Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسایی که به نظرم ایراد میگیرن از بازی میان با انچارتد و اساسن کرید و ..مقایسه میکنن در صورتی که بنیانگذار این سبک خود توم ریدره و اگه گیمر قدیمی باشید و سالای 76 77 نسخه های 1 و 2 و 3 اش رو بازی کرده بودین هیچوقت با اونا مقایسه اش نمیکردین.
خیلی موافقم با حرفت

کسایی که به نظرم ایراد میگیرن از بازی میان با انچارتد و اساسن کرید و ..مقایسه میکنن در صورتی که بنیانگذار این سبک خود توم ریدره و اگه گیمر قدیمی باشید و سالای 76 77 نسخه های 1 و 2 و 3 اش رو بازی کرده بودین هیچوقت با اونا مقایسه اش نمیکردین.

اقای گیمر قدیمی بگو ببینیم وضع Medal Of Honor چجوریه ؟؟ وضعش نسبت به KillZone و Halo چجوریه ؟؟ نسبت به COD چجور ؟؟ ایا اصلا قابل مقایسه هست با این اسم ها ؟؟؟

کلا بازی زیبا و گیراست
داستانشم به مظرم عالیه!کلا ریبوت کاملی هست
تومب رایدر قبلی کلا از اول تا بچند همش از ناکجااباد میومد اما این روایت یک داستان کامله
مثل لاست
ure7u4ur.jpg

اقای گیمر قدیمی بگو ببینیم وضع Medal Of Honor چجوریه ؟؟ وضعش نسبت به KillZone و Halo چجوریه ؟؟ نسبت به COD چجور ؟؟ ایا اصلا قابل مقایسه هست با این اسم ها ؟؟؟
خواهشا جو تاپیک های xbox رو خراب نکنین.برین یکم تو تاپیک های خودتون مطلب بنویسین تا انقدر سوت و کور نباشه.اصلا تومب ریدر اشغال سال.
.......
کسایی که دارن بازی رو انجام میدن یادتون باشه تجربه ی اول،بهترین تجربه هست کلا.پس سعی کنین همه ی ایتم ها رو کامل کنین و همین دفعه اول پدر بازی رو در بیارین:d
من که باید صبر کنم:|راستی بعد از تموم کردن بازی چه چیزهایی unlock میشه؟بعد روی چه درجه سختی برم بهتره؟در گیری هاش در چه حده؟اعصاب خورد کن که نیست؟اخه من خیلی بی اعصابم:|

سلام دوستان .
بعضى از جاها بازى خيلى زيباو عالى حس ترسو اضطراب منتقل ميكنه .
مثل :
اون قسمتى كه بايد از دكل راديو بالا بريم بى نظيره

خواهشا جو تاپیک های xbox رو خراب نکنین.برین یکم تو تاپیک های خودتون مطلب بنویسین تا انقدر سوت و کور نباشه.اصلا تومب ریدر اشغال سال.
.......
کسایی که دارن بازی رو انجام میدن یادتون باشه تجربه ی اول،بهترین تجربه هست کلا.پس سعی کنین همه ی ایتم ها رو کامل کنین و همین دفعه اول پدر بازی رو در بیارین:d
من که باید صبر کنم:|راستی بعد از تموم کردن بازی چه چیزهایی unlock میشه؟بعد روی چه درجه سختی برم بهتره؟در گیری هاش در چه حده؟اعصاب خورد کن که نیست؟اخه من خیلی بی اعصابم:|

Combat بازی یکی از فوق العاده ترین بخش هاش هست!!
یعنی شما Counter Attack (مثل AC، بازی از خیلی بازی های دیگه چیز قرض کرده، مثلا Survival Instinct رو از Batman گرفته) دارید، Finishing Moveهای زیبا برای هر اسلحه + کلنگتون :دی دارین، Mele Attack دارین و اسلحه های بازی هم ارتقا میابند و ...
کلا از لحاظ Combat عالی هست! هم میتونید Stealth برید و هم Action (البته بعضی مواقع)
هوش مصنوعی دشمنان فوق العاده ی، اصلا فکرشم نمی کردم که اینقدر هوش مصنوعیشون خوب در بیاد، برای مثال بمبایی که بهتون پرت میکنن حتی اگه تو Cover هم باشی میفته بقلت یا تو درگیری های نزدیک اونا هم Dodge میکنن یا موقعی که تیر Reload میکنین میریزن سرت و ...
با اینکه کلا 4 تا اسلحه دارید اما همونا خیلی کاربردی هستند.
تازه محیط تخریب پذیری بسیار بالایی هم داره بعضی از مکان ها دیوار و ستون جایی که کاور گرفتید رو سرتون خراب میشه :دی
کلا از نظر Combat یکی از کامل ترین بازی هایی بوده که تابحال دیدم. (تو این سبک البته)

