Too Human

خوب من بازی رو گرفتم رو هم رفته بازیه خوبی هست کنترل بازی اشکال داره مثلا طرف رو به رو شما هست و می خواید با شمشیر اونو بزنید ولی کاراکتر شما میره کسی که چند متر اونورتر هست رو میزنه .من نمیدونم چه اصراری هست وقتی سازندگان بلدن نیستن برف رو درست کنند برف تو بازی میزارند؟؟؟.طراحی چهرها بعضی اوقات خوبه بعضی وقتها بد.هوش مصنوعی هم تیمیهای شما هم که... فقط میشنند و حرکات آکروباتیک شما رو میبینند.
داستان بازی هم بسیار بد شروع میشه و همچنین در ادامه بسیار بد روایت فلش بکهای ضعیف در بازی هست که خیلی بی جا هست.
بازی بیشتر به سمت اکشن سوق داره تا Rpg و عناصر RPG در بازی خیلی ساده هست ولی همان هم جالبه .
در کل بازی سرگرم کننده ی هست و پیشنهاد میکنم حتما آن را تهیه کنید.
به قول IGN بازی Too Human بازی خوبی هست و سرگرم کننده که به عنوان پیش غذایی است برای ماههای بعد.
موفق باشید.

واقعا؟!:eek:
شاید اولشه جوگیر شدی.:cheesygri
کلا بازی رو که دوست داری باید بخری و بعد متوجه بشی خوبه یا بد . مثلا همین Lost Odysse ! مگه بازی بدی بود که Gamespot بهش نمره خیلی کمتر از انتظار داد.
ولی اگر تو سبک تخیلی و یکم RPG دوت داری بخر شاید بدت نیاد :smile:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
من یه خورده بازی کردم بازی بسیار خوب و سرگرم کننده ای هست با توجه به اشکالاتی که داره و من بهش امتیاز 7.9 میدم .
فقط به صورت کامل میشه گفت بازی Too Human نبایستی بعد از اینهمه مدت بازی بدی میشد اما حداقل مشکلاتیکه داره در کنارش عناصر قابل توجهی هم داره که بازی رو سرگرم کردند و اونطور نیست که زده بشین و بازی رو کنار بزارین . همانطور که Manix جان گقتند کنترل بازی هم مشکل داره !!!!

من يه تريلر Preview از GameTrailers از اين بازي ديدم، چيزي كه بيشتر از همه تو ذوق ميزد، ريتم كند بازي بود، شخصيت اول خيلي كند حركت ميكرد و جالب بود كه تريلر هم چيزي در اين مورد نميگفت.

به نظر من که خیلی بازیه خوبیه گیم اسپات خیلی الکی امتیاز داده. امتیاز ign خیلی به واقعیت نزدیک تره.

بازی مشکل زیاد داره ولی در کل خوبه. گرافیک و صدا گزاری خوب هستن داستان هم بد نیست. گیم پلی هم در حد خوبی هست.
مشکل اصلی بازی هم اینکه مردن عملا هیچ تا ثیری نداره وقتی میمیرین باید یه انیمیشن تقریبا 30 ثانیه ای رو نگاه کنین بعدم دوباره از همونجا که بودین ادامه میدین.
در کل اگه از بازیهای اکشن RPG مثل diablo و titan quest خوشتون میاد حتما تهیش کنین. اگر نه بیخیالش بشین.

به نظر من که خیلی بازیه خوبیه گیم اسپات خیلی الکی امتیاز داده. امتیاز ign خیلی به واقعیت نزدیک تره.

بازی مشکل زیاد داره ولی در کل خوبه. گرافیک و صدا گزاری خوب هستن داستان هم بد نیست. گیم پلی هم در حد خوبی هست.
مشکل اصلی بازی هم اینکه مردن عملا هیچ تا ثیری نداره وقتی میمیرین باید یه انیمیشن تقریبا 30 ثانیه ای رو نگاه کنین بعدم دوباره از همونجا که بودین ادامه میدین.
در کل اگه از بازیهای اکشن RPG مثل diablo و titan quest خوشتون میاد حتما تهیش کنین. اگر نه بیخیالش بشین.
سلام بله درسته واین که ی مشکلی داره اینه که وقتی میمیری
هیچ درجه ای چیزی کم نمیشه که ادم دلش بسوزه که مرده:biggrin1:
نظر من اینه که مثلا ی مقدار کمی از درجه ی لولمون کم کنه بهتر بود تا اینکه هیچی نشه
ممنون

علی جون سلام
نه عزیز منصرف نشدم. شرایط تحویل هم هر مدل که خودت طلبه ای . من کرج هستم اگر شما تهرانی و می خوی که مودم رو به دستت برسونم خیالی نیست من حاضرم بیام تهران. فقط اگر یه جای سر راست باشه مثل ایستگاه مترو خیلی بهتره. زمانش هم هر وقت خودت طالب باشی.
یا علی مدد
سلام
بچه ها لطف می کنین چند تا عکس از محیط in game بازی بذارین.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or