Black Rose
کاربر سایت
اینجور بازیا معمولا" داستان ندارن . . .
اگه داستان داره بگین تا منم بگیرم

یه بند بازی کردم 
اين charm quest ها به چه دردي مي خورن مثلا يكيش گفته بود صد نفر رو بكش بعد اينكه انجام دادم بايد چي كار كنم
فکر کنم Inventory شما پر شده بود. بازی بعد از اینکه اون پر می شه، به صورت هوشمند خودش آیتم های کلاس پایین تر (در مرحله 13 معمولا ایتم های نارنجی و خاکستری داخل Inventory) رو Salvage می کنه تا جاش پولش یا همون Bountyش آزاد شه. شما با زدن RB تو صفحه Inventory می تونی درجه این Auto Salvage رو عوض یا کلا خاموشش کنی اما وقتی Invent پر شد دیگه چیزی رو برنمیداره مگر اینکه شما خودتون دستی Invent رو خالی / Salvage کنید.من بعد از اینکه به level 13 رسیدم
کل equipment هام رو ازم گرفت و فقط یک شمشیر و یک لباس که یکبار انتخاب کرده بودم دارم
کسی میدونه چرا لباس هام و اسلحه هام رو نشون نمیده؟
سلام
وقتی امتیاز GAMESPOTرو دیدم حسابی نا امید شدم اما وقتی بازیرو گرفتم 16 ساعتیه بند بازی کردم
باورتون نمیشه من تا حالا پای هیچ بازی اینجوری میخ نشده بودم :cheesygri
GAMEPLAY خیلی خوبی داره فقط قلقش باید دستتون بیاد
GRAPHICخیلی خوب ولی طراحی کارکتر ضمخت و با TEXTUREقدیمی تو ذوق میزنه
داستان خیلی خوب وقوی هم داره
در ضمن این بازی ACTIONخوبی هم هست به همهX360 تی ها توصیه میکنم گول امتیاز پایین رو نخورند(مثل من:biggrin1![]()
نه من اصلا با سرعت بازی مشکل ندارمچيزي من تو review ديدم، سرعت پايين بازي بود، اين شما رو اذيّت نكرد؟
نههههههههههههههه!خيلي حركت ها كند بود، طرف از يه طرف تا يه طرف ديگه ميخواست بره، فاصله بين قدم هاش يه 2ثانيه اي ميشد
پس بازی خوبیه حتما میخرمشنه من اصلا با سرعت بازی مشکل ندارم
کلا بازی خوبیه و مهم اینکه اصلا مرگ وجود نداره وقتی میمیری یک نفر میاد بلندت میکنه بعد دوباره میای![]()