیزی حدود 32 گیگ رو بیان تبدیل کنن به 17 گیگ و بازی هم هیچی از دست نده !! کی گفته امکان سخت افزاری نداره 360 ؟ خیلی اگه مشتاقی برو تاپیک MGS 4 رو بخون ، هرکی همچین حرفی زده من پریدم بهش ! پس از رو شکم حرف نزن !
من گفتم توی بازی Swap Disk رو مسخره میکنه ، اگه بخواد روی 360 بیاد بازی باید چند تا دیسک باشه ، در نتیجه با هم تناقض دارن ...

قسمت سوم - من همچین چیزی یادم نمیاد ... بازم میگم اگه بخوان نسخه PS3 رو به 360 تبدیل کنن ، کار و زمان زیادی میبره ، چون سخت افزارشون خیلی با هم تفاوت داره .

قسمت چهارم - :laughing: اصلا میدونی سوتی یعنی چی ؟! تو گفتی این شایعات میتونه درست باشه ، خب اگه عنوان تاپیک رو بخونی ( که معمولا اصلا کاری نداری باهاش !!! ) در مورد اینه که Microsoft بیاد MGS 4 رو توی E3 ( نه EA ، من سوتی میدم؟!!! :) ) برای 360 اعلام کنه !

قسمت پنجم - این خیلی فرق میکنه با بقیه ...

پ.ن : راستی یه سری نظرات قشنگ داشتی راجع به گرافیک MGS 4 .... میخواستم بگم بیش از حد تو اوت زدی ! یعنی مغرب کجا و مشرق کجا !

قسمت اول - از نظر من تعجب داره ...

قسمت دوم - همین که میگی روی 2 تا DVD دیگه مشخصه ... یعنی چیزی حدود 32 گیگ رو بیان تبدیل کنن به 17 گیگ و بازی هم هیچی از دست نده !! کی گفته امکان سخت افزاری نداره 360 ؟ خیلی اگه مشتاقی برو تاپیک MGS 4 رو بخون ، هرکی همچین حرفی زده من پریدم بهش ! پس از رو شکم حرف نزن !
من گفتم توی بازی Swap Disk رو مسخره میکنه ، اگه بخواد روی 360 بیاد بازی باید چند تا دیسک باشه ، در نتیجه با هم تناقض دارن ...

قسمت سوم - من همچین چیزی یادم نمیاد ... بازم میگم اگه بخوان نسخه PS3 رو به 360 تبدیل کنن ، کار و زمان زیادی میبره ، چون سخت افزارشون خیلی با هم تفاوت داره .

قسمت چهارم - :laughing: اصلا میدونی سوتی یعنی چی ؟! تو گفتی این شایعات میتونه درست باشه ، خب اگه عنوان تاپیک رو بخونی ( که معمولا اصلا کاری نداری باهاش !!! ) در مورد اینه که Microsoft بیاد MGS 4 رو توی E3 ( نه EA ، من سوتی میدم؟!!! :) ) برای 360 اعلام کنه !

قسمت پنجم - این خیلی فرق میکنه با بقیه ...

پ.ن : راستی یه سری نظرات قشنگ داشتی راجع به گرافیک MGS 4 .... میخواستم بگم بیش از حد تو اوت زدی ! یعنی مغرب کجا و مشرق کجا !

مثل خودت جواب بدم .

قسمت اول :برای من اصلا تعجب نداره :)

قسمت دوم :بله بازی را براحتی میتونن فشرده کنن و رو 2 تا dvd بزنن و اه هم نگه :) شما مثل اینکه فشرده سازی برات خیلی عجیب میاد .
ما بازی خیلی داشتیم رو ps3 که بیخودی فضا پر کرده بودند . mgs4 هم بیشتر یه جنبه ی تبلیغاتی داره که بلوری همش تبلیغ کنه .
وقتی یه ادمی بزرگی مثل جانکارمک میگه بازی rage بدون فشرده سازی 80 گیگ حجم داره و با فشرده سازی روی 2 تا dvd عرضه میکنند این تعجب نداره؟! ولی 30 گیگ شما جای تعجب داره لابد که رو 2 تا dvd بیارن؟!
امیدوارم نیای بگی که mgs4 را باکلی فشرده سازی اوردن روی بلوری !
اصلا میارن رو 3 تا dvd راحت شدی . حتما بیا بگو تو این نسل که امکان اوردن بازی mgs4 روی 360 نیست . وقتی که میای تو پست اولت حجم dvd را مشکل کار میدونی ادم تا اخر حرفت یه جوارایی میتونه حساب کتاب بره :) حالا باز بیا بگو که من :
کی گفته امکان سخت افزاری نداره 360 ؟ خیلی اگه مشتاقی برو تاپیک MGS 4 رو بخون ، هرکی همچین حرفی زده من پریدم بهش ! پس از رو شکم حرف نزن !

