Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist | PC

splinter-cell-blacklist.jpg

title:Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
developer:ubisoft toronto
publisher:ubisoft
releasedate:
Q1 2013 (US)​
قسمت جدیدی از ماجراهای سم فیشر به نامSplinter Cell 6 در دست ساخت هست .
این خبری بود که جید ریموند
در ساخت بازی از تیم اصلیConviction هم کمک گرفته اند و به احتمال فراوان باید شاهد یک اثر بیاد ماندنی دیگر ubisoft باشیم

هنوز تاریخ دقیقی برای باز ی مشخص نشده ولی اولین تصاویر بازی امروز منتشر شد.

داستان باز ی ظاهرا 6 ماه بعد از سری قبلی اتفاق می افتد و بعد از کنار کشیدن از تمام ماموریت ها و به نوعی بازنشسته شدن این بار خود ریس جمهور شخصا از سم درخواست کمک می کند برای ماموریتی ویژه که سم فقط به شرط اینکه تمام عملیات را ان طور که خود مایل هست و به شیوه خود به انجام برساند که مورد قبول قرار می گیرد .

first shots

SPLINTER CELL:BLACKLIST
E3 2012:DEBUT
HD
SD

سیستم امتیاز دهی Splinter Cell

درود
بازی های که به سبک مخفی کاری هستند تعدادشان زیاد هست ولی شما نباید همه را بکشید مانند بازی (Hitman: Absolution)
بازیهای دیگری هم هستند که شمارا ترغیب به مخفی کاری می کنند مثل سری (Metal Gear Solid).
مجموعه بازیهای Splinter Cell هم همیشه به همین گونه بوده هست ولی اخرین نسخه Splinter Cell یعنی Blacklist این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد تا هر طور که مایل هستید بازی را به پیش ببرید
یکی از مسولان بازی اقای Zack Cooper قبلا هم اشاره کرده به سیستم امتیاز دهی بازی صحبت کرده بود که به 3 سبک مختلف هست.
اولین سبک حالت مخفی کاری هست که بعد از تمام کردن هر مرحله با این سبک نشان Ghostرا دریافت خواهید کرد
دومین مدل حالتی هست که شما می تونید روند ی مرحله را با خشونت و مخفی کاری به پایان برسانید که در ای سبک نشان Panther را دریافت خواهید کرد
سرانجام سومین سبک اگر شما مراحل با خشونت خاصی به پایان برسانید نشان Assault player را دریافت خواهید کرد
روند کل بازی ببین این 3 سبک پیش می رود بعضی مواقع لازم میشه در یک ماموریت ترکیبی از این 3 سبک استفاده کنید .
Cooperقول داده که در اینده ویدیوی از این قابلیت ها به نمایش در خواهد امد

آخرین ویرایش:
دارم بازی می کنم الان، بازی به شدت عالیه! تنها ایرادی که هست تو کانویکشن هم بود اینم اینه که Button های همه کاره تو خیلی از موارد کاری رو که میخو.ای نمی کنن، مثلاً کنار یه در بسته ای و یه آدمی داره میره سمتش که هدفته، میای ناک اوت کنی یهو میبینی درو باز میکنه، اینم مشکل از این نیست که باگ داره مشکل از اینه که تو موس رو چرخوندی، خب به شدت احمقانست این.

اه نامردا همه بازیای توپ این ماه رو توی یک هفته عرضه کردن دهنم صاف شد :دی
تا دیروز داشتم Saints Row میگرفتم امشبم میخوام اینو دانلود کنم:دی

فقط بگین بازی از Conviction بهتره یا نه؟ :دی البته من با Conviction هم خیلی حال کردم ولی بازم به نسخه های اول نمیرسید! این به ریشه ها بازگشته یا بازم اکشن بیشتر از مخفی کاریه؟؟
یک چیز دیگه اینکه بازی مراحلش خیلی زیاده که اینقدر حجم بالایی داره ؟

اه نامردا همه بازیای توپ این ماه رو توی یک هفته عرضه کردن دهنم صاف شد :دی
تا دیروز داشتم Saints Row میگرفتم امشبم میخوام اینو دانلود کنم:دی

فقط بگین بازی از Conviction بهتره یا نه؟ :دی البته من با Conviction هم خیلی حال کردم ولی بازم به نسخه های اول نمیرسید! این به ریشه ها بازگشته یا بازم اکشن بیشتر از مخفی کاریه؟؟
یک چیز دیگه اینکه بازی مراحلش خیلی زیاده که اینقدر حجم بالایی داره ؟
.
من که بازیش کردم رو ایکس باکس بازی فوق العاده شده مخفی کاریش واقعا لذت بخشه اگر رو درجه سختی نرمال به بالا لو بری کارت تمومه . هوش مصنوعی هم بسیار عالیه گرافیک هم طبق گفته دوستان عالی هست رو PC رو ایکس باکس هم خوبه فقط کیفیت بافت ها یکم مشکل داره .بلی رو پی سی 5 تا دی وی دی هست . درکل بازی پیشرفت فوق العاده ای نسبت به کانویکشن داشته دیگه خبری هم از سایه های سفید نیست .

