کلا بازی رو که دوست داری باید بخری و بعد متوجه بشی خوبه یا بد . مثلا همین Lost Odysse ! مگه بازی بدی بود که Gamespot بهش نمره خیلی کمتر از انتظار داد.واقعا؟!![]()
شاید اولشه جوگیر شدی.:cheesygri
عجیبه . . . . .سلام . جریان چیه ؟ همه ی بازی ها قیمتشون 50 . 60 دلاره ولی قیمته این بازی 17 دلار بیشتر نیستعجیبه . . . . .
سلاماحساس نميكنين بازي خيلي كنده؟
سلام بله درسته واین که ی مشکلی داره اینه که وقتی میمیریبه نظر من که خیلی بازیه خوبیه گیم اسپات خیلی الکی امتیاز داده. امتیاز ign خیلی به واقعیت نزدیک تره.
بازی مشکل زیاد داره ولی در کل خوبه. گرافیک و صدا گزاری خوب هستن داستان هم بد نیست. گیم پلی هم در حد خوبی هست.
مشکل اصلی بازی هم اینکه مردن عملا هیچ تا ثیری نداره وقتی میمیرین باید یه انیمیشن تقریبا 30 ثانیه ای رو نگاه کنین بعدم دوباره از همونجا که بودین ادامه میدین.
در کل اگه از بازیهای اکشن RPG مثل diablo و titan quest خوشتون میاد حتما تهیش کنین. اگر نه بیخیالش بشین.
به نظر من که سرعتش خوبه. شاید به خاطر کلس شماست. چه کلسی انتخاب کردی؟ من چمپیوم هستم و مشکلی ندارم مبارزات خیلی سریع و باحالن.احساس نميكنين بازي خيلي كنده؟
سلامعلی جون سلام
نه عزیز منصرف نشدم. شرایط تحویل هم هر مدل که خودت طلبه ای . من کرج هستم اگر شما تهرانی و می خوی که مودم رو به دستت برسونم خیالی نیست من حاضرم بیام تهران. فقط اگر یه جای سر راست باشه مثل ایستگاه مترو خیلی بهتره. زمانش هم هر وقت خودت طالب باشی.
یا علی مدد