mmansori85
کاربر سایت
من فک کنم اونایی که بازیو نصب میکنن نمیتونن همه حالت های دوربینو داشته باشن
بنده بازیرو نصب نکردم...تمام آپگریدهای مربوط به دوربینم انجام دادم...ولی فقط دونوع ویژن دارم:1-دید در شب 2- ویژن حرارتیش...
من فک کنم اونایی که بازیو نصب میکنن نمیتونن همه حالت های دوربینو داشته باشن
کلا فقط همون حالت حرارتیو دید در شب رو داره و اون یکیا ک گفتی وجود ندارن...حداقال توی آفلاین نیستن و آنلاین رو هم فکرنمیکنم باشه...
اقا چجوری باید تو مولتی لول اپ شد! مد خاصی باید باشه؟؟؟؟؟ یه اینگیلیسه محترم قشنگ مورد عنایت قرارمون داد که انگار از مادر لول 50 زاده شده هنوز ت لابی بودیم اینجوری کرد منم اومدم بیرون.
)هزار تا بازیه مولتی کردم ولی این یکی اولین باره اینجوری میشه! )
کسی نیست بیاد کو آپ؟
یکم باید بری جلو و مرحله لیبی رو رد کنی بعد کوآپ و مولتی میادمن دیسک اول رو میگزارم بعد استارت میره تو بخش داستانی..! این بخش CO-OP و مولتی و ... کجاست..؟
من دیسک اول رو میگزارم بعد استارت میره تو بخش داستانی..! این بخش CO-OP و مولتی و ... کجاست..؟
من امروز بازی رو خریدم ولی خیلی حالم رفته شد نه صدای سم بود نه چهره !!
چرا اینطوری کردن !؟
دوستانی که بازی رو تموم کردن بگن ارزش داره بازی کنم یا نه ! چون مرحله اولش رو بازی کردم زیاد حال نداد
دوستان مراحل اصلی بازی کدوم هستن؟ اخه پیش هر کدوم از افرادت که میری یه سری ماموریت دارن توی SIM هم یه سری ماموریت آبی و یه سری هم قرمز وجود داره!
و اینکه من دیسک اول بازی رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم پیغام میده که دیسک 2 رو میخواهید نصب کنید یا خیر من هم نصب رو میزنم و دیسک 2 رو میزارم تو کنسول ولی هیچ اتفاقی نمیفته و باز به منوی اصلی برمیگرده!!!
یعنی مشکل از دیسک 2 هست؟!!