شایعه Tomb Raider جدید در راه است؟

VahiD_ST

کاربر سایت
tomb-raider-legend-packshot.jpg

این روزها که شرکت Crystal Dynamics مشغول کار بر روی بازی Lara Croft and the Guardian of Light است، خبرهایی به بیرون درز کرده است که این شرکت مشغول کار بر روی قسمت جدیدی از بازی Tomb Raider است که در سال 2011 منتشر خواهد شد.
یک منبع ناشناخته به Eurogamer خبر داده است که این نسخه از بازی در تعطیلات سال 2011 عرضه خواهد شد.
ظاهرا در این نسخه جدید قصه بازی به دورانی مربوط میشود که لارا شخصی جوان و بی تجربه است و چگونگی تبدیل شدن او به یک ماجراجوی برجسته را روایت می کند. عنوان شده است بازی در ژاپن اتفاق خواهد افتاد.
از سوی این منیع ناشناخته ذکر شده است که سازنده این نسخه جدید کماکان استودیوی Crystal Dynamics خواهد بود و این بازی برای پلتفرمهای PC/PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
ناشر بازی شرکت Square Enix در رابطه با این اخبار هنوز هیچ واکنشی نشان نداده است.

Source

البته اون تصاویر هم خیلی جذاب بود ولی فک نکنم بخوان Tomb Raider رو از این فضای Teen دور کنن . اخه اونجوری بازی بیشتر به سمت اکشن میل میکنه و معما های عالی که این سری داره و در هر شماره هم داره کم رنگ تر میشه ، کلا ناپدید میشن :d البته تو این نسل این یه الگو برای بازیسازی شده = ساختن بازی اسون برای هدر نکردن فسفر اضافی مغز گیمر ! که واقعا جای تاسف داره .
البته منم بدم نمیاد لارا کرافت خشن تر ببینم ولی دوست دارم مولفه های سری حفظ بشن .

کجای کاری، اون شایعه رو من خودم تاییدیه ـش رو گرفتم :دی بگردی تاپیکش تو همین بازی سنتر هست.
البته از اون موقع خیلی گذشته، ممکنه کلاً بازی رو کنسل کرده باشن یا پروژه رو عوض کرده باشن.

همون تصاویر لارا کرافت رو میگی ؟ یعنی یه بازی Mature دارن میسازن ؟

آره

آخرین ویرایش:
من اصلا دوست ندارم که لارا کرافت خشن ببینم. اخه چی این؟! یعنی هر بازی ای که خشن بشه خوب میشه؟؟!!دیگه چی....
شخصا دوست دارم یه لارا کرافت با معماهای خفن ببینم.از اونایی که موجب فحش دادن به سازنده ها میشه!:d

من از سری TR و خود لارا خوشم میاد اما فرضا از شخصیت ماریو متنفرم... ولی، همین ماریو اگه خشن بشه باعث می شه من خوشحال شم. تو منطق مغزم خشونت گیر کرده در نتیجه دوست دارم همه چیز رو M ببینم وگرنه تا حدی موافقم که خیلی به ذات TR نمیاد.

در مورد کانسپت آرتها هم بهشون نمیاد ماله ژاپن باشه!مثلا تو تصویر آخری تو تونل,تاکسیه که داد میزنه تاکسی نیویورکه!!معماری ساختمونها هم ماله هرجا باشه ماله ژاپن نیست.بعد یه چیزه دیگه اینکه TR رو چه به مناطق شهری!!!TR باید تو جنگل و معبد و این جور جاها باشه!من که فکر نمیکنم این کانسپتها مربوط به TR باشه.احتمالا ماله یه بازی دیگست.
خب این کانسپت ها هم مربوط به Tomb Raider نیست سینا جان . مربوط به پروژه ی جدید Crystal Dynamics هست .
کجای کاری، اون شایعه رو من خودم تاییدیه ـش رو گرفتم :دی بگردی تاپیکش تو همین بازی سنتر هست.
البته از اون موقع خیلی گذشته، ممکنه کلاً بازی رو کنسل کرده باشن یا پروژه رو عوض کرده باشن.
همون تصاویر لارا کرافت رو میگی ؟ یعنی یه بازی Mature دارن میسازن ؟
این پروژه جدید هم که تصویرش رو گذاشتم یه بازی جدید هست که با اسم رمز Downfall شناخته میشه و احتمالا بازی TPS هست .

خب این کانسپت ها هم مربوط به Tomb Raider نیست سینا جان . مربوط به پروژه ی جدید Crystal Dynamics هست .
آره.متن بالای تصاویر رو دقت نکردم.
خُب اگه اینها دارن رو این پروژه ی جدیدشون کار میکنن و Lara Croft and the guardian of light رو هم که دارن میسازن,دیگه شایعه ی Tomb Raider جدید از کجا اومده!!؟ با یه دست چند تا هندونه رو میخوان بلند کنن!؟:d

آره.متن بالای تصاویر رو دقت نکردم.
خُب اگه اینها دارن رو این پروژه ی جدیدشون کار میکنن و Lara Croft and the guardian of light رو هم که دارن میسازن,دیگه شایعه ی Tomb Raider جدید از کجا اومده!!؟ با یه دست چند تا هندونه رو میخوان بلند کنن!؟:d
اونطور که من شنیدم نیمی از تیم Crystal Dynamics دارن رو همین نسخه جدید کار می کنن.
بعضی از منابع گفتن بازی سال 2012 میاد. فعلا هیچی مشخص نیست باید منتظر اخبار تکمیلی بود.
ولی جدا از تمام این موارد من با Mature شدن لارا کرافت مخالفم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or