danial.wwf
کاربر سایت
ای بابا14يا15 ساعتي فكر كنم طول كشيد،لباس لارا هم عوض نميشه تا آخر بازي
:dای بابا14يا15 ساعتي فكر كنم طول كشيد،لباس لارا هم عوض نميشه تا آخر بازي
:dاحتمالا منظورت رنگ بندی متنوع هست!رنگ بندی زیادی داره
قسمت بولد رو هم فکر نکنم افرادی مثه ما که هیچی از گیم نمیدونن حالا حالاها به اونجا برسن که بتونن این جمله شاهکار رو درک کننهمه رنگها هم توشون استفاده میشه مثل انچارتدگیم پلی هیجان انگیز اوپن ورد 25 ساعت گیم پلی به نظر من از انچارتد سرتر بود هیچی کم نذاشتن خدایی انچارتد فقط برای من یه عکس بود هر 3 شمارش مثل هم فقط داستانش فرق میکرد
+عکسی بیش نبودقابل توجه شما من تو پستم اسمی از انچارتد نیاوردم و این دوستتون که بهش ایمان دارید موفق شدن این دو بازی رو تا این حد به هم ربط بدن!حد و ارزش تو بالا تر از این حرف هاست که بیای با بعضی ها وارد بحث بشی.کسی که داره انچارتد تماما خطی و از قبل تعیین شده رو با یه openworld مقایسه میکنه
دوست من داداش من ,بحث من و شما سر انیمیشن.بقیه اش مربوط میشه به کسی که گفت گرافیک نداره انچارتد از این حرفا بازم دقت نکردی من گفتم کلی گفتم که شامل شما هم میشد که گفتی انیمیشن بازی افتضاحه لطفا اطلاعات غلط ندین یکسری ساده لوح بخاطره همین چیزا بازیو نمیخرن در ضمن ما که کپی میگیریم سر جمش 10 تومان بخوایم پول بدیم فک نکنم حقی واسه ایراد گرفتن بازی داشته باشیم مدال انیمیشن هم از گیم اسپات واسه خودش نگرفته واسه کسی مثل شما که میخوای ایراد بگیری البته شاید نسخه ps3 اینطور باشه دانیال جان:dو مطلب چند بار بخون لطفا دیگه بحثی نیست که با شما بکنم..احتمالا منظورت رنگ بندی متنوع هست!
قسمت بولد رو هم فکر نکنم افرادی مثه ما که هیچی از گیم نمیدونن حالا حالاها به اونجا برسن که بتونن این جمله شاهکار رو درک کنن
در کل تبریک میگم بازی ای با میانگین متا 92 رو کلا زیر سوال بردی با اینچنین منطقی. درحالی که من فقط از یه بخشی از انیمیشن انتقاد کردم! و از کلیت بازی بشدت راضیم
در وصف فضایل شما همین بس که شماره 1-2-3 انچارتد رو مثه هم میدونی(مخصوصا 1و2 رو)+عکسی بیش نبود
در کل بحث انچارتد ربطی به این تاپیک نداشت که دربارش پست دادی
دیگه بحثی هم نمونده من بعدا به موقعش مفصل درباره این بازی بحث میکنم
قابل توجه شما من تو پستم اسمی از انچارتد نیاوردم و این دوستتون که بهش ایمان دارید موفق شدن این دو بازی رو تا این حد به هم ربط بدن!
SMM9 عزیز.عرفان جان منظورش کسایی بود که از گرافیک ایراد گرفتن.شما که فقط از انیمیشن ایراد گرفتی.عرفان اصلا کسی از گرافیک ایراد گرفت؟دوست من داداش من ,بحث من و شما سر انیمیشن.بقیه اش مربوط میشه به کسی که گفت گرافیک نداره انچارتد از این حرفا بازم دقت نکردی من گفتم کلی گفتم که شامل شما هم میشد که گفتی انیمیشن بازی افتضاحه لطفا اطلاعات غلط ندین یکسری ساده لوح بخاطره همین چیزا بازیو نمیخرن در ضمن ما که کپی میگیریم سر جمش 10 تومان بخوایم پول بدیم فک نکنم حقی واسه ایراد گرفتن بازی داشته باشیم مدال انیمیشن هم از گیم اسپات واسه خودش نگرفته واسه کسی مثل شما که میخوای ایراد بگیری البته شاید نسخه ps3 اینطور باشه دانیال جان:dو مطلب چند بار بخون لطفا دیگه بحثی نیست که با شما بکنم..

نه اصلا سختترين پازل بازي دو دقيقه اي حل ميشهسلام
هنوز اون معما هاي سخت و بيجيده رو داره يا نه? اخه كل حال بازي به حل كردن معماهاشه
همه اچيومنت هاي secret بازي رو تونستي بگيري؟خب بالاخره تموم شد:d
فکر نکنم بیشتر از 10 ساعت طول کشیده باشه البته من کلی از چیزهای مخفی را پیدا نکردم یکسری مقبره هم داره که باید پیدا کنید من 3 تاشو بیشتر پیدا نکردم .البته حالا که تمومش کردم با خیال راحت تر میتونم گشت و گذار کنم .کلا خیلی حال داد چند وقت بود یه بازی اینقدر بهم نچسبیده بود.
نه اصلا سختترين پازل بازي دو دقيقه اي حل ميشه
همه اچيومنت هاي secret بازي رو تونستي بگيري؟
اره أونو خودم گرفتم ولي اين آخريشو هنوز نتونستم بگيرمنه کلا من تو خط اچیومنت گرفتن نیستم:d
اما دم ساحل که بودم یدونه خرچنگ شکار کردم یه اچیومنت مخفی باز شد![]()

اره همشون راحتن.سخترينشون ماله يكي از همون مقبره هاست كه اونم خيلي سخت نيست البتهتا اینجا که من اومدم معما هایی که تو روند داستان بهشون بر میخوریم هم علاوه بر راحت بودن،کم هم هستن و اکثر معما ها تو بخش های فرعی و جستوجو غار ها هست
حالا تا اخر بازی همین روند هست؟