Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | PS3

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فوق العاده بود ! :دی توی کوران انتقادات کانویکشن میگفتم اگر این چیزی که اینا توی بازی درآوردن با مخفی کاری قبلی ترکیب بشه یه چیز خفن میشه , الان دقیقاً همین کار رو کردن :دی بسی خفن ناک :دی این تریلر آخری کیفیت HD ـیش موجود نیست ؟ :دی
از یوتیوب فقط موجوده
biggrin1.gif
همینی که گذاشتی لینکش رو بدی حله :دی

آخرین ویرایش:
فوق العاده بود ! :دی توی کوران انتقادات کانویکشن میگفتم اگر این چیزی که اینا توی بازی درآوردن با مخفی کاری قبلی ترکیب بشه یه چیز خفن میشه , الان دقیقاً همین کار رو کردن :دی بسی خفن ناک :دی این تریلر آخری کیفیت HD ـیش موجود نیست ؟ :دی
از یوتیوب فقط موجوده:دی
[video=youtube;YDMW_2gfDI8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YDMW_2gfDI8[/video]

سینا نمیدونم چرا اینقدر حس خوبی نسبت به این نسخه دارم:دی خیلی بیشتر از Convection جذبم کرده. البته بگم من اون نسخه رو 2 بار تموم کردم و قدم به قدمش رو هم برای سایت نوشتم و خوردمش به نوعی:دی

این تریلر آخری هم جالب بود. نور رو خیلی خوب طراحی کرده بودند و از همه باحال تر حرکت اجسام سبک در مقابل باد بود تو دقیقه 1:30 تا 1:36 دو جا خیلی باحال بود:دی

اگه جذب نمیکرد جای تعجب داشت:دی بازی از هر نظر که نگاه کنی نسبت به Conviction پیشرفت داشته. از خیلی جهات هم داره گیم پلی کلاسیک و مدرن رو با هم مخلوط میکنه. اگه این کارشون جواب بده، آخر نسلی کار بزرگی کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or