Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
خوب برای سومین بار اگه اشتباه نکنم دارم بازی رو رد میکنم :دی
این دفعه دارم روی گرافیک الترا بازی میکنم چون قبلا کارته نمیکشید این دفعه اومدم ببینم با بالاترین درجه چجوریه!
این قابلیت Tress FX فوق العادس :دی یعنی من تاحالا همچین چیزی توی هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم! اونقدرا هم که گفتن بازی سنگین میشه و ... اصلا اینطور نبود و من با همین کارت الان بالای 30 فریم میگیرم با Tress FX !!!
واقعا وقتی Tress FX رو خاموش میکنی فرق رو کاملا میفهمی! عالیه :دی
این تکنیک جدیده؟

جدید بود Tress FX 2 رو amd داره روش کار میکنه
TressFX 2.0 to be released by AMD - Now with hair, fur and grass physics

خوب برای سومین بار اگه اشتباه نکنم دارم بازی رو رد میکنم :دی
این دفعه دارم روی گرافیک الترا بازی میکنم چون قبلا کارته نمیکشید این دفعه اومدم ببینم با بالاترین درجه چجوریه!
این قابلیت Tress FX فوق العادس :دی یعنی من تاحالا همچین چیزی توی هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم! اونقدرا هم که گفتن بازی سنگین میشه و ... اصلا اینطور نبود و من با همین کارت الان بالای 30 فریم میگیرم با Tress FX !!!
واقعا وقتی Tress FX رو خاموش میکنی فرق رو کاملا میفهمی! عالیه :دی

این تکنیک جدیده؟
آره این تکنولوژی انحصاری amd هست که داره با همکاری square enix روش کار میکنه
فقط اگه دقت کرده باشین tressfx رو که روشن کنی فریم نصف میشه!! من بدون tressfx رو 60 فریم بازی میکردم اینو که روشن میکنی میاد رو 30 ولی خدایی میارزه:d

سلام دوستان . میخوام کارت گرافیک AMD Radeon HD 7770 رو بخرم . این کارت گرافیک برای این بازی جواب میده ؟ tressfx کار میکنه ؟ یعنی میتونم با یه کیفیت خوب و بالا بازی کنم ؟

سلام دوستان . میخوام کارت گرافیک AMD Radeon HD 7770 رو بخرم . این کارت گرافیک برای این بازی جواب میده ؟ tressfx کار میکنه ؟ یعنی میتونم با یه کیفیت خوب و بالا بازی کنم ؟
آره راحت با فریم عالی میتونی بازی کنی!
من با همین کارت رو الترا بازی میکردم Tress FX ـم میتونی آن کنی اما افت فریم بعضی مواقع پیدا میکنه موقعی که مثلا میره روی صورت لارا و داره موهاش تکون میخوره فریم میاد روی 15-20 اینا بخاطر Tress FX و موقعی که داری تیر اندازی هم میکنی با TressFX یکم افت فریم میگیره چون موهاش میاد جلوی دوربین ولی در حالت کلی با همون TressFX ـم خوب فریم میده اما اگه خاموشش کنی دیگه راحت راحت بقیه چیزا رو الترا میشه بازی کرد بدون افت فریم! :)

آقا این نسخه ی ریپک GOTY Edition چه فرقی با بقیه ی نسخه ها داره؟ اگه مشکلی داره همون نسخه ی GOTY Edition PROPHET رو بگیرم حجمشم 20 گیگه :-@
GOTY به single player یه سری Skin جدید اضافه می کنه برای لارا و یه Tomb, بقیش Map pack و شخصیت برای بخش آنلاین بازیه. GOTYـیش کلا ارزش نداره به نظرم
حالا من نمی دونم این نسخه ی Repack Goty ویژگیش چیه ولی احتمالا باید DLC های online رو حذف کرده باشه و فقط همون tomb و skin ها رو داشته باشه. دیگه نمی دونم سر کیفیت cut scene ها و ... چه بلایی آورده.
لینکی چیزی ازش نداری که اطلاعاتشو نوشته باشه توش؟

دوستان یه راهنمایی کنید لطفا .تو تاپیک مشکلات هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد
آنالوگ سمت راست برای تغییر زاویه کار نمیکنه.تو اکثر بازیها با شبیه ساز دسته 360 مشکلی نداشتم ولی اینیکی رو نتونستم درست کنم.تو یه سایتی زده بود دسته باید آپدیت باشه ولی هرچی گشتم اپدیتی پیدا نکردم مدل دسته xp product هست که شبیه دسته ps2 .خواهشا جواب مارو بدید.رو الترا دارم بازی میکنم ولی با موس و کیبورد اصلا حال نمیده...

دوستان با R9 270 Asus OC میتونم رو حالت همه چی رو الترا بازی کنم ؟ این گزینه Tress FX برای کارت های amd هست ؟ اگر اره ممنون میشم بگید اگر روشن کنمش مشکلی با کارتم به وجود نمیاد یا نه
بعد کامل ترین نسخه بازی نسخه goty هست ؟

دوستان با R9 270 Asus OC میتونم رو حالت همه چی رو الترا بازی کنم ؟ این گزینه Tress FX برای کارت های amd هست ؟ اگر اره ممنون میشم بگید اگر روشن کنمش مشکلی با کارتم به وجود نمیاد یا نه
بعد کامل ترین نسخه بازی نسخه goty هست ؟
بعله! بازی سبک هست و مشکل افت فریم و ... نداره :)
TressFX برا تمام کارتا هست و فقط بدیش اینه که وقتی روشن میکنی موقعی Aim گرفتن یا کاتسنزا که نزدیک مو میشه بشدت استفادش از گرافیک بیشتر میشه و مال من تا 20 فریمم افت میکرد بعضی جاهاش ولی خوب بازم بد نیست و سر R9 270x فک نکنم کم بیاره!

مطمئنن کاملترین نسخه ممکن یک بازی نسخه Goty هست :دی

با TressFX نمیتونی 60 فریم ثابت بگیری (اگه کارتت 270x باشه).
به جز این گزینه، تمام گزینه ها رو تا آخر بالا ببری و AAـه خرکی به بازی تزریق نکنی، 60 فریم ثابت میگیری.

خیلی ممنون از همه
من بازی رو امروز گرفتم ولی با وجود TressFX فقط بعضی جاها که دوستمون هم گفت مثلا موقع aim فریم میره رو 40 ولی بقیه جاها 55 تا 60 هست پایین تر نمیاد
بازی فوق العاده قشنگ هست
فقط یه سوال دیگه دوستان نسخه های قبلی هم از این بازی هست ؟ من کلا با این سری اشنا نیستم

خیلی ممنون از همه
من بازی رو امروز گرفتم ولی با وجود TressFX فقط بعضی جاها که دوستمون هم گفت مثلا موقع aim فریم میره رو 40 ولی بقیه جاها 55 تا 60 هست پایین تر نمیاد
بازی فوق العاده قشنگ هست
فقط یه سوال دیگه دوستان نسخه های قبلی هم از این بازی هست ؟ من کلا با این سری اشنا نیستم
شماره‌های قبلی‌ قدیمی‌ هستن و از نظر داستانی هم ربط آنچنانی‌ ندارن،این یه Reboot هست.
ولی‌ اگه میتونین گیمپلی و گرافیک قدیمی‌ رو تحمل کنین بازی‌های خوبی‌ هستن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or