Tomb Raider reboot و الهام گیری از Uncharted

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M4ST3R

کاربر سایت
laracroftrumor1.jpg

وقتی برای اولین بار Naughty Dog در مراسم E3 چند سال پیش پرده از عنوان Uncharted: Drake's Fortune برداشت این عنوان بلافاصله یک Tomb Raider با شخصیت مرد لقب گرفت اما هنگامی که Uncharted عرضه شد هر کسی دریافت که به هیچ وجه چنین نیست.
Drake's Fortune با نقد های کاملی و عالی رو به رو شد و پس از آن با عرضه Uncharted 2: Among Thieves این سری با سطح جدیدی وارد شد.

Karl Stewart از استدیو کریستال داینامیک سازنده TR reboot در تویتر خود به برخی از سوالات در مورد اینده ریبوت از توم ریدر پاسخ داده است. پاسخ وی در مورد سری Uncharted و تاثییر پذیری آن بر روی TR و عناوین دیگر شاید شما را متعجب کند :
Uncharted هر بازی را تحت تاثییر قرار میدهد نه فقط Tomb Raider ، آنچارتد یک عنوان شگفت انگیز است (30 بازی سال) ایا نتیجه چشم انداز و مکانیک جدید توم ریدر و الهام گیری آن {اینطور است} نامربوط به موفقیت آنچارتد خواهد بود ؟
وی همچنین در ادامه گفت برای بروز اطلاعات از TR باید بیشتر صبر کنیم.

در گذشته Uncharted با Tomb Raider مقایسه میشد اما هم اکنون این Tomb Raider هست که با Uncharted مقایسه میشود.

منبع

چقدر از اين بحثا ميكنين؟ مثل ادم بشينين جفتشو بازي كنين ديگه!:d
البته اسم تاپیک اشتباهه . باید بزنن " Tomb Raider و الهام گیری از GeOW " !
شهاب با اين يه قلم شوخي نكن قاتي ميكنم!:d

آقا چرا هی دوست دارین مسائل ساده رو بپیچونین ؟؟؟؟
توم ریدر یکی از پبشگامان این سبک هستش و آنچارتد هم المان هایی رو از این سری قدیمی برداشت کرده ... ولی جالا آنچارتد 2 بهترین و پیشروترین بازی این سبک هستش و طبیعیه که بقیه که می خوان تو این سبک بازی بسازن نظری هم به بهترین بازی حال حاضر این سبک داشته باشن ... حله !؟!؟؟

• Like
Reactions: TCSCELL and 619
کلا از یه چیز سونی و زیر دستاش بدم میاد اونم همین گنده گو...ی هاشون هست

tr تو شماره جدیدش تو هیچ زمینه ای از u تقلید نمیکنه
چون خودش بهترین تو ی این سبک بوده

سونی ؟! خوبی شما ؟ کی سونی همچین حرفی زده ؟ متن خبر رو خوندی ؟

TR تقلید نمیکنه یا تاثییر نمیگیره چون جنابعالی خوشت نمیاد ؟!! اگر همچین حرفی در مورد GeOW زده میشد باز هم این حرفو میزدی ؟!

سازنده بیخود کرده گفته، وقتی کاربران انجمن بازی سنتر میگن Uncharted یه تقلید محض از Tomb Rider بوده بگو چشم، سازنده خر کیه !

قربون این دنیا برم که انقدر کوچیکه، اون تاپیک الان دیدنیه واقعا !

آقا آرش واقعا هرچی اعتبار بهت میدن نوش جونت. بهترین پستی که تو این یک ماهه اخیر تو بازیسنتر خوندم همین بود. واقعا دیگه حالمون داره از این بچه بازی های و فن بازی یه عده به هم میخوره.
در کل دمت گرم

اخه مشکل این نیست که UN از TR الهام گرفته ! یا نگرفته !!! مشکل اینه که اون زمان که NT داشت کراش میساخت TR واسه خودش فرمانروایی میکرد بعد افت نداره که این سازنده مخمخ !! بیاد بگه ما داریم از UN الهام میگیریم ؟؟؟ مثل اینکه اینا قضیه فوت کوزه گری رو فراموش کردند !