اینو بدون که من از رو شیکم حرف نمیزنم بلکه تویی داری از باد معده حرف میزنی و چیزی را من میگم را میپیچونی و غلط برداشت میکنی .

قسمت سوم :پس بهتره یادت بیاد . دوما هم دوباره نگو بلکه دوباره حرفی که من گفتم را بخون
تکرار قسمت سوم :
و با توجه به اینکه اگه بعد مدت کوتاهی نسبت به نسخه PS3 شروع به ساخت 360 هم کنن تمام این شک و تردید ها بر طرف میشه .

این یعنی اینهمه سخت فهمیدنش دارم تو دهنم میگم اگه بعد مدت کوتاه نه اینکه دراز !

قسمت چهارم : نه شما میدونی فقط وقتی داری حرف بیخود از طرف خودت به من میگی که هیچ ارتباطی به من نداره یه نوع سوتی از طرف خودت به من میشه .
بعد شما هم به بزرگی خودتن ببخش من چون سریع تایپ کردم e3را نوشتم ea باید خودت متوجه شده باشی .

( که معمولا اصلا کاری نداری باهاش !!! )
لطفا نا پخته حرف نزن . هی بیای کنایه بری جلو من تیکه بندازی از این اخلاقت اصلا خوشایند نیست یکم کوتاه بیای بهتره .هرچند که میدونم میای همین تیکه جملت برای من اثبات کنی!
گیر دادی بدجور .

قسمت پنجم :

شما نظرات قشنگ تر از این هم داری میخوای گرافیک بازی را از ge.......هم بیشتر بدونی !اگه حرفی داری اینجا نزن بیا پست خصوصی . واقعا که !

من حجم DVD رو مشکل کار ندونستم ، خودم جاهای دیگه هم گفتم که اگه بخواد بیاد میتونه روی چند تا DVD بیاد ( 2 تا نه ، 3 یا 4 تا ... ) ولی دارم میگم سازنده بازی توی خود بازی عوض کردن دیسک در هنگام بازی رو مسخره کرده . اگه بیاد این کار رو بکنه یعنی یجورایی گفته که ... خوردم !! درک میکنی الان یا بازم میخوای توانایی توانایی کنی ؟! مشکلت اینه که میخوای منم مثل ... فنبوی جلوه بدی ! ولی تلاش نکن عزیزم ، چون نمیتونی ...

از طرف خودم به تو میگم ؟!!! اینو عمه من نوشته ؟ :) یا شایدم من نوشتم از طرف خودم به تو !! :laughing: شایعه بالا چیه اینجا ؟! ( البته شماها تبدیلش کردین به شایعه چون فقط یک رویاست )

اینم بدون که من هیچوقت نمیگم که به هیچ وجه MGS 4 روی 360 نمیاد ، فقط میگم اگه این اتفاق بیفته اولا بسیار خنده داره ( مخصوصا اگه توی E3 اعلام کنن !!! ) و خیلی ها هم ضایع میشن و در همون لحظه رقابت کنسولها تموم میشه !!! یعنی SCE خیلی خیلی باید هالو باشه که به هر قیمتی دست از MGS 4 بکشه !
البته اگه مثلا 2 سال دیگه این اتفاق بیفته ، مشکل خاصی واسه سونی ایجاد نمیشه ، چون دیگه استفاده ش رو کرده تا اون موقع .

در ضمن حرف A روی کیبورد هیچ ربطی به عدد 3 نداره و بقل هم نیستن که توی تند تایپ کردن اشتباه بشه ، در نتیجه خیلی سوتی دادی !

همونطور که گفتی گیر دادم بدجور ! چون همیشه با هر کی بحثت میشه میای 2 میلیون خط مینوسی که توی هر پستت ، پست قبلیت رو نقض میکنی و هیچ ربطی هم به هم ندارن ، تازه همیشه هم فکر میکنی حق با خودته و طلبکار هم میشی ...

آقا چه خبر شده اینجا بابا مگه میشه همچین چیزی اصلا امکان نداره الان که دیدم ign زذه خندم گرفت سایتی که یک جورایی از نظر من با سونی در یک راستا هستند
ببنید چرا الکی بحث کنیم این بازی اگر برای 360 بیاد یعنی سونی ورشکسته شده و اصلا دلیل ساخت ps3 دیگه چی هست من نمیدونم شاید یک نسخه باز سازی شده از شماره های قبل برای سوپرایز بیاد ولی 1000 سال امکان نداره برای 360 شماره 4 بیاد اصلا با عقل جور در نمیاد بابا اونور که مثل ایران بی درو پیکر نیست از سال 2006 که ps3 اومده اینا دارن روش مانور میدن مگه میشه یک ماهه از خیرش بگزرن این یک کلاه برداری محسوب میشه قابل توجه برادران و خواهران من اصلا ps3 ندارم نیایید بگید فن هستم دیگه واقعیت معلومه ما قید این یک مورد را زدیم

