Multi Platform Tomb Raider Legacy of Atlantis

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Tomb-Raider-Legacy-of-Atlantis_2025_12-11-25_006-768x432.jpg

Crystal Dynamics و Flying Wild Hog، رسماً از Tomb Raider: Legacy of Atlantis پرده‌برداری کردن. این عنوان یک بازسازی کامل و مدرن از اولین نسخه سری Tomb Raider است که در سال 1996 عرضه شد و قرار است در سال 2026 برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سریز و کامپیوتر (از طریق استیم) منتشر شود.

این بازآفرینی خیره‌کننده، بازیکنان را بار دیگر در نقش لارا کرافت قرار می‌دهد تا سفری پرخطر را برای یافتن شیء باستانی و قدرتمند Scion آغاز کنند. این ماجراجویی شامل کاوش در مکان‌های نمادین و متنوعی از جمله جنگل‌های پرو، خرابه‌های باستانی یونان و صحراهای مصر خواهد بود. توسعه‌دهندگان وعده داده‌اند که با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5، جلوه‌های بصری نفس‌گیری را خلق کرده و با طراحی مدرن گیم‌پلی و اضافه کردن شگفتی‌های جدید، تجربه‌ای تازه ارائه دهند، در حالی که کاملاً به روح و اتمسفر ماجراجویی جریان‌ساز اصلی وفادار می‌مانند.

همچنین تأیید شد که صداپیشگی شخصیت لارا کرافت در این بازی و همچنین پروژه دیگری به نام Tomb Raider: Catalyst، بر عهده بازیگر تحسین‌شده، آلیکس ویلتون ریگان، خواهد بود که پیش از این صدای او را در عناوینی چون Dragon Age: Inquisition و Cyberpunk 2077 شنیده‌ایم.

آخرین ویرایش:
احساس میکنم گرافیک نسخه ریمیک از بازی بعدی که ۲۰۲۷ میاد ریلستیک تره و بهتره!
تریلر نسخه بعدی CGI بود . از اونجایی که جفتشون از یـ موتور استفاده میکنن گرافیک بازی از جمله مدل لاراکرفت کمابیش شبیه هم خواهد بود

با لینک کردن اکانت پلتفرمتون به آمازون این لباس رو زمانی که بازی عرضه بشه دریافت میکنین.

View attachment 404103
۴ سال پیش همچین Outfitی به عنوان محتوای رسمی معرفی میشد, حکم تیربارون تیم سازنده رو صادر میکردن!
الحق که موج ها میان و میرن...

من اون نسخه های ووک رو اصلا بازی نکردم ولی الان در غیاب آنچارتد بدجوری دلم لک زده برا یک اکشن ادونچر باستان شناسی. بانو لارا و اوتفیتش عالیه کمالات بانو نه زیاده رویه نه کم

۴ سال پیش همچین Outfitی به عنوان محتوای رسمی معرفی میشد, حکم تیربارون تیم سازنده رو صادر میکردن!
الحق که موج ها میان و میرن...
داریم برمیگردیم به حالت نرمال
این توی مراسم TGA هم مشخص بود.
امیدوارم از اونور بوم نیفتن و دیگه همه جا بشه پر نژاد پرست و یک بازی بی کیفیت با یک اسکین های این مدلی بخواد کار رو در بیاره.

• Like
Reactions: blak
من اون نسخه های ووک رو اصلا بازی نکردم ولی الان در غیاب آنچارتد بدجوری دلم لک زده برا یک اکشن ادونچر باستان شناسی. بانو لارا و اوتفیتش عالیه کمالات بانو نه زیاده رویه نه کم

داریم برمیگردیم به حالت نرمال
این توی مراسم TGA هم مشخص بود.
امیدوارم از اونور بوم نیفتن و دیگه همه جا بشه پر نژاد پرست و یک بازی بی کیفیت با یک اسکین های این مدلی بخواد کار رو در بیاره.
بنظرم لفظ woke اصلا منصفانه نیست برای survivor trilogy; صرف اینکه توی طراحی لارا محتاط تر رفتار و برجستگی ها رو واقع گرایانه تصویرسازی کردند.
سه گانه فوق العاده ای بود, حتی به رغم افتش توی نسخه آخر.

Screenshot 2025-12-12 230707.png Screenshot 2025-12-12 230825.png Screenshot 2025-12-12 230922.png

محض مقایسه; ما فقط نسخه اول tomb raider (۱۹۹۶) رو با متای ۹۰ داشتیم و نسخه دوم با متای ۸۵. باقی همگی ۸۰ و زیر ۸۰ (گاها حتی خیلی پایینتر), منجمله محبوبترین نسخه ها بین طرفدارها..

بنظرم لفظ woke اصلا منصفانه نیست برای survivor trilogy; صرف اینکه توی طراحی لارا محتاط تر رفتار و برجستگی ها رو واقع گرایانه تصویرسازی کردند.

View attachment 404170View attachment 404171View attachment 404172

محض مقایسه; ما فقط نسخه اول tomb raider (۱۹۹۶) رو با متای ۹۰ داشتیم و نسخه دوم با متای ۸۵. باقی همگی ۸۰ و زیر ۸۰ (گاها حتی خیلی پایینتر), منجمله محبوبترین نسخه ها بین طرفدارها..
ببین لارا کرافت دهه ۹۰ و ۲۰۰۰ آیکان شخصیتهای مونث جذاب بازی های ویدیویی بود. معروفیت بازی چه خوب چه بدش به لارا کرافت بود. جوری که آنجلینا جولی هات ترین بازیگر اون زمان اومد نقشش رو بازی کرد. ولی تحت تاثیر ووک کالچری که موقع ریبوت وجود داشت اومدن شخصیت رو یک دختر معمولی انگلیسی کردن. اینکه پولیتیکال ویوو های ووک رو هم تبلیغ میکرد رو نمیدونم چون بازی نکردم ولی کاری که کردند با لاراکرافت ووک بود. ووک به معنی رنگین کمونی اینا نیست (اون جزوی ازشه) به معنی inclusion هست و مخالف sکشوالایز کردن شخصیت های مونث بازی.