زمانی که این کلب الشیطان کلون SM64 و R&C برای سونی میساخت یک فیزیک انجین برای لارا کرافت ساخته بودن که موهاش نسبت به جهتش و باد تکون میخورد.

• Like
Reactions: mehdihoo
اتفاقا تنها چیزی که سری بازی آنچارتد نداشت یه جو خلاقیت تو گیم پلی بود
تا اونجایی هم که ما نقد u رو تو سایت های معتبر دنبال کردیم همه به تقلید از تامرایدر اتفاق نظر داشتن:-o
بخدا زشته ! نمیدونم چه قانونی هست که فن-ها چه سونی چه ماکرو اباید انقدر بازی-های مقابل رو بکوبونن ! انشاا... شما هم یروزی بتونید u2 بازی کنید و خلاقیتش پی ببرید . لطف کن چندتا از اون نقدهارو لینکش رو بده . تنها شباهت این دو عنوان بقول بچه-ها اون حس ماجراجویانه-ای هست که ناتان و لارا دارن . دیگه چه شباهتی میتونه داشته باشه خدا میدونه
چون Uncharted بیش از 10 سال بعد از TR عرضه شده پس Uncharted تقلیدی از TR هست.
POP هم سکو بازی داره پس تقلید کرده ! سکو بازی رو تام رایدر جا انداخت درسته . ولی دیگه هر بازی-ای که ازش استفاده کنه باید بگیم تقلید کرده ؟ اگه آره . پس cod و killzone و halo و تک تکِ بازیهای اول شخص از روی doom و ولفنشتاین تقلید کردن !
تقلید محض نبوده. 99 درصد تقلید کرده.:d
بعد از اون قضیه تقلید از فلان بازی که بعدخها معلوم شد حتی رونماییه uncharted قبل از رونماییه اون بازی بوده و اصولا نمیشه تقلیدی تو بازی باشه حالا نوبت تام رایدر شده ( البته منکر بعضی الهام گیریا نمیشم . اما دیگه تقلید محض خیلی خنده داره ) انشاا... اگه این قضیه هم به نتیجه نرسید هیچ نگران نباشید اساتید بازیسنتر دستشون واسه انتخاب کردن بازیه بعدی باز هستش .
uncharted و تقلید از halo
uncharted و تقلید از forza
uncharted و تقلید از super mario !

احسنت به این میگن نظر ! کلا بعضیا به اسم uncharted حساسیت دارن . تا یه خبر با عنوان uncharted میبینن به خودشون نارنجک میبندن بصورت انتحاری وارد تاپیک میشن ! الان میشه واسه من نقش سونی و زیردستاش ! رو تو این خبر تعیین کنید ؟
به احتمال زیاد ساخت بازی توسط بازیسازان بازیسنتر انجام میشه . و crystal dynamic فقط نقش ناشر رو داره !
جالبه خود سازنده-ها دارن میگن تو بعضی از المانها میخوان الهام بگیرن جناح مقابل تو bc تکذیب میکنن !
زمانی که این کلب الشیطان کلون SM64 و R&C برای سونی میساخت یک فیزیک انجین برای لارا کرافت ساخته بودن که موهاش نسبت به جهتش و باد تکون میخورد.
کسی منکر این قضیه نیست که اون زمانها لارا کرافت چه بازیه غولی بوده . ولی الان میخوان تو بعضی از موارد از UNCHARTED که یک بازیه موفق بوده الهام بگیرن . هرچند من خودم از این حرکت خوشم نمیاد . به اندازه کافی تو این چند قسمت اخیر بازی اکشن شده بود . امیدوارم این الهام گیری مربوط به اکشن بازی نباشه . اگه بتونن بازی رو مثل 4 نسخه-ی اول بازی بسازن فوق العاده میشه . اونوقته که اگه بازی امسال منتشر بشه میشه رو GOTY شدنش هم حساب کرد . فقط باید به اصالت TOMB RAIDER برگردن

