Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رنگ بندی زیادی داره
احتمالا منظورت رنگ بندی متنوع هست!
همه رنگها هم توشون استفاده میشه مثل انچارتد:)) گیم پلی هیجان انگیز اوپن ورد 25 ساعت گیم پلی به نظر من از انچارتد سرتر بود هیچی کم نذاشتن خدایی انچارتد فقط برای من یه عکس بود هر 3 شمارش مثل هم فقط داستانش فرق میکرد
قسمت بولد رو هم فکر نکنم افرادی مثه ما که هیچی از گیم نمیدونن حالا حالاها به اونجا برسن که بتونن این جمله شاهکار رو درک کنن
در کل تبریک میگم بازی ای با میانگین متا 92 رو کلا زیر سوال بردی با اینچنین منطقی. درحالی که من فقط از یه بخشی از انیمیشن انتقاد کردم! و از کلیت بازی بشدت راضیم
در وصف فضایل شما همین بس که شماره 1-2-3 انچارتد رو مثه هم میدونی(مخصوصا 1و2 رو):|+عکسی بیش نبود
در کل بحث انچارتد ربطی به این تاپیک نداشت که دربارش پست دادی
دیگه بحثی هم نمونده من بعدا به موقعش مفصل درباره این بازی بحث میکنم
حد و ارزش تو بالا تر از این حرف هاست که بیای با بعضی ها وارد بحث بشی.کسی که داره انچارتد تماما خطی و از قبل تعیین شده رو با یه openworld مقایسه میکنه
قابل توجه شما من تو پستم اسمی از انچارتد نیاوردم و این دوستتون که بهش ایمان دارید موفق شدن این دو بازی رو تا این حد به هم ربط بدن!

آخرین ویرایش:
احتمالا منظورت رنگ بندی متنوع هست!

قسمت بولد رو هم فکر نکنم افرادی مثه ما که هیچی از گیم نمیدونن حالا حالاها به اونجا برسن که بتونن این جمله شاهکار رو درک کنن
در کل تبریک میگم بازی ای با میانگین متا 92 رو کلا زیر سوال بردی با اینچنین منطقی. درحالی که من فقط از یه بخشی از انیمیشن انتقاد کردم! و از کلیت بازی بشدت راضیم
در وصف فضایل شما همین بس که شماره 1-2-3 انچارتد رو مثه هم میدونی(مخصوصا 1و2 رو):|+عکسی بیش نبود
در کل بحث انچارتد ربطی به این تاپیک نداشت که دربارش پست دادی
دیگه بحثی هم نمونده من بعدا به موقعش مفصل درباره این بازی بحث میکنم

قابل توجه شما من تو پستم اسمی از انچارتد نیاوردم و این دوستتون که بهش ایمان دارید موفق شدن این دو بازی رو تا این حد به هم ربط بدن!
دوست من داداش من ,بحث من و شما سر انیمیشن.بقیه اش مربوط میشه به کسی که گفت گرافیک نداره انچارتد از این حرفا بازم دقت نکردی من گفتم کلی گفتم که شامل شما هم میشد که گفتی انیمیشن بازی افتضاحه لطفا اطلاعات غلط ندین یکسری ساده لوح بخاطره همین چیزا بازیو نمیخرن در ضمن ما که کپی میگیریم سر جمش 10 تومان بخوایم پول بدیم فک نکنم حقی واسه ایراد گرفتن بازی داشته باشیم مدال انیمیشن هم از گیم اسپات واسه خودش نگرفته واسه کسی مثل شما که میخوای ایراد بگیری البته شاید نسخه ps3 اینطور باشه دانیال جان:dو مطلب چند بار بخون لطفا دیگه بحثی نیست که با شما بکنم..