من حجم DVD رو مشکل کار ندونستم ، خودم جاهای دیگه هم گفتم که اگه بخواد بیاد میتونه روی چند تا DVD بیاد ( 2 تا نه ، 3 یا 4 تا ... ) ولی دارم میگم سازنده بازی توی خود بازی عوض کردن دیسک در هنگام بازی رو مسخره کرده . اگه بیاد این کار رو بکنه یعنی یجورایی گفته که ... خوردم !! درک میکنی الان یا بازم میخوای توانایی توانایی کنی ؟!

خوب مسخره کنه که چی . وقتی یه شرکتی که بیاد سود و دلار را جلوی چشماش ببینه همین مسخره کردن را هم یادش میره حالا بازی را بده اون مسخره کردن ها هم توش باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد .فوقش ایبنه اون قسمت را خذف میکنن .

مشکلت اینه که میخوای منم مثل ... فنبوی جلوه بدی ! ولی تلاش نکن عزیزم ، چون نمیتونی ...

مشکلت همینه . من اگه چنین تصور میکردم هیچ وقت تو تاپیکهای قبلی جلوی چشم همه نمیگفتنم که کسی هستی که روی هیچ کنسولی تعصب نداری .
واقع بین باش عزیز بیخودی داری داغش میکنی وقتی یه پستی را میخونی به چشم دوستانه بخون نه یه دشمن . وقتی یه پست را میخونی فکر میکنی که طرف داره سرت میپره .

( البته شماها تبدیلش کردین به شایعه چون فقط یک رویاست )
اینم سومیش که هیچ ربطی به من نداره شما چطور تونستی از پست من بفهمی که من رویا را شایعه فرض کردم ؟!!!
اها نکنه منظورت پست زیره که الان جواب میدم :)

منظور من از اون شایعه اون 6 ماه بود نه اصل خبری که تو تاپیک هست !
فکر کنم اگه اینو قبول کنی که منظورماین بوده بحث تموم بشه فکر کنم مشکلت از اینجا بوده .
اقا جان قسم میخورم منظور من از شایعه اون 6 ماه بود نه چیزه دیگه . راحت شدی الان .

اینم بدون که من هیچوقت نمیگم که به هیچ وجه MGS 4 روی 360 نمیاد ، فقط میگم اگه این اتفاق بیفته اولا بسیار خنده داره ( مخصوصا اگه توی E3 اعلام کنن !!! ) و خیلی ها هم ضایع میشن و در همون لحظه رقابت کنسولها تموم میشه !!! یعنی SCE خیلی خیلی باید هالو باشه که به هر قیمتی دست از MGS 4 بکشه !

خوب من میخوام بدونم شما چطور کلمه E3 را از پست من کشیدی بیرون مگه من حرفی از E3 زدم که بخوام انتظار هم داشته باشم ؟!هان؟

در ضمن حرف A روی کیبورد هیچ ربطی به عدد 3 نداره و بقل هم نیستن که توی تند تایپ کردن اشتباه بشه ، در نتیجه خیلی سوتی دادی !
این مربوط میشه به تند تایپ کردن مغزی ! این دو کلمه خیلی استفاده میشه که من به اشتباه نوشتم یعنی قاطی کردم.
یعنی میخوای بگی من نمیدونم که MGS4 را در EA اعلام نمیکنن . یعنی دیگه اینهمه کودن تشریف دارم دیگه ؟!
بعد میگم گیر دادی بدجور منظورم اینه ول کنم نیستی .

همونطور که گفتی گیر دادم بدجور ! چون همیشه با هر کی بحثت میشه میای 2 میلیون خط مینوسی که توی هر پستت ، پست قبلیت رو نقض میکنی و هیچ ربطی هم به هم ندارن ، تازه همیشه هم فکر میکنی حق با خودته و طلبکار هم میشی ...

وقتی که من میام تو پست اول یه پست 3 خطی میدم ! و با هزار تا شاید و اگر میگم که ممکنه 6 ماه بعدش عرضه بشه که قبلا شایعه بوده . شما میای هزار تا کلمه و جملات غیر مربوط از پست میکشی بیرون و از خودت مفهوم جدیدی را از پستم کشف میکنی ! و چند تا از خودت به پست من اضافه میکنی باید هم در پست بعدی دو میلیون خط انتظارجواب داشته باشی ! که همین 2 میلیون خط هم که میگی برام عجیب نیست چون برداشتت همینه اینم روش .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or