شایعه Top 10 Microsoft E3 Reveals

Black Roz

کاربر سایت
ين مسائل ميتونه قبل از توافق كونامي با ماكروسافت بوده باشه. اگر ماكروسافت با كونامي توافق كرده كه پس از پايان قرار داد با سوني اين بازي براي Xbox 360 بياد چي؟
تازه من نميفهمم 9 بازي رو صد در صد براي 360 هستند و 90 درصد توي E3 به نمايش در ميان و IGN فقط براي MGS4 مياد ميگه اين ليست رويايي ماست؟
به نظرت با عقل جور در مياد؟ خيلي راحت بگم اين حرف IGN فقط براي اين كه يك جنگ رسانه اي راه بندازه و آب و تاب E3 رو هم افزايش بده.
من کاری به بازی های دیگه ی این لیست ندارم !! من فقط گفتم که مورد MGS4 رویای این سایت هست و فکر کنم اون سناریویی هم که نوشته هیچ وقت به نمایش در نیاد ! رویاست دیگه قبول کن !!

دوستان بیاید یه ملیون امضا جمع کنیم واسه اینکه mgs4 هم رو 360 بیاد.یکی بفرستیم کونامی یکی دیگشوبفرستیم کوجیما یکی دیگه هم بفرستیم ماکروسافت. بلکه معجزه ای شد;)

دوستان بیاید یه ملیون امضا جمع کنیم واسه اینکه mgs4 هم رو 360 بیاد.یکی بفرستیم کونامی یکی دیگشوبفرستیم کوجیما یکی دیگه هم بفرستیم ماکروسافت. بلکه معجزه ای شد;)

هيچ معجزه ای رخ نمیده :((:((
اونا وقتی بفهمن تمام این امضا ها برای ایرانه میگن واسه چی خودمونو ناراحت کنيم سودی که واسه ما نداره اونا میرن کپيشو میگيرن :biggrin1:

به نظر من غیر ممکن نیست ، چون Microsoft تمام سعی خودشو داره میکنه که این صنعت رو کاملا به سمت خودش ببره .
این همه بازی انحصاری PlayStation رو از انحصار خارج کرد ، اینم روش . کلا چیزی که مشخصه سونی کم کم باید قید بازیهای انحصاری Third Party رو بزنه و تا جایی که میتونه روی First Party ها تمرکز کنه ...

چون از لحاظ مالی توان مایکروسافت رو نداره و خیلی سخت میتونه یک بازی Third Party رو برای خودش حفظ کنه .

درسته عنوان های زیادی رو از دست داده ولی از نظر مالی بخش سرگرمی های سونی خیلی قویتر از بخش سرگرمی های مایکروسافت هست (با بخش نرم افراری و ... اشتباه نگیر).

آخرین ویرایش:
آره حتما با امضای ما ایرانی ها این بازی برای X360 پورت میشه
اگه ماکروسافت بفهمه ما ایرانی ها می خوایم همچین کاری کنیم از آوردن MGS4 رو X360 خودداری میکنه :laughing:

نیما جان حرفا میزنی ها درسته عنوان های زیادی رو از دست داده ولی از نظر مالی بخش سرگرمی های سونی خیلی قویتر از بخش سرگرمی های مایکروسافت هست

بر چه اساس اين حرف ميزني ؟ من خودم زياد از اين مسائل سر رشته ندارم اما ماكروسافت خيلي براي اين قسمت سرمايه گذاري كرده مطمئنا اين همه بازي انحصاري مخصوصا خيلي از ژاپني هاش كه همه Third Party هستند . و اين همه ضرر يادمه تا بعد از عرضه Halo 3 اعلام كردند از زمان عرضه Halo2 تا الان هيچ سودي نداشتيم و سر اين بازي سود كرده ايم فكر كنم بازي Halo3 فقط 15-30 ميليون هزينه ساخت و 60 ميليون هزينه ماركتينگ داشته . يا فرضا اخرين استوديو كه ماكروسافت اون خريده Rare بوده كه بابتش 337 ميليون دلار پول داده از اون ور اخرين استوديو سوني تصاحب كرده يا بهتره بگيم استوديو ها Evolution Studios و Bigbig Studios بوده كه 32 ميليون هزينه در بر داشته . البته نميشه اين حرف ها رو يه ملاك كامل قرار داد اما تا حدودي زيادي ادم به اين نتيجه ميرسه كه ماكروسافت پول بيشتري رو در اين قسمت خرج كرده و ميكنه

