mahdi007
کاربر سایت
نه عزیز 2.9 گیگه
والا من اچ پک رو برا دستگاه جیتگم دانلود کردم 3.5 گیگ بود.
نه عزیز 2.9 گیگه
1-میشه روی فلش +4GBدوستان چند تا سوال دارم خواهشا به همش جواب بدید خیلی ممنون میشم
اول اینکه HD PACK رو روی فلش هم میشه نصب کرد ؟
دوم اینکه برای نصب بازی باید هر 2 دیسک رو نصب کرد یا اینکه میشه اول دیسک 1 رو نصب کرد + HD PACK و بعدش که دیسک 1 تموم شد دیسک 2 رو نصب کرد ؟
اونایی که پک رو نصب کردند یه توضیح بدند نیازی به نصب خود بازی نیست که؟ مثلا بازی رو روی DVD اجرا کرد + پک نصب شده روی هارد
واسه نصب پک دیسک دوم حتما باید برنز مکس باشه؟ چون تا جاییکه شنیدم بازی روی 97% هم بدون مشکل اجرا میشه.
مطمئنی رو فلش هم میشد نصب کرد ؟ شاید چون جیتگ داری تونستی نصب کنی؟ تا جاییکه میدونم فقط روی هارد میشد نصب کرد.
اقا روی فلش راحت میشه نصب خیالت راحت . فقط فلشت باید بالای 4 گیگ باش چون حجم اچ دی پک 3.5 گیگه اگه اشتباه نکنم همین حدوده..
تر و خدا دست از سر این اچ دی پک برادرید یه باره تاپییک باید باشه اسپرینل اچ دی پک:d
ممنون. پس نیازی به برنز مکس هم نیست دیگه؟ بازی شاید دو روز دیگه دستم برسه, به صورت 97% هم رایت شده, ازا ون جهت که مشکلی نداره فقط نمیدونم با این دیسک ها میشد HD PACK رو نصبید یا نه !
دیسک شما چی بود اصلا؟
دوستان یکم از بازی بگید؟ مخفی کاری در چه حدی هست؟
هیچ نوآوری تو سبک بازی بوجود اومده یا نه مثله شماره های قبله؟
Sent from my C5303 using Tapatalk 4
احتمال زیاد دستورات صوتیرو کاور بازی زده Kinect هم تو این بازی استفاده داره، کسی امتحان کرده ببینه به چه درد میخوره؟