و الان کلب الشیطان U2 یی ساخته که برگ درختاش نسبت به باد ایجاد شده توسط ملخک هلیکوپتر و کاملا داینامیک، تکون میخورن.
--------------------
این تقلید یعنی اینکه TR ریبوت شده قراره یه بازی کوتاه اکشن پر Set-Piece باشه که گاهی هم پلتفرمر داره.
خدا کنه اگه یه موقعی CD خواست یه ادامه (ریبوت) برای کین و رازیل درست کنه، از این تقلیدا نکنه یا بازی رو بدن سازنده های Darksaiders بسازن.
--------------------
خود TR هم پلتفرمینگ و معماها ی محیطیش رو از بازیهای دیگه از جمله POP خودمون تقلید کرده بود(POP 3D with female protagonist)، ولی وقتی سال 2003 SOT اومد خیلی ها بهش گفتند TR Clone که البته حق هم داشتند. خلاصه اینکه قدیمی تر بودن TR دلیل نمیشه که برای بهتر شدنش از بازیهای موفق روز مثل Uncharted تقلید نکنه.

و الان کلب الشیطان U2 یی ساخته که برگ درختاش نسبت به باد ایجاد شده توسط ملخک هلیکوپتر و کاملا داینامیک، تکون میخورن.
تقویمم رو چک کردم که ببینم سال چنده الان. دیگه ما رو نترسون آقا فکر کردم در زمان سفر کردم به 8-7 سال پیش که GTA VC اومده بود. آخه میدونی که...

تقویمم رو چک کردم که ببینم سال چنده الان. دیگه ما رو نترسون آقا فکر کردم در زمان سفر کردم به 8-7 سال پیش که GTA VC اومده بود. آخه میدونی که...
شوخی میکنی...
لینک ویدئو بدم یا خودت تو یوتوب سرچ میکنی؟ مرحله هلیکوپتر VC اینقدر معروف بود که فکر کنم همه یادشون باشه. مرحله نپال U2 هم اینقدر معروف هست که اونم همه یادشونه.

اخه مشکل این نیست که UN از TR الهام گرفته ! یا نگرفته !!! مشکل اینه که اون زمان که NT داشت کراش میساخت TR واسه خودش فرمانروایی میکرد بعد افت نداره که این سازنده مخمخ !! بیاد بگه ما داریم از UN الهام میگیریم ؟؟؟ مثل اینکه اینا قضیه فوت کوزه گری رو فراموش کردند !
شما این بندگان خدا رو ببخش، نفهمی کردن، از سر نادونی یک حماقتی کردن. دیگه پولشون ته کشیده بود گفتن از Sony پول بگیرن و از این حرف ها بزنن تا هم حرص شماها در بیارن و هم اینکه یکم چرخ زندگیشون رو بچرخونن.

وقتی سازنندگان خودشون میگن از Uncharted الهام گرفتن بدون شک غلط کردن، باید دید کارشناسان اینجا چه نظری دارن! اصلا چه معنی میده سازندگان بازی بدون مشورت با کارشناسان وطنی صحبت کنن؟

پ.ن: شرط میبندم تا دو سه صفحه آینده TR هم میشه یکی از محبوب ترین بازی های تمام دوران بسیاری از دوستان که از قبل از اختراع آدم و در دوران ژوراسیک ان رو بازی میکردن.

دوستان یه حرف میزنم جان من بگین :دی افت نیست برای یه بازی صاحب سبک که از یه بازی دیگه تقلید کنه ؟ اگه هم تقلید میکرده نباید میگفتن ! حالم بهم خورد از این کارشون ! یعنی هر چی قبلن ما ساختیم = Shit فقط U2 رو بچسب :|
هیچ وقت منکر نشدم که U2 بازی فوق العاده ایه اما این چیزا برام قابل تحمل نیست ! :|
TR صاحب چه سبکیه اونوقت ؟ اکشن ادونچر لابد ؟!!!
صاحب سبک الزاما معنیش این نیست که یه سبک رو صاحب باشه . وقتی میگن صاحب سبک یعنی خودش ابداع کننده یه زیر سبک یا یه چیز جدید تو اون سبک باشه . مثله هیلو بین FPS های کنسولی .
ها نمیدونستم صاحب سبک معنیش نمیشه صاحب سبک lol
در کل هیچ شباهتی بین U و TR به جز سوم شخص بودن نمیبینم که این صاحب نخواد از U تقلید کنه.
شما زبان فارسیت قد کافی قوی نیست فقط ایگلیسی برای ما لول میزاری به همین مشکلات هم بر میخوری

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or