این بحث مخوفیه
اگه این ایتفاق بیفتهFIRST partyهای سونی هم بخطر میفته ییهو دیدی
پ.ن::((
خبر اومد با 360 میتونید بازی های3 psرو اجرا کنید

من کاری به بازی های دیگه ی این لیست ندارم !! من فقط گفتم که مورد MGS4 رویای این سایت هست و فکر کنم اون سناریویی هم که نوشته هیچ وقت به نمایش در نیاد ! رویاست دیگه قبول کن !!
دليل براي رويا بودن وجود نداره. MGS4 ناشرش سوني نيست و ليسانسش هم دست سوني نيست كه بگيم
اومدنش براي 360 يك روياست.
نیما جان حرفا میزنی ها درسته عنوان های زیادی رو از دست داده ولی از نظر مالی بخش سرگرمی های سونی خیلی قویتر از بخش سرگرمی های مایکروسافت هست (با بخش نرم افراری و ... اشتباه نگیر).
شما از كجا فهميدي؟ از ول خرجي هاي سوني؟ يا بازي هاي انحصاري مختلف و قرار داد هايي كه با شركت ها بسته؟
این بحث مخوفیه
اگه این ایتفاق بیفتهFIRST partyهای سونی هم بخطر میفته ییهو دیدی
پ.ن::((
جان ميثم تو فكر ميكني بازي اي كه توسط سوني منتشر ميشه يعني براي 360 مياد؟
اون جمله توي اسپويلر هم هيچ وقت هيچ جا نگو.
كوچكترين چيزي كه براي اجراي بازي هاي PS3 روي 360 نياز بلوري رام كه 360 فاقد اون هست.

يعنی واقعاً به اين نتيجه نرسيديد که اگه کوجيما بدونه 1$ بيشتر از هر طرف ( چه مايکروسافت چه سونی ) براش سود داشته به سمته اون میره؟؟
واقعاً بعضيها احساسی برخورد میکنن با قضيه...
اين وسط فقط $ هست که نتيجرو مشخص میکنه نه چيزه ديگه آی.

بر چه اساس اين حرف ميزني ؟ من خودم زياد از اين مسائل سر رشته ندارم اما ماكروسافت خيلي براي اين قسمت سرمايه گذاري كرده مطمئنا اين همه بازي انحصاري مخصوصا خيلي از ژاپني هاش كه همه Third Party هستند . و اين همه ضرر يادمه تا بعد از عرضه Halo 3 اعلام كردند از زمان عرضه Halo2 تا الان هيچ سودي نداشتيم و سر اين بازي سود كرده ايم فكر كنم بازي Halo3 فقط 15-30 ميليون هزينه ساخت و 60 ميليون هزينه ماركتينگ داشته . يا فرضا اخرين استوديو كه ماكروسافت اون خريده Rare بوده كه بابتش 337 ميليون دلار پول داده از اون ور اخرين استوديو سوني تصاحب كرده يا بهتره بگيم استوديو ها Evolution Studios و Bigbig Studios بوده كه 32 ميليون هزينه در بر داشته . البته نميشه اين حرف ها رو يه ملاك كامل قرار داد اما تا حدودي زيادي ادم به اين نتيجه ميرسه كه ماكروسافت پول بيشتري رو در اين قسمت خرج كرده و ميكنه

خوب شما چرا kill zone 2 رو نمیگی که فقط 60 میلیون یورو که تازه تقریبی هست هزینه داشته . بطور کلی بعد از gta iv بالاترین هزینه ی ساخت بازی رو داشته که من دیدم ....
یا وقتی سونی میاد خدا میلیارد دلار فقط واسه ساخت فقط پردازنده ی کنسولش میده ثابت کننده ی این نیست یا اینکه یه دفعه کنسول 600 دلاری رو میکنه 500 دلار؟؟؟یا شرکتی که تا حالا 120 میلیون ps2 فروخته و هنوز داره براش میفروشه خوبه خودت میگی سر هیلو3 سود کردیم؟؟؟؟پس زمان قبلی؟ اون شرکتی که تا حالا 4 تا کنسول اعم از خانگی و دستی داده به نظر توانایی مالیش از بخش شرگرمی های مایکروسافت بیشتر نیست؟

کلا اهمیت نداره برام واسه 360 و :دیPC:دی هم بیاد یا نه ولی دوستان عزیز در نظر داشته باشید هر بازی که ناشرش Sony یا MGS نبود، شما مشترک فرض ـش کنید:دی.

