Multi Platform Tomb Raider Legacy of Atlantis

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Tomb-Raider-Legacy-of-Atlantis_2025_12-11-25_006-768x432.jpg

Crystal Dynamics و Flying Wild Hog، رسماً از Tomb Raider: Legacy of Atlantis پرده‌برداری کردن. این عنوان یک بازسازی کامل و مدرن از اولین نسخه سری Tomb Raider است که در سال 1996 عرضه شد و قرار است در سال 2026 برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سریز و کامپیوتر (از طریق استیم) منتشر شود.

این بازآفرینی خیره‌کننده، بازیکنان را بار دیگر در نقش لارا کرافت قرار می‌دهد تا سفری پرخطر را برای یافتن شیء باستانی و قدرتمند Scion آغاز کنند. این ماجراجویی شامل کاوش در مکان‌های نمادین و متنوعی از جمله جنگل‌های پرو، خرابه‌های باستانی یونان و صحراهای مصر خواهد بود. توسعه‌دهندگان وعده داده‌اند که با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5، جلوه‌های بصری نفس‌گیری را خلق کرده و با طراحی مدرن گیم‌پلی و اضافه کردن شگفتی‌های جدید، تجربه‌ای تازه ارائه دهند، در حالی که کاملاً به روح و اتمسفر ماجراجویی جریان‌ساز اصلی وفادار می‌مانند.

همچنین تأیید شد که صداپیشگی شخصیت لارا کرافت در این بازی و همچنین پروژه دیگری به نام Tomb Raider: Catalyst، بر عهده بازیگر تحسین‌شده، آلیکس ویلتون ریگان، خواهد بود که پیش از این صدای او را در عناوینی چون Dragon Age: Inquisition و Cyberpunk 2077 شنیده‌ایم.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Tatsumaru
منتقد گیم اسپات بعد از اینکه نسخه پیش نمایش رو بازی کرده خیلی ایرادهای قابل تعملی میگیره ، واقعا انتظارش رو نداشتم :-" :

در آخرش هم میگه من بیشتر نگرانم.
======

از اون منتقدهای دنبال دردسر میگردست :D
خب سابقه منتقد رو چک کردم 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
اوضاع بدیه واقعا.

===============
در یک خبر غیر منتظره هم استودیو اعلام کرده که با همکاری کریستال داینامیکز مدل اینگیم بازی رو درش تغییراتی داده:

آخرین ویرایش:
منتقد گیم اسپات بعد از اینکه نسخه پیش نمایش رو بازی کرده خیلی ایرادهای قابل تعملی میگیره ، واقعا انتظارش رو نداشتم :-" :

ملت از خجالتش در اومدن به هر شکل.
IGN از این حرکتا زیاد انجام میده، ولی حقیقت از Gamspot انتظار نداشتم.

ملت از خجالتش در اومدن به هر شکل.
IGN از این حرکتا زیاد انجام میده، ولی حقیقت از Gamspot انتظار نداشتم.
البته یکسری از مواردی که میگه خیلی هم بیراه نیست.
منم کلا با نمایشهای بازی ارتباط نگرفتم و جذبم نکرده.
البته طبق سابقه هروقت این حس رو دارم بازی خیلی خوب از آب در میاد و منم بعدا که بازی میکنم به به کنان میام تو تاپیک و ابراز پشیمانی میکنم :D
ولی خب در این حد که از بازی دیدم خیلی هم نمیتونم با این منتقد که شاید خیلی سخت گرفته باشه هم مخالفت کنم.

• Like
Reactions: Thundersky
منی که عاشق۳ گانه رو پی اس ۴ بودم الان این رو دیدم ..... دایناسور .....😁
هرچند خوب ریمیکه اما ای کا این بدر بپرشو یکم تغییر میدادن
خب اصلش این بوده دیگه:دی اون 3 گانه که بیشتر اسکی آنچارتد بودن تا توم ریدر.

======

از اون منتقدهای دنبال دردسر میگردست :D
خب سابقه منتقد رو چک کردم 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
اوضاع بدیه واقعا.

===============
در یک خبر غیر منتظره هم استودیو اعلام کرده که با همکاری کریستال داینامیکز مدل اینگیم بازی رو درش تغییراتی داده:
طرف معلوم نیست با خودش چند چند ـه !!!

1788377639937.png

واکنش من دقیقا همین بود LOL

1788377621266.png

طرف معلوم نیست با خودش چند چند ـه !!!

View attachment 420722

واکنش من دقیقا همین بود LOL

View attachment 420721
خب تاریخ رو اشتباه کرده.

این کامنت دومی رو همه تو کامنتهای ویدئو همین رو تکرار میکردن.
ولی فرقی که بین ما این منتقده وجود داره اینه که ایشون بازی کرده و به مواردی که اشاره میکنه حین تجربه گیم پلی بهتر میشه درک کرد تا از روی نمایش چند دقیقه ای.
بیشتر حرفش هم اینه که یک سری مکانیک رو یا از سه‌گانه ریبوت به این بازی زورچپون کردن مثل کرفتینگ و یا خودشون اضافه کردن مثل Skill Tree , Scanner و...

نگرانیش بیشتر بابت اینه که فرمول نسخه های اصلی رو خیلی درش دست بردن که شاید با شکل گیم پلی اون بازیها اصلا جور در نیاد.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
خب تاریخ رو اشتباه کرده.

این کامنت دومی رو همه تو کامنتهای ویدئو همین رو تکرار میکردن.
ولی فرقی که بین ما این منتقده وجود داره اینه که ایشون بازی کرده و به مواردی که اشاره میکنه حین تجربه گیم پلی بهتر میشه درک کرد تا از روی نمایش چند دقیقه ای.
بیشتر حرفش هم اینه که یک سری مکانیک رو یا از سه‌گانه ریبوت به این بازی زورچپون کردن مثل کرفتینگ و یا خودشون اضافه کردن مثل Skill Tree , Scanner و...

نگرانیش بیشتر بابت اینه که فرمول نسخه های اصلی رو خیلی درش دست بردن که شاید با شکل گیم پلی اون بازیها اصلا جور در نیاد.
البته طرف چیزی بازی نکرده Handsoff Preview بوده . تو خود Thumbnail هم زده.

======================

گیم پلی جدید بدون Commentary :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or