Multi Platform Tomb Raider Legacy of Atlantis

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Tomb-Raider-Legacy-of-Atlantis_2025_12-11-25_006-768x432.jpg

Crystal Dynamics و Flying Wild Hog، رسماً از Tomb Raider: Legacy of Atlantis پرده‌برداری کردن. این عنوان یک بازسازی کامل و مدرن از اولین نسخه سری Tomb Raider است که در سال 1996 عرضه شد و قرار است در سال 2026 برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سریز و کامپیوتر (از طریق استیم) منتشر شود.

این بازآفرینی خیره‌کننده، بازیکنان را بار دیگر در نقش لارا کرافت قرار می‌دهد تا سفری پرخطر را برای یافتن شیء باستانی و قدرتمند Scion آغاز کنند. این ماجراجویی شامل کاوش در مکان‌های نمادین و متنوعی از جمله جنگل‌های پرو، خرابه‌های باستانی یونان و صحراهای مصر خواهد بود. توسعه‌دهندگان وعده داده‌اند که با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5، جلوه‌های بصری نفس‌گیری را خلق کرده و با طراحی مدرن گیم‌پلی و اضافه کردن شگفتی‌های جدید، تجربه‌ای تازه ارائه دهند، در حالی که کاملاً به روح و اتمسفر ماجراجویی جریان‌ساز اصلی وفادار می‌مانند.

همچنین تأیید شد که صداپیشگی شخصیت لارا کرافت در این بازی و همچنین پروژه دیگری به نام Tomb Raider: Catalyst، بر عهده بازیگر تحسین‌شده، آلیکس ویلتون ریگان، خواهد بود که پیش از این صدای او را در عناوینی چون Dragon Age: Inquisition و Cyberpunk 2077 شنیده‌ایم.

آخرین ویرایش:
من این Anniversary رو نتونستم تموم کنم اونجا که دایناسور میومد اصن قابل رد کردن نبود
دقیق یادم نیست مشکل از پورت pc بود یا چی ولی اصن غیر ممکن بود و آنینستال کردم.
ولی در کل بازی خیلی خوبی بود و الان هم تاریخ گذشته و غیر قابل تجربه نبود

یادش بخیر چقدر این بازی واسه من خاطره است. یادمه کاورش رو بابام دیده بود شک کرده بود بهم نکنه بازی نیست و ... .
اف تاپیک میشه ولی با دوستان رفته بودیم مشهد نسخه underworld رو از خیابون سعدی( حکم توپخونه تهران رو داره ) خریدم کاور دی وی دی ، سلطان بود با یا لباس زیبا :دی
خلاصه اون زمان اعتقادات قوی بود مستقیم از اونجا رفتیم ح.ر.م اینم داخل یه کیسه پلاستیکی شفاف بود ورودی چشمشون افتاد جلومون رو گرفتن کلی نصیحتمون کردن ما هم با یک تک.بیر کاور رو پاره کردیم رفتیم داخل توبه کار شدیم ، فرداشم بازیو نصب کردم همون مرحله اول سلطان یه لباس غواصی پوشیده بود لامصب از نمای پشت یه شاهکار بصری بود مجبور شدم تو.به رو بشکنم دیگه :D

Camilla Luddington بازیگر سه گانه ریبوت از 2013 تا 2018، به بازیگر جدید انتخاب شده برای بازی یعنی Alix Wilton تبریک گفته و ذکر کرده که این نقش باعث افتخار او بوده و همیشه بخشی از او خواهد ماند.
Lara.jpg

آخرین ویرایش:
Camilla Luddington بازیگر سه گانه ریبوت از 2013 تا 2018، به بازیگر جدید انتخاب شده برای بازی یعنی Alix Wilton تبریک گقته و ذکر کرده که این نقش باعث افتخار او بوده و همیشه بخشی از او خواهد ماند.
View attachment 404507
کامیلا قبلا گفته بود که از بچگی با بازی‌های Tomb Raider آشنا بوده چون برادر بزرگترش نسخه اصلی بازی رو داشته و وقتی اجازه داشته بازی می‌کرده (گرچه اعتراف می‌کنه خیلی هم خوب بازی نمی کرده!)
همچنین گفته بود که این تجربه کودکی به او کمک کرده تا هنگام صداگذاری و موشن کپچر (حرکت‌های بدن) لارا کرافت رو دقیق تر انجام بده و تاکید کرده وقتی به دوران کودکی خود و عناوین اولیه فکر می‌کنه و حالا نقش همان شخصیت رو ایفا می کنه، یک حس عجیب و جالب بهش دست می ده (نوستالژی)، مخصوصا وقتی می‌بینه بازی‌های ویدئویی و تکنولوژی از آن زمان تا الان چه اندازه تغییر کردن

