Tom Clancy's The Division بازی جدید Ubisoft

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام! با توجه به در دسترس نبودن سایت طی E3 ، احتمالا خیلی از دوستان با یکی از بهترین بازیهای معرفی شده ی این E3 آشنا نیستن.

55735641431661654313.png

Ubisoft توی کنفرانس E3 خودش از بازی جدید استودیوی Massive Entertainment به نام Tom Clancy's The Division پرده برداری کرد.

Tom Clancy's The Division یه شوتر سوم شخصِ MMO و RPG هست که داستانش تو دنیای سری بازیهای Splinter Cell رخ میده.

"شیوع ویروسی مرگبار در New Nork باعث برهم خوردن نظم اجتماعی شهر و کشتار انسان ها شده. در این شرایط ماموران Division برای حفظ امنیت و نظم، وارد شهر می شوند. "

گرافیک زیبای شهر، همکاری جذاب گیمر با هم تیمی ها در حین مبارزات و آزادی عمل زیاد در مبارزات، گشتن در شهر و المان های RPG از جمله نکات مثبت نمایش این بازی بود.

این بازی کاملا Open World با انجین Snowdrop ساخته میشه و در پاییز 2014 برای PS4/XB1 عرضه خواهد شد.

46297664038263240817.jpg

17159380245946954353.jpg

06194177695276762246.jpg

لینک تریلر

منبع : 1/2

بنظر من این MMO سبکش یکجورایی ضایع هستش :دی فرض میگیریم بازی الان اومده من بازی و تهیه میکنم میخوام 2 سال دیگه دوباره بزنم تو خط بازی اون موقع چه غلطی بکنم ؟:دی

دوستان دو سبک MMO وقتی میبازی دقیقا از کجا بازی و ادامه میدی ؟ :دی نخندین میخوام منم کم کم بزنم تو خط آنلاین :دی

این سبک بازیایی که تازگیا معرفی شده با بازیای MMOـی که تا الان میشناسیم فرق دارن. سازنده گفته به صورت تک نفره هم میشه بازی کرد ولی جذابیت اصلی بازی به بازی کردن گروهی هست. دیگه موجیه که اکثر شرکتها برای نسل بعد بازیاشون در پیش گرفتن.

چجوری به این نتیجه رسیدی؟:دی
تنها شباهتی که به هم دارن، کوله پشتی شخصیت اصلیه!!!

دقیق متوجه حرفم نشدی . من نمی گم شبیه SC ـه ، من می گم فلسفه پشت سر Conviction طی چندین نسخه ساختن به این می رسید آخر :دی نگرانی از این بابت بود که SC دیگه شبیه SC نباشه :دی

من هر وقت به یاد این بازی هستم یاد بازی freedom پلی استیشن 2 می افتم دقیقا این بازی هم؛هم سبک او است مردم عادی شهر را ازاد می کنند؛کسی همچین حسی رو دارد

دقیق متوجه حرفم نشدی . من نمی گم شبیه SC ـه ، من می گم فلسفه پشت سر Conviction طی چندین نسخه ساختن به این می رسید آخر :دی نگرانی از این بابت بود که SC دیگه شبیه SC نباشه :دی
آره خب مثلا فلسفه پشت سر Assassin's Creed طی چند نسخه دیگه ساختن به The Crew میرسید!! الان با معرفی The Crew دیگه نگرانی از این بابت وجود نداره!:bighug:
پ.ن: یه چی بگو بگنجه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or