Tom Clancy's The Division بازی جدید Ubisoft

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام! با توجه به در دسترس نبودن سایت طی E3 ، احتمالا خیلی از دوستان با یکی از بهترین بازیهای معرفی شده ی این E3 آشنا نیستن.

55735641431661654313.png

Ubisoft توی کنفرانس E3 خودش از بازی جدید استودیوی Massive Entertainment به نام Tom Clancy's The Division پرده برداری کرد.

Tom Clancy's The Division یه شوتر سوم شخصِ MMO و RPG هست که داستانش تو دنیای سری بازیهای Splinter Cell رخ میده.

"شیوع ویروسی مرگبار در New Nork باعث برهم خوردن نظم اجتماعی شهر و کشتار انسان ها شده. در این شرایط ماموران Division برای حفظ امنیت و نظم، وارد شهر می شوند. "

گرافیک زیبای شهر، همکاری جذاب گیمر با هم تیمی ها در حین مبارزات و آزادی عمل زیاد در مبارزات، گشتن در شهر و المان های RPG از جمله نکات مثبت نمایش این بازی بود.

این بازی کاملا Open World با انجین Snowdrop ساخته میشه و در پاییز 2014 برای PS4/XB1 عرضه خواهد شد.

46297664038263240817.jpg

17159380245946954353.jpg

06194177695276762246.jpg

لینک تریلر

منبع : 1/2

جزییات در اکشنش که بی نظیر بود ولی اکشن روتینی داشت و یه جورایی هم یاد freedom fighters افتادم.
در مورد freedom fighters منو چند نفر از رفیقام هم همین نظر داشتیم
اما جدا تریلر خیلی خوبی بود،از نظر انیمیشن و مدلینگ شاهکار بود.
البته نمیشه فقط از روی یک تریلر نظر داد،شاید اسکریپت شده بود اما اگر درست باشه میشه تو همین تریلر هم Generate animation رو تو حرکات کاراکترا دید
فضاسازی خوبی داشت و محیط شهری که دچار بحران شد رو هم خوب دراورده بودن
فقط اینجا بحث انلاینش برا ما یکم سوال برانگیز ولی در کل میخوره که عنوان خوبی ازش دربیاد

اشتباه کرد یوبیسافت ... گرافیک خیره کننده ی بازی حیف یک بازی Online هست ... واقعا حیف :d که گیمر های ایرانی رو ناراحت کرد :d

ولی جدا از اون میتونست یک عنوان Rpg با داستانی قوی داشته باشه ...

برای PC هم منتشر میشه :d

فکر کنم خیلی ها باید کم کم سلیقه شون رو عوض کنن.
تو نسل بعد احتمالا کمپین های کوتاه شوترهای مطرح مثل COD و BF حتی کوتاهتر میشن و اولویت بیشتر از چیزی که الان هست، میره توی بخش های چند نفره و آنلاین. توی این بخش های چند نفره و آنلاین هم خیلی ها مبارزه های تاکتیکی و واقعی تر رو به مبارزه های سریع و کوتاهِ امثال COD ترجیح میدن.

حداقل از نظر من یه بازی با آزادی عمل زیاد که یه شهر کامل رو در اختیار داشته باشی (چیزی که تو این بازی قراره باشه و همینطور Destiny) خیلی جذابتره تا اینکه تو یه map کوچیک دو تا تیم بشیم و هی همدیگه رو بکشیم و دوباره از اول. چیزی که از زمان Halo و CS بوده و تغییرات خیلی کوچیکی داشته. توی بازیهایی مثل Division یا Destiny واقعا همکاری بین اعضای یه تیم درست میشه، در نتیجه مبارزات گروهی تر و تاکتیکی تر هم میشه.

شخصا فکر می کنم دیر یا زود همچین بازیهایی یه رقیب خیلی جدی واسه Deathmatch و Horde و Capture the flag میشن. حداقل واسه من جذاب تر هستن. در نتیجه امیدوارم این بازی (و همینطور Destiny) واقعا خوب ساخته بشه.

Ubisoft داره به طرز جالبی بخش های تک نفره و چند نفره رو با هم ترکیب میکنه و این کار رو توی 3 تا بازی اخیرش خیلی جالب نشون داده. یعنی هم Watch Dogs ، هم The Crew و هم The Division توی تریلرهاشون یه جوری شروع میشن که آدم فکر میکنه یه بازی تک نفره یا Co-op محدود هستن ، ولی در نهایت دوربین میره بالا و می فهمیم که بازی توی یه دنیای خیلی بزرگ جریان داره که افراد و گروه های مختلف دارن توی نقاط مختلف بازی میکنن.

Watch Dogs

The Crew

The Division

کلاً نسل بعد تأکید خیلی زیادی روی جنبه های مولتی پلیر داره و نمایش بعضی بازی ها از جمله همین The Division و Destiny انقدر عالی بوده که من به عنوان یه Singleplayer باز دارم کم کم تصمیم میگیرم بزنم به خط آنلاین ! :دی امیدوارم بساط کار (اینترنت درست حسابی و قیمت و ...) هم جور بشه و بتونیم راحت از نسل جدید لذت ببریم.

^^
من اینو یک سالی هست دارم میگم. انقدر تو گوش این ممد فروبری خوندم که بالاخره الان قبول کرده حرفمو:دی

اتفاقا یه تاپیکی هم در این باره تو گف زدن که گفته با دیدن اینکه اینجور بازیها روز به روز دارن زیادتر میشن، دیگه always online بودن کنسول مایکروسافت یه ایراد حساب نمیشه.

Always Online consoles vs. Always Online games - NeoGAF

احتمالا تصمیم گرفتن اون روندی رو که برای SC در نظر گرفته بودن و می خواستن Action ـش کنن و از اصالتش دورش کنن تصمیم گرفتن رو یه ip جدید کار کنن ، کار عالی ـی هست .

احتمالا تصمیم گرفتن اون روندی رو که برای SC در نظر گرفته بودن و می خواستن Action ـش کنن و از اصالتش دورش کنن تصمیم گرفتن رو یه ip جدید کار کنن ، کار عالی ـی هست .
چجوری به این نتیجه رسیدی؟:دی
تنها شباهتی که به هم دارن، کوله پشتی شخصیت اصلیه!!!

بنظر من این MMO سبکش یکجورایی ضایع هستش :دی فرض میگیریم بازی الان اومده من بازی و تهیه میکنم میخوام 2 سال دیگه دوباره بزنم تو خط بازی اون موقع چه غلطی بکنم ؟:دی

دوستان دو سبک MMO وقتی میبازی دقیقا از کجا بازی و ادامه میدی ؟ :دی نخندین میخوام منم کم کم بزنم تو خط آنلاین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or