TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
چیه یا کیه این رقیب؟

این رقیب که منهم خیلی دوستش دارم اسمش uncharted:drake fortune هست

اینهم چند تا عکس ازش:
932984_20070516_screen002.jpg

932984_20060508_screen002.jpg

الان نگاه میکنم میام میگم بهتون.میام ویرایش میکنم.;)
ویرایش:
بله.بسته به زاویه ای که دوربین نشون میده قضیه فرق میکنه.فلش پایین رو بزنید و سریع بپرید.باید سریع باشین;)
این حالتیه که قبل از پرش باید بگیرین.
البته توی این بازی دوبل جامپ(دوبار پرش پشت سرهم) نداریم.ولی گاهی اوقات جواب میده.شما پشت سر هم دکمه پرش رو بزنید;)
6b41ms9.jpg
خیلی ممنون،
من بازم سعی می کنم.ولی اگه بشه شما خودتون بپرین رو سکو،بعد Save بازی رو بدین من،خیلی ممنون میشم....البته ببخشیدا!!!!
بازم دستتون درد نکنه...

خیلی ممنون،
من بازم سعی می کنم.ولی اگه بشه شما خودتون بپرین رو سکو،بعد Save بازی رو بدین من،خیلی ممنون میشم....البته ببخشیدا!!!!
بازم دستتون درد نکنه...

اینم سیوی که خواستین.البته همش تا پایان بازی نیست.اسم سیو شما bazicenter هستش.;)
دانلود

اینم سیوی که خواستین.البته همش تا پایان بازی نیست.اسم سیو شما bazicenter هستش.;)
دانلود
خیلی خیلی خیلی...ممنون
واقعا" شرمنده کردین:blushing:
ولی چه جوری کار میکنه؟مگه نباید با winrar باز بشه؟پس چرا error میده؟؟؟؟
نمیشه فقط همون فایل bazicenter رو بذارین؟؟؟

آخرین ویرایش:
خیلی خیلی خیلی...ممنون
واقعا" شرمنده کردین:blushing:
ولی چه جوری کار میکنه؟مگه نباید با winrar باز بشه؟پس چرا error میده؟؟؟؟
نمیشه فقط همون فایل bazicenter رو بذارین؟؟؟

اینم اون سیو تکی که خواستین.خدمت شما
دانلود
توی document یه فولدر به اسم Eidos هست.اونجا کپیش کنید.;)

اینم اون سیو تکی که خواستین.خدمت شما
دانلود
توی document یه فولدر به اسم Eidos هست.اونجا کپیش کنید.;)
ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم،
بعضی وقتها تو بازی صحنه آهسته می شه،بعد گوشه تصویر فلشهای جهت نما رو نشون میده. اون موقع چیکار باید کرد؟

ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم،
بعضی وقتها تو بازی صحنه آهسته می شه،بعد گوشه تصویر فلشهای جهت نما رو نشون میده. اون موقع چیکار باید کرد؟

خواهش میکنم دوست عزیز.اون موقع با زدن شیفت و کلیدهای جهت نما باید جاخالی بدین.:biggrin1:
ببینید مثلا واسه کشتن اون دایناسور رو براتون میگم چون یه قانون داره.واسه اینکه بزنیدش باید اول به شدت عصبانیش کنید.موقعی عصبانی میشه که اونقدر بهش شلیک کنید تا خط قرمزی که پایین خط سلامتی اون در گوشه راست و بالای صفحه هستش تا آخر قرمز بشه.اون موقع صحنه آهسته میشه و کلیدهای جهت نما نشون داده میشن.شما باید در حینی که به روشی که گفتم روی زمین پشتک میزنین و جاخالی میدین کلیک راست رو هم نگه دارین تا اون دو تا نشونه دوتا تفنگ لارا که طوسی رنگ هستن با هم یکی بشن و نشونتون قرمز بشه.همون موقع بهش شلیک کنید و از صحنه کم شدن سلامتیش لذت ببرین:biggrin1:
اگر مشکلی داشتین بگین;)

دوست عزیز فکر می کنم اینجا دیگه اشتباه می کنی چون همیشه این بازی با نسخه کنسولی یکی بوده ودر ابتدا هم این بازی مال ps بوده بعداَ اومده رو pc ،در مورد شماره بعدی هم فعلاَ برای ps3 بودنش قطعی بقیه پلتفورم ها هنوز مشخص نیست البته شایعاتی هم مبنی بر انحصاری بودنش هست که زیاد منبع معتبری نداره.
اما از اینها گذشته این بازی یک رغیب پیدا کرده که اونهم عالی