.......
بعد از تموم كردن و گرفتن آيتم هاي مخفي بازي تعدادي عكس + مدل شخصيت ها و ...باز ميشه.من رو نرمال رفتم و هيچ اچيومنتي هو براي هارد نداره.درگيري هاي بازي از دور خوبه ولي وقتي دشمنا بهت نزديك شن يكم أعصاب خورد كنه

تا الان یه 3 ساعتی میشه گفت رفتم بازی رو

اولین چیزی که جلب توجه میکرد جو سنگین و عالیه بازیه که هر لحظه احساس خطر می کنین
گرافیک بازی عالیه همین طور جزئیات و انیمیشن ها حتی لرزیدن لارا توی سرما هم کاملا قابل حس هست
گیم پلی هم همین طور ، چه مخفی برید چه اکشن لذت بخشه، هوش مصنوعی که عالیه واقعا بعضی جاها غافلگیر میکنه :دی یه تیکه بالای خونه رگبار بود از پایین تیر زدم همه ریختن سمتم بعد که کشتم اون هنوز اون بالا بود، اهسته با کاور رفتم جلو رسیدم دمه خونه که برم از پشت بکشم صدای پاش اومد که سریع بیاد پایین!
سیستم اپگرید و ارتقا سلاح ها هم بسیار کارامد و جذابه.

بدون شک یکی از بهترین های 2013 بوده تا الان، پای بازی که برید به سختی میشه پا شد.

در مورد مقایسه با انچارتد هم فقط همین رو بگم که یکی از چرت ترین مقایسه هاست قبلا تو تایپیک امتیازات هم گفتم ( که هر چند فن های سونی علاقه زیادی دارند به دلیل اینکه بازی بسیار موفق بوده بکوبنش و حرف خودشون رو بزننlol )، هیچ ربطی از لحاظ ژانر هم حتی به هم ندارن. آنچارتد یه بازی خطی بود یه مسیر رو میکشتید میرفتید جلو، یه سری حرکات پلتفرمر و باز همین روند تا اخر بازی بود و کاملا یکنواخت بود، در صورتی که اینجا tr کاملا قضیه فرق میکنه.

از کار و زندگی افتادم
از ساعت11 شب تا همین الان که 7 صبحه مشغول بودیم
نفهمیدم کی صبح شد
بنظر من خیلی خیلی تاثیر گذاره، واسم دوران طلایی tr 2,3 رو تداعی کرد، اون ترس و دلهره ی معابد و غارهای تامب رایدر و مبارزه های فوق العاده.....
واقعا خیلی وقت بود بازیه به این شدت تأثیر گذار ندیده بودم، داستان و سبک گیم پلی، محسور کننده س
خیلی دیگه احساسی شدم، ببخشید دوستان:p
Sent from my MT15i using Tapatalk 2

از کار و زندگی افتادم
از ساعت11 شب تا همین الان که 7 صبحه مشغول بودیم
نفهمیدم کی صبح شد
بنظر من خیلی خیلی تاثیر گذاره، واسم دوران طلایی tr 2,3 رو تداعی کرد، اون ترس و دلهره ی معابد و غارهای تامب رایدر و مبارزه های فوق العاده.....
واقعا خیلی وقت بود بازیه به این شدت تأثیر گذار ندیده بودم، داستان و سبک گیم پلی، محسور کننده س
خیلی دیگه احساسی شدم، ببخشید دوستان:p
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
نه.احساساتت تو حلقم.درک میکنم:dالان که اینهمه تعریف می کنین دلتون واسه کسایی که باید تا عرضه صبر کنن نمیسوزه؟=((
بازی روی نرمال خیلی چالش برانگیزه؟یا از هارد شروع کنم؟کلا چند تا درجه سختی داره؟شرمنده اگه تکراریه

نه.احساساتت تو حلقم.درک میکنم:dالان که اینهمه تعریف می کنین دلتون واسه کسایی که باید تا عرضه صبر کنن نمیسوزه؟=((
بازی روی نرمال خیلی چالش برانگیزه؟یا از هارد شروع کنم؟کلا چند تا درجه سختی داره؟شرمنده اگه تکراریه

واسه بار اول روی معمولی Normal برید ...
بازی رو این حالت نه خیلی سخته نه خیلی راحته ...
ازون جا که شاید خیلیا بیشتر از یکبار بازیش کنن میتونن واسه دور بعدی هر جور دوست دارند برن ...
ولی درجه سختی نرمال خیلی معقولانه هستش ...

احساس میکنم خیلی خیلی به فارکرای 3 شبیه شده !

هست دوست عزیز نه اینکه نیس !!

مثلا مثل فارکرای با دوستانت در جایی گیر میوفتید و در صدد نجات از اون مکان هستید ...مثل فارکرای میتونی با تیر کمون شکار کنی ....میتونی ایتم مخفی جمع کنی مانند فارکرای ...

بازی یه جاهاییش با سری انچارتد مو نمیزنه خصوصا مرحله ی برفی !!

---------- نوشته در 11:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

یه چندتا اچیومنت بازی رو هم شما بگو اقا بهرام ؟؟:d من رو 315 خیلی ناجوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or