Tomb Raider reboot و الهام گیری از Uncharted

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M4ST3R

کاربر سایت
laracroftrumor1.jpg

وقتی برای اولین بار Naughty Dog در مراسم E3 چند سال پیش پرده از عنوان Uncharted: Drake's Fortune برداشت این عنوان بلافاصله یک Tomb Raider با شخصیت مرد لقب گرفت اما هنگامی که Uncharted عرضه شد هر کسی دریافت که به هیچ وجه چنین نیست.
Drake's Fortune با نقد های کاملی و عالی رو به رو شد و پس از آن با عرضه Uncharted 2: Among Thieves این سری با سطح جدیدی وارد شد.

Karl Stewart از استدیو کریستال داینامیک سازنده TR reboot در تویتر خود به برخی از سوالات در مورد اینده ریبوت از توم ریدر پاسخ داده است. پاسخ وی در مورد سری Uncharted و تاثییر پذیری آن بر روی TR و عناوین دیگر شاید شما را متعجب کند :
Uncharted هر بازی را تحت تاثییر قرار میدهد نه فقط Tomb Raider ، آنچارتد یک عنوان شگفت انگیز است (30 بازی سال) ایا نتیجه چشم انداز و مکانیک جدید توم ریدر و الهام گیری آن {اینطور است} نامربوط به موفقیت آنچارتد خواهد بود ؟
وی همچنین در ادامه گفت برای بروز اطلاعات از TR باید بیشتر صبر کنیم.

در گذشته Uncharted با Tomb Raider مقایسه میشد اما هم اکنون این Tomb Raider هست که با Uncharted مقایسه میشود.

منبع

اتفاقا تنها چیزی که سری بازی آنچارتد نداشت یه جو خلاقیت تو گیم پلی بود
تا اونجایی هم که ما نقد u رو تو سایت های معتبر دنبال کردیم همه به تقلید از تامرایدر اتفاق نظر داشتن:-o

والا تا اونجایی که من خبر دارم، سبک سکو بازی از Tomb Raider تقلید کردن، چون Uncharted بیش از 10 سال بعد از TR عرضه شده پس Uncharted تقلیدی از TR هست.

اتفاقا تنها چیزی که سری بازی آنچارتد نداشت یه جو خلاقیت تو گیم پلی بود
تا اونجایی هم که ما نقد u رو تو سایت های معتبر دنبال کردیم همه به تقلید از تامرایدر اتفاق نظر داشتن:-o

تایید میشه 100 در 100. به جان خودم الان فن های سونی میریزن وسط می گن آره TR از Uncharted تقلید میکنه.
به جان شات گانم اگه کسی بیاد از این حرفها بزنه سریعا با شات گانم هد شاتش میکنم.:d

U2 از هر نظر یک عنوان فوق العاده بود، یکی از سازندگان بازی گفته TR تحت تاثییر آنچارتد قرار گرفته، حالا این تاثییر میتونه، گرافیک، گیم پلی، صداگزاری، داستان و یا هر چیزی باشه، وقتی خود سازنده ها اعتراف به تاثییر از U کردن دیگه مشکل شما چیه ؟! چون TR متعلق به 10-15 سال پیشه در نسخه جدیدش نمیتونه از یک عنوان جدید تاثییر بگیره حالا هر چند هم که این عنوان به تقلید از خود بازی متهم باشه.

• Like
Reactions: only sony
طرف حرفم با کساییه که میگن آنچارتد از توم ریدر تقلید کرده ؛ آخه دوستان مگه چقدر این دو تا بازی شبیه همه گیم پلیش که همچین انگی رو میبندین به U و ND ؟! آنچارتد 70 % ـش تیر اندازیه و مابقیش سکوبازی ، اما توم ریدر دقیقا" برعکسه تازه یچی هم روش !!!
علی ایحال مایی که الان آنچارتد بازی کردیم انتظارمون از توم ریدر بالاتر رفته ...
وجه اشتراک توم ریدر و آنچارتد همون ماجراجویی لارا و نتان هست ، ولاغیر .
پ.ن : آینده خوبی برای این تاپیک پیش بینی نمیکنم ! :دی احساس میکنم الاناست که اسم دنده جنگی رو هم بشنویم !
راستی Uncharted اصلا Open World بود؟:d
نه ، خطی بود .