در مورد اینکه این بازی برا PS بوده بعدا برا PC اومده کاملا غلطه چون هم زمان با نسخه PS یعنی در تاریخ September 15, 1996 برای کنسول Saturn سگا هم منتشر شده،پس نمیتونی بگی اولین بار روی کنسول PS بوده.
و چون فقط به فاصله یک ماه بعدش برا PC اومده نمیشه گفت که ناشر بازی ابتدا قصد انتشار بازی رو برا PC نداشته و بعدا به این فکر افتاده،تنها دلیل این تاخیر تکمیل نشدن نسخه PC بوده.
خلاصه اینکه این بازی همیشه ممکن بوده برا همه کنسولها نیاد یا برا یکی دیرتر بیاد ولی اومدنش برا PC ردخور نداشته.

همیشه این بازی با نسخه کنسولی یکی بوده

از لحاظ بیس بازی و گیمپلی شاید ولی از لحاظ گرافیک نخیر نمونش شما نسخه PC لجند و با نسخه PS2 مقایسه کن.

در مورد شماره بعدی هم فعلاَ برای ps3 بودنش قطعی بقیه پلتفورم ها هنوز مشخص نیست

منبع؟
حتی با توجه به نامعلوم بودن پلتفرم ها میشه به راحتی گفت برا PC میاد ولی انحصاری بودنش اونم برا PS3 :-"
اگه جملتو با تغییر دادن لغت PS3 به PC ویرایش کنی خیلی مطمعنتر میشه.

آخرین ویرایش:
ببین دوست من شما خیلی با عجله می نویسی برای همین درست به صحبتهای من توجه نمی کنی من گفتم همیشه نسخه pc از نظر گرافیک با کنسول یکی بوده .
متاسفانه نمیدونم چرا شما از کلمه کنسول فقط ps2 را می شناسی اگر بپرسی حتماَ به این نتیجه میرسی که نسخه pc درست مثل 360 هست البته در نهایت کیفیت که مطمئنن کسی با این کیفیت تو pc بازی نکرده چون به کارت گرافیکی در حد 360 احتیاج دارید .
در مورد انحصاری بودنش هم باید بگم که برو تو همون گیم اسپات یا گیم faqs ببین پلتفرمش چیه بعد بیا بگو pc در ضمن من هرگز نگفتم عمراَ نیاد رو pc گفتم فعلاَ اینجوری گفتن.

اقا یکی بگه تو این قسمت من باید چه خاکی تو سرم کنم ؟
61wchg5.jpg

این ستون اخری رو نمیدونم چطوری باید بیارم بیرون !
( x360 گرفتم gears of war برم نشسم دارم با pc تام رایدر بازی میکنم /:) )

بچه ها من اون level 1 رو رد کردم لول دو يه جايي است يه در است که کنارش دوتا راه است.يه راهيش رو رفتم رسيدم به يه دسته که پريدم روش يکي از کليد هاي در حرکت کرد و اومد پايين و شد مانند سر اژدها.
در دومي که مي رم هرچي مي پرم اون سنگ رو نمي گيره و مي افته تو اب.هر کاري کردم نتونستم.مي شه بگيد چي کار کنم ؟؟؟

بچه ها من اون level 1 رو رد کردم لول دو يه جايي است يه در است که کنارش دوتا راه است.يه راهيش رو رفتم رسيدم به يه دسته که پريدم روش يکي از کليد هاي در حرکت کرد و اومد پايين و شد مانند سر اژدها.
در دومي که مي رم هرچي مي پرم اون سنگ رو نمي گيره و مي افته تو اب.هر کاري کردم نتونستم.مي شه بگيد چي کار کنم ؟؟؟
نمیدونم چرا همه با این قسمت مشکل دارن
306.gif
خیلی راحت اون سنگه رو میگیره.حالا اشکال نداره شما تو همین صفحه رو بخونید من به بچه ها گفتم.اگر هم نتونستید سیو بعد از پریدن و اون صخره رو هم براشون گذاشتم.شما هم استفاده کن;)
این ستون اخری رو نمیدونم چطوری باید بیارم بیرون !
شرمنده من به این قسمت نرسیدم هنوز مگه این امتحانها میذاره
296.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or