Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
برو نزدیکش و وقتی خواست بهت ضربه بزنه جاخالی بده بعد کمبو میشه و دکمه ی مورد نظرو بزن.این حرکتو 3 بار انجام بده تا زره طرف از بدنش جدا شه و برای بار آخر دوباره کمبو بهش بزنو..................................تمام

یه ۲ ۳ ساعتی نصب کردم دارم میرم میتونم بگم فوق العادس اخرین بازی که اینجوری تکونم داد مکس پین ۳ بود ولی حیرت آور گیرایی داره از هر لحاظ گرافیک محیط گیم پلی اکشن ها ویدیو ها داستان میتونم بگم حتی بهتر از تایتل آنچارتد ps3 همیشه کنسولیا بهش مینازن ولی فکر کنم یه بازی تو این سبک واقعا برا ما پیسی بازها اومد که تونست این خلا رو پر کنه من که لذت بردم تا اینجاش ببینیم آخرش چی میشه.

آقا ببخشید یه سوال:
من این بازیو تو 8 نصب کردم، اولش که این Window Defender پدرمو درآورد! بعدش که غیرفعالش کردم و کرک و همه چیشو ریختم، بازم تو یه مرحله هنگ میکنه، چرا اینجوریه؟ مشکل از بازیه یا ویندوز؟

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان من اوایل بازی توی اتاق گاز گیر کردم!! یه مرده هم میاد پشت پنجره شاهد مرگم میشه!!! چی کار باید بکنم؟ هیچ کدوم از درها هم باز نمیشن با تیر و ....فقط میشه برگردم اتاق عقبی!!

سلام

دوستان من اوایل بازی توی اتاق گاز گیر کردم!! یه مرده هم میاد پشت پنجره شاهد مرگم میشه!!! چی کار باید بکنم؟ هیچ کدوم از درها هم باز نمیشن با تیر و ....فقط میشه برگردم اتاق عقبی!!

ببین گاز رو که باز کردی برگرد تو اتاق قبلی بعدش یه تیر آتیشی پرت کن تو اتاق گاز و اونجارو منفجر کن

معماهای بازی روی اعصاب هستن!

یه جا رفتم...باد شدید میاد....باید بری اول پنجره رو ببندی...بعد سریع بری اون تخته متحرک رو هم ببری بالا...بعد سریع بریم روی تخته تا وقتی پنجره دوباره باز میشه باد اون تخته رو به سمت یه دیواری که پنجره های لرزان با یه تخته! داره بکشونه!!

خب! اوکی! تا اینجا رو میرم! ولی وقتی به اون دیوار و پنجره ها میرسم باید چه کار کنم؟؟؟ میپرم روی پنجره ها و اون تخته چسبیده به دیوار ولی مثلا انتظار دارم با لگد بزنه تخته رو خورد کنه وارد فضای دیگه باشه ولی هیچی نمیشه!!! سر میخورم می افتم پایین!!!

چه غلطی باید بکنم اونجا؟ :-/

سلام چطوری میتونم بازی رو 100% یا مثلا 90% به بالا تموم کنم...

من برای دومین بار امروز نصب کردم که بازی رو برم ... و میخوام این دفعه درصدم رو افزایش بدم ... اون دقعه سعی نکردم کاری کنم درصدم بالا بره و بازی رو کامل کنم و همون درصد معمول یعنی 67-64 % تموم کردم

حالا اگر میشه راهنمایی کنید چطوری میتنونم راحت درصد افزایش بدم ؟ چه کارهایی باید بکنم ؟ راه هایی که خودتون برای آسون شدن انجام میدادید ؟

مرسی

برای 100 درصد شدن بازی باید همه ی collectible ها رو جمع کنی و همه ی چلنج ها رو انجام بدی + همه ی سلاح ها رو کامل اپگرید کنی و همه ی اسکیل ها رو باز کنی.
اول اینکه هر جایی که tomb دیدی ولش نکن و همون لحظه سعی کن بری و حلش کنی چون جای تمام collectible ها رو توی اون بخش از مپ نشون می ده.
حالا فرض کنی توی یه قسمت از مپ هستی, اول می ری سراغ tomb اون قسمت, حالا جای همه ی collectible ها مشخصه برات.سعی کن همون جا قبل از اینکه بری قسمت بعدی مپ این collectible ها رو جمع کنی, ولی خوب ممکنه یه collectible خاص توی اون قسمت نیاز به یه سلاح خاص برای رسیدن به مکانش داشته باشه.اینو بذار وقتی بازی تموم شد برو دنبالش.
چلنج های بازی اغلب شامل پیدا کردن یه سری چیز خاص می شن, مثلا توی اون قسمت ساحلی باید 10 تا (اگه اشتباه نکنم) بمب رو پیدا کنی.مکان این ها روی مپ برات مضخص نمی شن و خودت باید بری دنبالشون.بعضی از این ها (بخصوص همین بمب ـه که گفتم) پیدا کردنشون تا یه جدی سحته.من توصیه می کنم تا جایی که می تونی خودت پیدا شون کنی و هر کدوم رو که پیدا کردی ختما از حافظه ی تصویریت کمک بگیری و جاشون رو به خاطر بسپاری, اون چند تایی که موند رو هم برو سراغ guide هایی که توی نت هست جاشون رو پیدا کن.
برای اپگرید کردن همه ی سلاح ها هم حتما همه ی enemy ها رو loot کن و حتما همه ی اون جعبه های توی بازی رو بشکن.برای گرفتن همه ی اسکیل ها هم نباید مشکل خاصی داشته باشی, ولی اگه مشکل داری سعی کن دشمنا رو از راهی بکشی که بیشترین xp رو می ده بهت.

آقا یکی به دادم برسه :d
من خیلی وقته این بازی رو داشتم اما کار و دانشگاه فرصت نمیذاشت نصبش کنم
پریروز با کلی ذوق و شوق نشستم پاش و امروز به یه مشکل خیلی بزرگ خوردم اونم اینه که بر حسب اتفاق Save های بازیم پاک شده
از طرفی کم بازی نکرده بودم که بخوام از اول برم
از یه طرف دیگه هم Save های 100 در 100 ـی بازی به دردم نمیخوره
عملا دیگه چیزی باقی نمیمونه که بخوام از روی این Save ها بازی کنم
یه راهنمایی میخوام که چیکار کنم من خیر سرم:|

ضمنا من تو مرحله ی Get To The Chopper بودم که در نهایت سوار هلیکوپتر هم شدم که بعدش با این مشکل مواجه شدم :|
اگه یه سیوی چیزی باشه که تا این مرحله باشه دعاتون میکنم :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or