درسته عنوان های زیادی رو از دست داده ولی از نظر مالی بخش سرگرمی های سونی خیلی قویتر از بخش سرگرمی های مایکروسافت هست (با بخش نرم افراری و ... اشتباه نگیر).
این رقابت بین بخش سرگرمی های سونی و مایکروسافت نیست بین کل کمپانیه سونی و مایکروسافت هست به خصوص واسه سونی که حکم شاهرگ رو داره.

خوب شما چرا kill zone 2 رو نمیگی که فقط 60 میلیون یورو که تازه تقریبی هست هزینه داشته . بطور کلی بعد از gta iv بالاترین هزینه ی ساخت بازی رو داشته که من دیدم ....
یا وقتی سونی میاد خدا میلیارد دلار فقط واسه ساخت فقط پردازنده ی کنسولش میده ثابت کننده ی این نیست یا اینکه یه دفعه کنسول 600 دلاری رو میکنه 500 دلار؟؟؟یا شرکتی که تا حالا 120 میلیون ps2 فروخته و هنوز داره براش میفروشه خوبه خودت میگی سر هیلو3 سود کردیم؟؟؟؟پس زمان قبلی؟ اون شرکتی که تا حالا 4 تا کنسول اعم از خانگی و دستی داده به نظر توانایی مالیش از بخش سرگرمی های مایکروسافت بیشتر نیست؟

اولا که اصل مطرح کردن این بحث که مایکروسافت پول دارتره یا سونی به نظر من خیلی اشتباهه ولی اگر بخوایم همین بحثم وسط بکشیم چندتا نکته هست:

1.دوست عزیز پردازنده سل فقط ساخت سونی نیست محصول مشترک سه تا کمپانیه IBM و سونی و توشیبا هست که مجموعا حدود 1 میلیارد دلار طراحی و ساختش هزینه داشته نه خدا میلیارد!!که سونی هم امتیازش رو به توشییا فروخت و تموم شد و رفت.
2.این پردازنده اونطور که شما میگی فقط واسه کنسول سونی ساخته نشده.پردازنده ای که تو PS3 استفاده شده نوعی از پردازنده های سل هست.مثل Pentium 4 که چندین و چند مدل داره.
3.اگر به همین شیوه غلط هم به خوای حساب کنی مایکروسافت 30-40 میلیارد دلار میخواست بده یاهو رو بخره که خودش اندازه درآمد کل صنعت بازی سازیه.
4.سود خالص مایکروسافت در سال 10-12 برابر سونی هست.

پس نتیجه اینکه اگر از نظر منابع مالی در نظر بگیری سونی نمیتونه جلوی مایکروسافت وایسه.

آخرین ویرایش:
یا وقتی سونی میاد خدا میلیارد دلار فقط واسه ساخت فقط پردازنده ی کنسولش میده ثابت کننده ی این نیست یا اینکه یه دفعه کنسول 600 دلاری رو میکنه 500 دلار؟؟؟یا شرکتی که تا حالا 120 میلیون ps2 فروخته و هنوز داره براش میفروشه خوبه خودت میگی سر هیلو3 سود کردیم؟؟؟؟پس زمان قبلی؟ اون شرکتی که تا حالا 4 تا کنسول اعم از خانگی و دستی داده به نظر توانایی مالیش از بخش شرگرمی های مایکروسافت بیشتر نیست؟

مسئله سره اينه كه سوني سره PS2 خيلي سود كرد اما ماكروسافت از وقتي كنسول داده تمام مدت داره ضرر ميده بحث سره Kill Zone 2 فقط نيست اگه بخواي بگي KZ2 خرج داشته بايد بگم اون 60 ميليون هنوز توسط هيچ جا رسما اعلام نشده هر چند معلومه يه چيزي در همين حدود اما خواهشا در زمينه تبليغات اين دو رو يكي نكن كه ماكروسافت هر چي توي اين نسل داره از تبليغات فراوانش الان اين همه بازي انحصاري سوني كه دود شد رفت هوا همهش به خاطر $ ماكروسافت هست و بس

اون شرکتی که تا حالا 4 تا کنسول اعم از خانگی و دستی داده به نظر توانایی مالیش از بخش سرگرمی های مایکروسافت بیشتر نیست؟