کیفیت بافت ها که عالیه! فقط طراحی چهره ها مناسب بقیه گرافیک نیست.
مشکل اصلی میگم همین key های همه کاره احمقانه هست، اقلاً برای Takedown یه Key ـه دیگه میذاشتن!

از نظر من: گرافیک نسخه قبلی به نظرم بالاتر بود این نسخه کیفیت بافت ها زیاد جالب نبود
هرکاری هم می کنم نمی تونم دشمن ها رو mark کنم:|
فریم هم خوب می داد به من نسبت به سیستمم هوش مصنوعی هم واقعا خوبه

آخرین ویرایش:
اقا نمیشه این Kobin رو Non letahl نجاتش داد؟:| من نمی خوام آدم بکشم:|
مارک کن، با اسلحه شوک دهنده Execute کن.
گاز اشک آور بنداز داخل.
گاز خواب آور بنداز داخل.
Smoke بنداز، تک تک Non-Lethal تیک دَون کن. (یه کم سخته که دیده نشی ولی امکان پذیره:دی )

^^ما خریدیم دی وی دیشو چون:دی تا جایی هم که میدونم ریلودد نیست:دی

پسر این مرحله 3 چقدر خفنه:دی خیلی آدم رو یاد PT و CT میندازه:crying1:
البته یک سری نکات هم از روی DX کش رفته:-" که منو یاد اونم میندازه:crying1:

^^ما خریدیم دی وی دیشو چون:دی تا جایی هم که میدونم ریلودد نیست:دی

پسر این مرحله 3 چقدر خفنه:دی خیلی آدم رو یاد PT و CT میندازه:crying1:
البته یک سری نکات هم از روی DX کش رفته:-" که منو یاد اونم میندازه:crying1:

پس چیه ؟ مگه گروه دیگه ای هم ریلیزش کرده ؟

یعنی این شماهایی که بازی رو نصب کردید نمی تونید بگید نسخه ریلودد اتوران اصلی یوبیه یا نه ؟
اون اتورانی که شما گذاشتی مثل AC نیست ولی اتوران اصلی هست
بیشتر از همه صدای کاراکترها رو اعصاب بود . صدای بریگز و چارلی ( مخصوصا بریگز ) رو اعصاب بود . :-& صدای سم فیشر هم که خشک بی روح ...
بازم یوبی سافت نتونست مثل آدم یه پورت خوب برای PC بده ( همون مشکلات فریم ... ) )x
به دوستان توصیه میکنم اگه میتونن نسخه 360 رو بگیرن
3 4 تا از مرحله هاش واقعا عالی بود :bighug:
پایان بازی میتونست خیلی بهتر باشه ولی خیلی خنک و مصنوعی تموم شد .
راجع به 30یا30 بودنش هم که نمیشه تو تایپیک حرف زد ولی اگه کسی خواست بصورت P.M بهش میگم .

به بازی نمره 8 میدم .

آخرین ویرایش:
یه مرحله فرعی از بازی رو فقط رفتم, خیلی لذت بردم!
این مرحله که به شدت gamer رو مجبور می کرد که به صورت مخفی پیش بره و تشویقش می کرد که به کسی صدمه نزنه!خیلی خوب بود!هنوز مراحل اصلی رو جلو نبردم!
گرافیک زیاد جالب نیست ولی من مشکلی باهاش ندارم!DX11 و بالاترین تنظیمات هم 60 فریم رو کامل می گیرم!طراحی چهره ها هم بده!ولی انیمیشن ها خیلی نرم و روون طراحی شدن.
صدا ها خوب نیست بخصوص صدای سم که اصلا خورد تو ذوقم!البته من کلا تریلر ندیدم از بازی و شاید عادت کنم به مرور.
اون موردی هم که فرهود گفت زیاد دست و پاگیر می شه توی بازی.یه جاهایی واقعا اعصاب نمی ذاره!
بازی کلا نمراتش براش مناسب ـه چون از بعد فنی اشکال داره ولی واقعا لذت بخشه.به همه توصیه می شه.

بازی من هم کرک reloaded بود و setup اصلی, steam همه فایل ها رو شناخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or