Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | PS3

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها قرار بود من تو این مرحله تو افغانستان باشم پ این چی میگخView attachment 48146View attachment 48147

خواهشا تگ اسپویل رو رعایت کنید :-s

این مرحله عراق چرا صداها همه ایرانی بود:| عراقی ها چه خوب ایرانی صحبت میکنن :d
چرا انقدر بازی راحته برای کسی که مثلا میخواد رو نرمال بره خیلی مراحل اصلا نیاز به درگیری نداره فرار کنه سریع مرحله تموم میشه فقط با یه kill

بچه ها قرار بود من تو این مرحله تو افغانستان باشم پ این چی میگخView attachment 48146View attachment 48147

خب این مرحله تهرانه! افغانستان یکمی اونورتره توی نقشه!

خواهشا تگ اسپویل رو رعایت کنید :-s

این مرحله عراق چرا صداها همه ایرانی بود:| عراقی ها چه خوب ایرانی صحبت میکنن :d
چرا انقدر بازی راحته برای کسی که مثلا میخواد رو نرمال بره خیلی مراحل اصلا نیاز به درگیری نداره فرار کنه سریع مرحله تموم میشه فقط با یه kill

میخای به چالش کشیده بشی درجه سختیو ببر بالاتر ! البته روی درجه پرفکشیونیست(!) هم بازی دستت بیاد راحت میتونی مرحلرو بگذرونی

New Game + نداره بازی ؟؟ :|

حالا اگه مورد بالا رو نداره و من بخوام دوباره کمپین رو با همون وسایل قبلیم بترتیب خود کمپین اولیه بازی ، بازی کنم باید چیکار کنم ؟

سلام
من به یه مشکل بر خوردم بعد از مرحله ای که تو اروپای شرقیه ( فکر کنم Hackers Dean ) وقی میرم پیش زنه تا مرحله دیگه ای بده میگه باید آنلاین شی چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید؟

بچه ها من تو مرحله گوانتانامو قسمت کمپ ایکس ری برقمون رفت سیوم پرید حال ندارم از اول برم چقد به پایان بازی مونده؟
اگه منظورت به پایان همون مرحله هست دقیق خاطرم نیست ولی فکر کنم بعد کمپ X خیلی باقی نمونده باشه به پایانش.
اما کلا بعد از Guantanamo Bay , Cuba ، چهار (4) مرحله دیگه می مونه کلا ، دو مرحلش از این 4 تا خیلی کوتاس و گیم پلی توش زیاد وجود نداره و فقط جنبه پیش برد داستان داره،دو مرحله انتهایی مثل سایر مرحله هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or