Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | PS3

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی واقعا خوبه . یک ساعتی بازی کردم. گیم پلی خیلی خیلی روون هست . گرافیک بازی خداییش خوب کار شده . طراحی محیط و جو بازی واقعا گیرا هست .
تنها نکته منفی صدا و چهره سم هست که انگار 20 سال جوون شده .
درکل اصلان فکر نمیکردم همچین چیزی بشه . کلی از بازی بد گفته بودم ضایع شدم :d

آخرین ویرایش:
بازی واقعا خوبه . یک ساعتی بازی کردم. گیم پلی خیلی خیلی روون هست . گرافیک بازی خداییش خوب کار شده . طراحی محیط و جو بازی واقعا گیرا هست .
تنها نکته منفی صدا و چهره سم هست که انگار 20 سال جوون شده .
درکل اصلان فکر نمیکردم همچین چیزی بشه . کلی از بازی بد گفته بودم ضایع شدم :d
مولتي پلير بازي و وضعيت سرورها چه طوره؟
چند ساعت بازي گيم پلي داره؟

متای 83 جدیدن شده متوسط؟
بازی همین الانشم با این نمره ها فراتر از انتظار بوده.
خب انتظارات شما از بازي خيلي پايين بوده كه متا 83 فراتر از حد انتظار شما بوده......متا كانوكشن كه سري قبلي اين بازيه الان از بلك ليست بالا تره!!!!!
در مورد متوسط بودن نمره ها هم قبول دارم ، ميشه گفت نمره هاي بازي متوسط رو به خوب هست اما متا 83 در شان SC نيست.

من با :.joel:. موافقم.به شخصه خیلی خیلی اننتظار داشتم به خصوص به خاطر نسخه ی conviction.نمیدونم چرا نمیتونم با سم مثل قبل ارتباط برقرار کنم همش فکر میکنم یه شخصیت چدیده:-s

از گرافیک هم به شخصه انتظارات بالاتری داشتم.یه ذره بدی گفتم خوبی هم بگم.گیم پلی انصافا خیلی روون کار شده و مهم ترین از همه ی این ها به نظرم مخفی کاری هستش که تونسته همچنان جذابیت خودش رو نگر داره ولی اگر اشتباه نکنم بازی یه خورده آسون تر شده!

در کل نمره ی من به این بازی:8.5/10

نمره هاي بازي متوسط هست .
من يه مقدار راجب بازي نگرانم به خاطر نمره اي كه EDGE به بازي داده .
حقيقيتش من هم الان شك دارم كه بخرم يا نه؟؟!!

دوست عزیز بخر این بازی ارزشش فراتر از اون چیزی که تصورشو بکنی.
همیشه نسخهای اسپلینتر بهترین تو نوع خودشون بودن.

"هدف ما مقدسه..." "کافیه ایمان داشته باشیم..." " ما هواپیمای بدون سرنشین نداریم..." "اونا امکانات دارن..." مکالمه های بین سرباز ها خیلی دقیق کار شده و کاملا تبلیغاتی !

خیلی جالبه که به غیر از زبان فارسی ، عملیات هم در تهران دارن...ولی طراحی تهران فوق العاده بد بود باز صد رحمت به بتلفیلد 3....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or