TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
من یه جا گیر کردم
از زیر آب می یام یه جا که دو تا مجسمه اسب با سر تمساح هست و یه در که باید باز بشه اما هرچی گشتم چیزی واسه باز کردن در پیدا نکردم یکی یگه چی کار کنم .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

526i1ye.jpg

آخرین ویرایش:
من در قسمت غول اول بازی که یه دایناسور بزرگه گیر کردم ... لطفا راهنمایی کنید.
باید اول بزنیش تا درجه Rage پر بشه بعد که سمت میاد زمانی که صحنه بصورت اهسته در امد روش هدف رو بگیر بعد جا خالی بده یعنی با شیفت بپر بعد زمانی که هدفت قرمز شد شلیک کن تا میره میخوره به دیوار از سلامتیش کم میشه یه 15 باری اینکار رو بکنی میمیره;)

من یه جا گیر کردم
از زیر آب می یام یه جا که دو تا مجسمه اسب با سر تمساح هست و یه در که باید باز بشه اما هرچی گشتم چیزی واسه باز کردن در پیدا نکردم یکی یگه چی کار کنم .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بپری تو آب، از زیر آب یه تونل هست که می ره و داخل اون خونه سر در میاره.

باید بپری تو آب، از زیر آب یه تونل هست که می ره و داخل اون خونه سر در میاره.
همون آب جلوی خونه دیگه نه ؟؟؟؟به اون محوطه قبلی که فقط یه آبشار داره که ربطی نداره نه ؟؟
من خیلی گشتم زیر آبو ... این یه تیکه بدجوری اعصابمو خورد کرده ....

همون آب جلوی خونه دیگه نه ؟؟؟؟به اون محوطه قبلی که فقط یه آبشار داره که ربطی نداره نه ؟؟
من خیلی گشتم زیر آبو ... این یه تیکه بدجوری اعصابمو خورد کرده ....

به اون ابشار ربطی نداره
از رو به روی همون خونه بپر توی اب دقیقا پاین یک راه کوچک هست که باید واردش بشی تا برسی به داخل خونه

بلاخره منم تمومش کردم
خیلی بازی ردیفی بود
با معماهاش خیلی حال کردم
داره به همون لارای قبلی نزدیک میشه. در مجموع از قبلی خیلی سرتر و بهتر بود

تو مرحله ای که یه در با علامت سوسک طلایی هستش و دو تا ستون در زمین هست باید چی کار کرد؟:confused:

اگر میتونی یک عکس بگیر از اون قسمت تا راحت تر کمکت کنیم
این جایی که میگی کدوم مرحله هست من چیزی یادم نمیاد :book: :thinking:

من توی مرحله peru گیر کردم یه جا هست میخوای وارد بشی یه سنگ قل میخوره جاخالی که میدی
میفته رو پلی که رد شدی جلوی پل رو خورد میکنه و اونجا هم با سه تا در اهنی بسته میشه
دوتا در باز سمت چپ و راست هستن که با هول دادن یه ستون از پایین میشه پرید توی در سمت
چپی رفتم توش هرم رو کشیدم یکی از سه تا درا باز شد
ولی سمت راستیه فاصلش زیاده چطوری باید برم توش ؟ یه راه هم مثل اینکه بالاست
اون رو چطوری برم ؟
اینم عکس :
6824r38.jpg

من توی مرحله peru گیر کردم یه جا هست میخوای وارد بشی یه سنگ قل میخوره جاخالی که میدی
میفته رو پلی که رد شدی جلوی پل رو خورد میکنه و اونجا هم با سه تا در اهنی بسته میشه
دوتا در باز سمت چپ و راست هستن که با هول دادن یه ستون از پایین میشه پرید توی در سمت
چپی رفتم توش هرم رو کشیدم یکی از سه تا درا باز شد
ولی سمت راستیه فاصلش زیاده چطوری باید برم توش ؟ یه راه هم مثل اینکه بالاست
اون رو چطوری برم ؟
اینم عکس :
6824r38.jpg

سلام
اگر از روی همین عکسی که گذاشتی بخواهم برات بگم
در سمت راست ستون رو رو ببرید ما بین در و محل پرش
از بالا بپر روی ستون. از روی ستون بپر کنار همون در سمت راست یک جای خالی هست اون رو راحت میگیره.بعد از اونجا هم میپری داخل در
بعد در سوم رو هم باید بری سمت چپ ستون رو میبری بین در چپ و جایی که میپری
بعد میپری روی ستون.از اونجا برای رفتن به سمت در چپ میپری دیوار رو میگیری
وقتی دیوار رو گرفتی به سمت در چپ نمیری میپری به سمت راست و دیوار رو میگیری و میری بالا و ... بقیه اش مشخصه

بلاخره منم تمومش کردم
خیلی بازی ردیفی بود
با معماهاش خیلی حال کردم
داره به همون لارای قبلی نزدیک میشه. در مجموع از قبلی خیلی سرتر و بهتر بود

به خاطر اينكه اين بازي بازسازي شده ي نسخه ي اول بازي هستش والا ديگه از اين كارا بلد نيستن بكنن

واقعا که بازی قشنگیه این بازی بعد اون نسخه PS1 دومین سری TR هست که من بازی می کنم اونقدر ذوق کردم که دیروز رفتم ورژن قبلیش هم گرفتم (LEGEND) .اما وقتی ورژن قبلی رو نصب کردم روی نهایت تنظیمات گرافیک رزولوشن 1280x1024 بازی افت فریم داره اما تو این جدیده اینجوری نیست نمی دونم چرا؟ آخه طبق چیزهایی که شنیدم این جدیده یه کم گرافیکش بهتره ... (میدونم engine هر جفتش یکیه)

راستی سیستم منم اینه :
CPU :3 Full
Ram :1 G
VGA : 7600 GS

واقعا که بازی قشنگیه این بازی بعد اون نسخه PS1 دومین سری TR هست که من بازی می کنم اونقدر ذوق کردم که دیروز رفتم ورژن قبلیش هم گرفتم (LEGEND) .اما وقتی ورژن قبلی رو نصب کردم روی نهایت تنظیمات گرافیک رزولوشن 1280x1024 بازی افت فریم داره اما تو این جدیده اینجوری نیست نمی دونم چرا؟ آخه طبق چیزهایی که شنیدم این جدیده یه کم گرافیکش بهتره ... (میدونم engine هر جفتش یکیه)

راستی سیستم منم اینه :
CPU :3 Full
Ram :1 G
VGA : 7600 GS

توی لجند یه آپشنی داره به اسم Nex Generation که با فعال کردنش حتی کارتهای high end (آخرین مدل) هم تو اجراش کم میارن، که توی Tomb Raider Anniversary این آپشنو برداشتن شما هم برای اینکه بازی رو روونتر اجرا کنی از توی آپشن بازی Nex Generation رو غیر فعال کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or