Multi Platform Tomb Raider: Catalyst

سازنده
Crystal Dynamics
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Amazon
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
همین الان داشتم Shadow of the tomb raider بازی میکردم اومدم این خبر خوب رو دیدم.

از نظر ظاهری که شکی درش نیست عالیه فقط امیدوارم فیزیک و انیمیشن هاام خیلی خفن باشن.

اینم یه اسکرین شات از Shadow:

Shadow of the Tomb Raider v1.0 build 449.0_64 4_5_2022 9_35_09 PM.jpg
تا اومدم اینجا یاد Uncharted 4 افتادم!

ضمن علاقه ای که به crystal dynamics دارم ولی ترجیح میدادم سازنده ی اصلی eidos montreal باشه ، نسخه ای که ساختن (shadow ) به مراتب از ریبوت 2013 و rise بهتر و پایبندتر به ریشه ها بود .
دقیقا برای منم همینطور بود شدو بیشتر حال و هوای نسخه های کلاسیک داشت منو یاد مراحل هند و آفریقای tomb raider 3 مینداخت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArMaN458 and dizzy
اتمسفر،موسیقی و گیم پلی 4 نسخه کلاسیک رو بتونن نزدیکش بشن دستشون رو میبوسم.
دقیقا توی نسخه های کلاسیک 1 تا 6 بهترین موسیقی و داستان و گیم پلی داشت ولی من اتمسفر نسخه 1 بیشتر دوست داشتم توی نسخه های کلاسیک به ترتیب 1 .4 .2 .3 خیلی دوست داشتم ولی 5 و مخصوصا 6 اصلا خوب نبود

دقیقا توی نسخه های کلاسیک 1 تا 6 بهترین موسیقی و داستان و گیم پلی داشت ولی من اتمسفر نسخه 1 بیشتر دوست داشتم توی نسخه های کلاسیک به ترتیب 1 .4 .2 .3 خیلی دوست داشتم ولی 5 و مخصوصا 6 اصلا خوب نبود
5 که خوب نبود.نمیدونم منظور از 6 کدومه.اگر اولین نسخه ps2 منظور شماس که فاجعه بود.تومب ریدر کلاسیک همون 1 تا 4 رو منظورمه.ولی شخصا 2 رو بهترین میدونم.بعد از اون مثل شما 1و4و3.ولی جادوی وسعت و عظمت مصر نسخه4 و هند نسخه 3 فراموش نشدنیه.البته واسه من که پیرمردم.موسیقی نسخه 3 تو لایبری ثابت موزیکامه.البته آهنگ سازش فکر کنم فوت کرد.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or