چه ربطي داره اين شد گودز و شقايق اگه به كنسول دادن سگا هم تا حالا اين همه كنسول داده اين 2 اخريش كه جفتش شكست خورد . كنسول دادن كاري نداره مهم ادامه دادن راهش اعم از تبليغات و ساختن بازي انحصاري براي موفقيت و............
یا وقتی سونی میاد خدا میلیارد دلار فقط واسه ساخت فقط پردازنده ی کنسولش میده ثابت کننده ی این نیست یا اینکه یه دفعه کنسول 600 دلاری رو میکنه 500 دلار؟؟؟

ماكروسافت خيلي بيشتر قيمت 360 از زمان عرضش پايين اورده نسبت به PS3

ماكروسافت در كل خيلي بيشتر خرج كرده و نميشه منكر اين شد

دليل براي رويا بودن وجود نداره. MGS4 ناشرش سوني نيست و ليسانسش هم دست سوني نيست كه بگيم

شما فکر کردی کونامی به خاطر چشم و ابروی سونی قبول کرده این بازی رو واسه PS3 به صورت Exclusive بزنه ؟
تو بازیش هم 2،3 بار از سونی تبلیغ کرده توش، مثل همون قضیه ی BD ـه 50GBـی که میگفت باید دیسک رو عوض کنی و بعد فهمید که BD 50GBـی هست و اینا، یا مثلاً برای کنترل کردن MK.II اسنیک از کنترلر PS3 استفاده میکنه ! میبینی که سونی هم کم از کونامی حمایت نکرده، مثلاً چیزیش رو که ما میتونیم ببینیم اینه که PS3 های 40GB که Limited بودن رو سونی به صورت Exclusive فقط تو سایت konami واسه پیش فروش گذاشت و مطمئناً از فروش اون باندل سود کمی نصیب کونامی نشده. ( حتی بسکی مردم پیش فروش میکردند که سایتش یک روز تعطیل شد ! )

مطمئن باشید که این یکی امکان نداره که از انحصار سونی خارج بشه. ( حتی سالهای دیگه ... ! )

شما فکر کردی کونامی به خاطر چشم و ابروی سونی قبول کرده این بازی رو واسه PS3 به صورت Exclusive بزنه ؟
تو بازیش هم 2،3 بار از سونی تبلیغ کرده توش، مثل همون قضیه ی BD ـه 50GBـی که میگفت باید دیسک رو عوض کنی و بعد فهمید که BD 50GBـی هست و اینا، یا مثلاً برای کنترل کردن MK.II اسنیک از کنترلر PS3 استفاده میکنه ! میبینی که سونی هم کم از کونامی حمایت نکرده، مثلاً چیزیش رو که ما میتونیم ببینیم اینه که PS3 های 40GB که Limited بودن رو سونی به صورت Exclusive فقط تو سایت konami واسه پیش فروش گذاشت و مطمئناً از فروش اون باندل سود کمی نصیب کونامی نشده. ( حتی بسکی مردم پیش فروش میکردند که سایتش یک روز تعطیل شد ! )

مطمئن باشید که این یکی امکان نداره که از انحصار سونی خارج بشه. ( حتی سالهای دیگه ... ! )
دوست من از مایکروسافت همه چیز برمیاد حتی میتونه شرکت سونی رو بخره اگه این خبرو شنیده باشی " Eight day و Getaway 2 رو سونی متوقف کرد! " همین نکته میگه که دیگه ما پولی نداریم پس نتیجه میگیریم سونی مالیات زیادی داده که این بازی رو برای خودش انحصاری کرده پس مایکروسافت هم پولو میده و بازی رو برای کنسول خودش میاره
پس فن بازی هم نکنید ببینیم چی میشه
اگه MGS 4 رو هم مایکرو بگیره سونی بدبخت میشه پشت دشتشو داغ میکنه دیگه کنسول نزنه
واقعا مغز مایکرو خیلی خیلی خیلی کار میکنه
تازه اگه شما جای کونامی بودی دوست نداشتی بیشتر از این پولی که از MGS 4 رو کنسول PS3 کردی گیرت بیاد این کونامی هم مثل شما دیگه پول میخواد از اون لحاظ هم که MGS 4 رویه کنسول PS3 دیگه فروش نمیکنه مشکلی براش پیش نمیاد چون سود خودشو کرده تموم شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or