Last edited by a moderator:
به نظرم اینکه لارا کرافت ظاهرش نسبتا مثل قبل شده و از اون واقع گرایی فاصله گرفته به خاطر آنتی ووک بودنش نیست. سلیقه عموم گیمر ها برگشته به خیلی سال قبل که فانتزی بیشتر طرفدار داشت. تقریبا یه دوره 10-15 ساله به واسطه پیشرفت تکنولوژی واقع گرایی خیلی ترند شد واسه همین استدیوها کمتر سراغ مسائل فانتزی میرفتن ولی تقریبا این چند ساله و بعد از محبوبیت انیمه ها و لایو سرویس های رنگارنگ دوباره این مدل سبک ها ترند شدن.

در کل نه اون قبلیه ووک بود نه این جدیده آنتی ووکه.

View attachment 404170View attachment 404171View attachment 404172

اتفاقا سگانه ریبوت کاملا ووک بود بدم ووک بود جوری که حتی سازنده بازی حاضر نمیشد کاستوم کلاسیک بازی رو به عنوان کاستوم Optional تو بازی بزاره . اینکه به هیچ وجه حاضر نمیشدن طراحی کلاسیک لارا کرافت رو در نظر بگیرن کاملا میشه Woke بماند که چند تا مصاحبه در مورد اینکه نمیخوان لارا کرفت رو objectification کنن و این حرفا هم کرده بودن . شیرین کاری اخیرشون هم گذاشتن Trigger Warning اول ریمستر های کلاسیک ـه . نوشته گذاشتن که به جون بچه هامون این بازیا محصول اون زمانا بوده و ما الان دیگه این مدلی فک نمیکنیم و این حرفا چرا ؟ چون لارا کرافت اشیاع گران بها رو از معبد های بقیه کشورا میدزده !!! ریمسترا کار Aspyr بود اگه به خود CD بود قطعا بازی رو سانسور میکرد !! البته چند تا تصویر مشکل دار (از دید CD) رو زده بودن عوض کرده بودن که ملت اعتراض کردن و Aspyr برشون گردوند به حالت قبل

Screenshot 2025-12-13 004319.jpg

این بازی رو میزی رو هم داده بودن به استدیو در پیت بسازه که از شدت ووک بودن کم مونده بود لارا کرفت رو به عنوان یـ شخصیت منفی معرفی کنن . بعد که گندش بالا اومد ملت اعتراض کردن و بازی کامل کنسل شد :

Screenshot 2025-12-13 004301.jpg

حالا نمیدونم آفتاب از کدوم طرف در اومده که کمی از خودشون دارن انعطاف نشون میدن !! احتمالا از Backlash ملت سر دیزاین بانو ترسیدن ویـ مسیر نسبتا Safe رو انتخاب کردن . البته باید صبر کرد و دید از کجای ریمیک تو این زمینه هایی که تو Trigger Warming اشاره کردن زدن و بازی رو سانسور کردن !!

نسخه 2013 یکی از بهترین بازیای نسل هفت بود برا من و زیاد با طراحی لارا کرافت مشکلی نداشتم ولی خوب این قضایا رو نمیشه کتمان کرد.

آخرین ویرایش:
در مورد ووک بودن یا نبودن سه گانه ریمیک به این فکر کنین که از گروهی که با لارا وارد جزیره میشن بعد از چندساعت ابتدایی بازمانده های تیم اینها هستن:
یک زن آسیایی
یک زن سیاهپوست
خود لارا
Jonah هم که معرف حضور هستن.

دیگه به وجود موارد و جزئیات دیگه نپردازیم:-"
==========
==========
ولی من چیز دیگه ای میخوام بگم:
من برام دیگه جا افتاده که این همه جا هست ، حتی بازیهایی رو که خیلیها به شدت میگن درش این موارد پیدا نمیشه.
ولی مهم برام اینه که وجود اینها به اون اثر ضربه زده یا نه؟
بدون منطق و به شکل خنده داری به اون اثر زور چپون شده یا نه؟
اگه ادامه یک مجموعست وجود این ویژگیها در مقابل نسخه های قبلی بهش ضربه زده و باعث شده بازی افت فاحش کیفی داشته باشه یا نه؟
تونسته جلوی لذت بردن من از بازی ، فیلم و... رو بگیره یا نه؟
و مواردی از این دست...

اگه این موارد رو تیک زده باشه ولی بخوام باز هم ایراد بگیرم و... دیگه میشه محدود کردن خودم از تجربه های جدید که به نظرم بیشتر ظلم در حق خودمه.

مثلا در مورد نسخه 2013 که بالاتر ازش صحبت کردم و تو اون بازی هم Woke/DEI کاملا موج میزد ، خیلی واضحه.

با این حال جزو بهترین بازیهای نسل هفتمه که چند بار نسخه 2013 رو بازی کردم.
دو دور اول رو که پشت به پشت بازی کردم.
هنوز هم دوست دارم و برگردم بازیش کنم ، به نظرم بهترین نسخه سه گانست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or