U2 از هر نظر یک عنوان فوق العاده بود، یکی از سازندگان بازی گفته TR تحت تاثییر آنچارتد قرار گرفته، حالا این تاثییر میتونه، گرافیک، گیم پلی، صداگزاری، داستان و یا هر چیزی باشه، وقتی خود سازنده ها اعتراف به تاثییر از U کردن دیگه مشکل شما چیه ؟! چون TR متعلق به 10-15 سال پیشه در نسخه جدیدش نمیتونه از یک عنوان جدید تاثییر بگیره حالا هر چند هم که این عنوان به تقلید از خود بازی متهم باشه.
خدا کنم از گیم پلی تقلید نکنن.
ولی یه چیزی بهم میگه می خوان آزادی عمل بازیرو تو مایه های Uncharted بسازن.
استی Uncharted اصلا Open World بود؟:d

من باید بمیرمو این روزها رو نبینم که tomb raider که قدمتش به 15 سال میرسه بخواد از بازی
دیگه الهام بگیره-:((:((
باید این ذلترو تحمل کنیم.:((

آخر الزمان شده!تو همیین تاپیک معرفی بازی بود بچه ها می گفتند Uncharted از TR الهام گیری کرده!حالا برعکس شده!
من خیلی دوست داشتم یه بازیی که تو یه جزیره گیر بیوفتی و خودت همه چی برای خودت درست کنی و ماجراهای زیادی اتفاق بیفته و محیط OW باشه ببینم.اول فکر کردم شاید LOST همچین پتانسیلی را داشته باشه ولی نشد!ولی با توجه به چیز هایی که تا الان شنیدم خیلی به این ریبوت امیدوارم.منتظر یه تریلریم...

من هم دقیقا همین احساس رو داشتم نسبت به LOST ولی بازیش زیاد جالب نبود :(

البته برای هوادارای سریال جالب بود ولی برای بقیه گیمر ها زیاد جذاب نبود امیدوارم این TR جدید بتونه یه جو مثل اون خط قرمزی که توی پستتون مشخص کردم ایجاد کنه

به جان شات گانم اگه کسی بیاد از این حرفها بزنه سریعا با شات گانم هد شاتش میکنم.:d

وحید جان من خیلی دوست دارم این شات گانت رو ببینم :d:d

آقا چرا خودتون رو اذیت میکنین ؟ وقتی خود سازنده ی بازی اومده این حرف رو زده دیگه معلومه از سونی پول گرفته دیگه که اینو بگه !! :d
وجه اشتراک توم ریدر و آنچارتد همون ماجراجویی لارا و نتان هست ، ولاغیر .
.
ناتان شنیده بودیم ، ولی دیگه نتان :دی

سازنده بیخود کرده گفته، وقتی کاربران انجمن بازی سنتر میگن Uncharted یه تقلید محض از Tomb Rider بوده بگو چشم، سازنده خر کیه !

قربون این دنیا برم که انقدر کوچیکه، اون تاپیک الان دیدنیه واقعا !
تقلید محض نبوده. 99 درصد تقلید کرده.:d

سازنده بیخود کرده گفته، وقتی کاربران انجمن بازی سنتر میگن Uncharted یه تقلید محض از Tomb Rider بوده بگو چشم، سازنده خر کیه !

قربون این دنیا برم که انقدر کوچیکه، اون تاپیک الان دیدنیه واقعا !

مگه نمیدونی سونی به اینا پول داده؟

به نظرم از هر بازی خوبی میشه الگو گرفت و من هم موافقم که برای بالا بردن سطحشون باید این کارو میکردن.

دقیقا.رزیدنت اویل هم از alone in the dark الهام گرفت و شد یه بازی بزرگ و سلطان سبک survivor horror در حال که AITD بازی بزرگی نشد زمان خودش .حالا کار ندارم که این بار رزیدنت اویل 5 طرفدارانشو راضی نکرد.

خندم میگیره یک مدت برخی از دوستان خودشونو کشته بودن که Uncharted با تقلید از TR و نفهمی منتقدین میانگین امتیازاتش شد 96 و بیش از 30 تا GOTY رو دور کرد، حالا این TR ـه الگو خودش شده از عناوین تحت تاثییر این بازی بزرگ ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or