دوست من داداش من ,بحث من و شما سر انیمیشن.بقیه اش مربوط میشه به کسی که گفت گرافیک نداره انچارتد از این حرفا بازم دقت نکردی من گفتم کلی گفتم که شامل شما هم میشد که گفتی انیمیشن بازی افتضاحه لطفا اطلاعات غلط ندین یکسری ساده لوح بخاطره همین چیزا بازیو نمیخرن در ضمن ما که کپی میگیریم سر جمش 10 تومان بخوایم پول بدیم فک نکنم حقی واسه ایراد گرفتن بازی داشته باشیم مدال انیمیشن هم از گیم اسپات واسه خودش نگرفته واسه کسی مثل شما که میخوای ایراد بگیری البته شاید نسخه ps3 اینطور باشه دانیال جان:dو مطلب چند بار بخون لطفا دیگه بحثی نیست که با شما بکنم..
SMM9 عزیز.عرفان جان منظورش کسایی بود که از گرافیک ایراد گرفتن.شما که فقط از انیمیشن ایراد گرفتی.عرفان اصلا کسی از گرافیک ایراد گرفت؟:-?
راجع به انیمیشن هم بگم که اون چیزی که من خونه ی عرفان عزیز دیدم،واقعا حقش بیشتر از اینهاست که بخوایم ازش ایراد بگیریم.

خب بالاخره تموم شد:d
فکر نکنم بیشتر از 10 ساعت طول کشیده باشه البته من کلی از چیزهای مخفی را پیدا نکردم یکسری مقبره هم داره که باید پیدا کنید من 3 تاشو بیشتر پیدا نکردم .البته حالا که تمومش کردم با خیال راحت تر میتونم گشت و گذار کنم .کلا خیلی حال داد چند وقت بود یه بازی اینقدر بهم نچسبیده بود.

دوستان یک سوال فنتی توی یکی از مراحل به اسم highway to hell وگفته find a way to solari stronghold

توی منطقه ای به اسم shantytown لارا از یک تپه به داخل یک باتلاق میفته

یک بار رد شدم ولی دیسک قاطی کرد مجبور شدم از اول بیام از اول که میام دیگه اون جایی که می تونستم برم یک در چوبی اومده که نمی دونم چطوری بازش کنم

---------- نوشته در 11:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن اگه همون آنچارتد خطی نبود تومب رایدر داشت در همون چرت و پرت قسمت آندروولدش سیر می کرد

خب بالاخره تموم شد:d
فکر نکنم بیشتر از 10 ساعت طول کشیده باشه البته من کلی از چیزهای مخفی را پیدا نکردم یکسری مقبره هم داره که باید پیدا کنید من 3 تاشو بیشتر پیدا نکردم .البته حالا که تمومش کردم با خیال راحت تر میتونم گشت و گذار کنم .کلا خیلی حال داد چند وقت بود یه بازی اینقدر بهم نچسبیده بود.
همه اچيومنت هاي secret بازي رو تونستي بگيري؟

نه اصلا سختترين پازل بازي دو دقيقه اي حل ميشه

تا اینجا که من اومدم معما هایی که تو روند داستان بهشون بر میخوریم هم علاوه بر راحت بودن،کم هم هستن و اکثر معما ها تو بخش های فرعی و جستوجو غار ها هست
حالا تا اخر بازی همین روند هست؟

نه کلا من تو خط اچیومنت گرفتن نیستم:d
اما دم ساحل که بودم یدونه خرچنگ شکار کردم یه اچیومنت مخفی باز شد:)
اره أونو خودم گرفتم ولي اين آخريشو هنوز نتونستم بگيرم:(

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

تا اینجا که من اومدم معما هایی که تو روند داستان بهشون بر میخوریم هم علاوه بر راحت بودن،کم هم هستن و اکثر معما ها تو بخش های فرعی و جستوجو غار ها هست
حالا تا اخر بازی همین روند هست؟
اره همشون راحتن.سخترينشون ماله يكي از همون مقبره هاست كه اونم خيلي سخت نيست البته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or