آخرین ویرایش:
جدا توم ریدر قبلا این شکلی بود؟ من واقعا یادمه خیلی کیفیت بالاتری داشت :D
و داشت! اخیرا یه تحلیل دیدم که بازیها اون زمان برای نمایش با تکنولوژی CRT بهینه شده بودن. در نتیجه در واقع هم بمراتب بهتر بنظر میرسیدن توی نمایشگر crt.

من این Anniversary رو نتونستم تموم کنم اونجا که دایناسور میومد اصن قابل رد کردن نبود
دقیق یادم نیست مشکل از پورت pc بود یا چی ولی اصن غیر ممکن بود و آنینستال کردم.
ولی در کل بازی خیلی خوبی بود و الان هم تاریخ گذشته و غیر قابل تجربه نبود
اون قسمت تی رکس که خیلی آسون بود باید در زمان مناسب جا خالی میدادی تا تی رکس برخورد بکنه به دیوار دو سه بار هم هنگام جا خالی دادن به چشم هاش تیر اندازی میکردی البته اگه روی پی سی رفتی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم کرک اولیه اش مشکل داشت بعدا براش کرک فیکس آمد

نسخه شدوز به اعتراف خود سازنده ووک بود.

In The New Tomb Raider, Lara Croft Gets Woke

همانطور که خودت بهتر میدونی ووک صرفا جنسیت زدایی و نقطه ی مقابلِ جنسیت زدگی نیست. بلکه میتونه حتی القای یکجور خجالت و شرم ایدولوژیک گونه باشه.
توی Shadows of tomb raider لارا بخاطر اعمالی که انجام میده باعث ویرانی و ضربه به غیر سفیدپوستان میشه. داستان روی غرور لارا تمرکز داره که اون با دزدیدن خنجر مقدس، آخرالزمان رو فعال می‌کنه و باعث ویرانی در شهر پایتتی شهر مخفی بومیان می‌شه. طبق گفته سازنده بازی لارا باید مسئولیت اقداماتش رو بپذیره و یاد بگیره که دخالت خارجی مثل استعمار مضره. این تم‌ ها در سایدکوئست‌ ها هم هست که روی فرهنگ‌ های بومی تأکید می‌کنن.
در کل این چیزیه که تو فرهنگ ووک بهش میگن شرم سفیدپوستان ، یعنی لارا یک زن سفید پوست و پولدار بریتانیایی باید بخاطرکارهایی که میکنه شرم کنه و به جبران اون بر بیاد. بحثش خیلی مفصله و صفحه ها تو ردیت راجبش صحبت شده.

ضمنا در هنگام شروع بازی ، با این متن پیام افتتاحیه در مورد diversity تیم سازنده
بازی شروع می‌شه:

"Shadow of the Tomb Raider was created by a diverse and talented team comprised of multiple genders, backgrounds, ethnicities, religious beliefs, and personalities. [...] No matter where you come from or who you are, allow us to be the first to say: Welcome to Shadow of the Tomb Raider."
هر کثافت کاری و کانسبت احقمانه ای که اینا میتونستن ابداع کنن رو تو انیمه ش اوردن !!! من فک میکردم انیمش بیش از حد هیت گرفته نگو بیشتر باید هیت میگفرت هولی شت :

هر کثافت کاری و کانسبت احقمانه ای که اینا میتونستن ابداع کنن رو تو انیمه ش اوردن !!! من فک میکردم انیمش بیش از حد هیت گرفته نگو بیشتر باید هیت میگفرت هولی شت :

هر ثانیه تماشای این ویدیو ها شکنجه خالص بود, اما از بُعد روشنگری واقعا دست مریزاد داشت..
حداقل خوبیش اینه که اگر کسی این انیمه رو تماشا کنه و بعد بره سراغ تجربه سه گانه آخر, احتمالا تمایلی برای گِله و شکایت پیدا نخواهد کرد..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or