TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
خب منتظر می مونم تا نصبش کنید!
26.gif

دوباره نصب کردم.سیوتون هم ریختم.منتها ارور میده.
306.gif

یکی دیگه نیست سیو آقا هاشم رو امتحان کنه ؟

آخرین ویرایش:
مرحله دوم هست. فکر کنم اسمش The Village بود.
اصلا فکر کنم استفاده از سیوهای دیگران غیر ممکن باشه! نمی دونید چطوری باید این مرحله رو رد کنم!

آخرین ویرایش:
بالاخره تمومش کردم:biggrin1: قابل توجه یکی از دوستانی که تو قسمت آخر گیر کرده بود, باید با حرکت آهسته اینقدر به پشتش تیر بزنی تا جونش کم بشه.

تو مرحله3 تام رایدر بعد از اینکه اون چهارتا وسیله رو که خواسته بود پیدا کردم و سر جاشون کذاشتم یه در باز میشه.اگه میشه یکی بگه ستون های توشو چطوری باید تنظیم کنم
من که سیوهام همه پرید.ولی اگه درست یادم باشه بعد از اون دره که باز میشه یه مسیری رو باید بری جلو.بعدش هم که ستونی نیست! یه حوض آبه که میپری توش و بعدش هم لز یه سمت دیگش خارج میشی.به یه مجسمه بزرگ میرسی.بعد باید سه یا چهار تا شمش پیدا کنی.بگذاری توی دست مجسمه تا به طلا تبدیل بشه.بعدش توی جای مخصوصشون دور مجسمه بگذاری.همین

این مرحله 3 که بری پیدا کردنت سومین چرخ دنده که باید برید زیر آب شماها چطوری رفتید؟! من هر کاری میکنم توی غاره که زیر آب هست نمی ره!
220.gif
97.gif

این مرحله 3 که بری پیدا کردنت سومین چرخ دنده که باید برید زیر آب شماها چطوری رفتید؟! من هر کاری میکنم توی غاره که زیر آب هست نمی ره!
220.gif
97.gif

این پست منو نگاه کنید:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=192224&postcount=234
اون جا لازم نیست بری زیر آب.به آبشار نیازی نداری.بعدا که کارهایی که گفتم کردین.چرخ دنده سوم رو که گذاشتین.خودش درست میشه:)

So Far So good!
خب اگه این چرخ دنده که توی اون غار هست بدرد نمی خوره پس چرا اومدند یک چرخ دنده ای رو توی اون غار گذاشتند. در ضمن رفتن توی اون غار هم غیر ممکنه. من با هزار زحمت وکد تقلب رفتم ولی دیگه هر کاری می کردم که بیام برون از توی غار نمی تونستم. چون جریان آب خیلی شدید بود. درضمن خروج از غار هم مانند رفتن داخل غار غیر ممکن بود.​

آخرین ویرایش:
So Far So good!
خب اگه این چرخ دنده که توی اون غار هست بدرد نمی خوره پس چرا اومدند یک چرخ دنده ای رو توی اون غار گذاشتند. در ضمن رفتن توی اون غار هم غیر ممکنه. من با هزار زحمت وکد تقلب رفتم ولی دیگه هر کاری می کردم که بیام برون از توی غار نمی تونستم. چون جریان آب خیلی شدید بود. درضمن خروج از غار هم مانند رفتن داخل غار غیر ممکن بود.​
کدوم غار؟ یکی که پایین ورودی اون مرحله هستش.یکی هم که زیر آبشاره.یکی هم که بالای آبشاره.که وقتی از صخره های سمت چپ میری بالا و بپری توی آب اون وسط هست که فعلا شاید حتی نبینیش چون فشار آبشار پرتت میکنه پایین.
حالا چرخ دنده ها:یکیشون که سمت چپ تصویره وقتی وارد میشی و صد در صد برداشتیش.
دومی هم که از همون صخره های سمت چپ که گفتم میری بالا.بعدش باید بپری اون سمت آب. از اون لبه ها بالا بری پشت اون محوطه.(اگه نمیدونی کجا رو میگم بگو تا برات کامل توضیح بدم)
سومی هم که گفتم از کجا باید برای.واسه سومی اصلا تو اون منطقه نگرد که نیست.
اون غاری که زیر آبشاره و نمیدونم چه جوری رفتی اونجا:biggrin1:(اگه منظورت اونجاست)اون خروجی هست که برای پایان مرحله ازش بیرون میری.فعلا نباید طرفش بری
با اطمینان بهت میگم هیچ چرخ دنده ای توی غارها نیست.:)
در ضمن شما که خودت گیمری میدونی این چیزها رو
من خودم یه قانونی دارم.وقتی یه راهی غیر ممکنه دیگه دنبال معجزه نمیگردم تا اون راه رو یه جوری ممکن کنم.یه راه جدید پیدا میکنم.وقتی میبینی فشار آب نمیذاره بری اون تو لابد نباید بری چرا خودت رو خسته میکنی.همین بهت نشون میده یه راه دیگه هم هست.
83.gif

آخرین ویرایش:
من این سوال رو پرسیدم که بدونم دلیل این کار که بالای آبشار یک چرخ دنده گذاشتند چیه؟! من با چهارتا چشم خودم دیدم یک چرخ دنده اونجا بود!
120.gif

در ضمن این دایاناسور هم بوسیدمش انداختمش توی آشغالدونی!
96.gif
10.gif

آخرین ویرایش:
من این سوال رو پرسیدم که بدونم دلیل این کار که بالای آبشار یک چرخ دنده گذاشتند چیه؟! من با چهارتا چشم خودم دیدم یک چرخ دنده اونجا بود!
120.gif

در ضمن این دایاناسور هم بوسیدمش انداختمش توی آشغالدونی!
96.gif
10.gif

گفتی توی غار بوده منم گفتم توی غار چرخ دنده نیست.منم میدونم بالای آبشاره یکی هست.:)
البته بحثمون الکیه قبول داری؟
پس بی خیال:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or