Tom Clancy's Splinter Cell Trilogy »» HD Collection

سونی میخواد جیب ملت رو اون موقع خالیه خالی کنه ؟ :d
ICO & SotC و این و رسیستنس 3 :d فکر کنم GOW OC هم هست :d

سلام تو psn اومده واسه دانلود کسی دانلود کرده حجمشو به ما بگه ؟!!

حجمشون به ترتیب 2.5 , 3.5 , 3.5 هست
امروز نشستم بازی کردم واقعا خیلی خوب HD شده البته فعلا فقط شماره ی یک دانش تموم شده بقیه تو صف هستند
کلا از دست ندید این سری رو

حجمشون به ترتیب 2.5 , 3.5 , 3.5 هست امروز نشستم بازی کردم واقعا خیلی خوب HD شده البته فعلا فقط شماره ی یک دانش تموم شده بقیه تو صف هستند کلا از دست ندید این سری رو
شایان میبینم که گرفتیشون آخر سر ! :دی از معدود کالکشنهایی هست که علاوه بر HD شدن کمی پیشرفت گرافیکی هم داشته . کلاً یه دلگرمیه برای طرفدارای این سبک بعد از اون افتضاح conviction ....

شایان میبینم که گرفتیشون آخر سر ! :دی از معدود کالکشنهایی هست که علاوه بر HD شدن کمی پیشرفت گرافیکی هم داشته . کلاً یه دلگرمیه برای طرفدارای این سبک بعد از اون افتضاح conviction ....

وقتی تو تاییدشون کردی سریع رفتم خریدمشون ! :d کلا SC دو شماره ی اخرش خوب نبود یعنی من باهاشون حال نکردم ولی سه شماره ی اول فوق العاده بودن

Splinter Cell HD رو تموم و پلاتینیم کردم.میرم واسه Pandora Tomorrow
علیرغم اینکه Splinter Cell حدود 10 سال پیش منتشر شده اما چون به جای نسخه های XBOX و PS2،از نسخه PC بازی برای پورت کردن به PS3 استفاده شد شاهد کیفیت نسبتاً قابل قبولی هستیم.از طرف دیگه بازی باگ های خیلی زیادی داره که از جمله اونها میشه به فریز کردن گاهاٌ تا 10 ثانیه ای و crash کردن بازی موقع save کردن اشاره کرد.از همه بدتر تروفی های بازی هستن و به طور random(!) تروفی های مختلف برای بازیبازهای مختلف glitch میشن!!مثلاً به تروفی Adrenaline Rush اشاره می کنم.برای گرفتن این تروفی باید 10 دشمن که متوجه حضور شما شدن رو قبل از اینکه زنگ خطر رو به صدا دربیارن متوقف کنید.من شاید نزدیک به 40 نفر رو که قصد داشتن alarm رو فعال کنن یا کشتم یا ناک اوت کردم اما تروفی رو نگرفتم!اما بعد تو مرحله CIA HQ،وقتی یک مأمور امنیتی CIA مشغول شلیک کردن بهم بود ناگهان trophy آنلاک شد!!!:-oتعداد دیگه ای از تروفی های بازی هم برای خیلی از بازیبازها glitch شدن(خوشبختانه برای من glitch نشدن) که بعضی از اونها مثل Immune و Stealth Operative تروفی های miss شدنی هستن.کلاً عملکرد Ubisoft میتونست خیلی بهتر از اینها باشه و امیدوارم Pandora Tomorrow این مشکلات رو نداشته باشه.

کلاً عملکرد Ubisoft میتونست خیلی بهتر از اینها باشه و امیدوارم Pandora Tomorrow این مشکلات رو نداشته باشه.

امید زیادی نداشته باش. SC Collection کلا یکی از بی کیفیت ترین کالکشنایی بود که برای PS3 اومد. انگار Ubisoft فقط خواسته بود رفع تکلیف کنه واسه پورت بازی. شاهکارشون هم که حذف مولتی پلیر و Coop ـه PT و CT بود. در کل اصلا خوب عمل نکردن در قبال این کالکشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or