Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist | PC

splinter-cell-blacklist.jpg

title:Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
developer:ubisoft toronto
publisher:ubisoft
releasedate:
Q1 2013 (US)​
قسمت جدیدی از ماجراهای سم فیشر به نامSplinter Cell 6 در دست ساخت هست .
این خبری بود که جید ریموند
در ساخت بازی از تیم اصلیConviction هم کمک گرفته اند و به احتمال فراوان باید شاهد یک اثر بیاد ماندنی دیگر ubisoft باشیم

هنوز تاریخ دقیقی برای باز ی مشخص نشده ولی اولین تصاویر بازی امروز منتشر شد.

داستان باز ی ظاهرا 6 ماه بعد از سری قبلی اتفاق می افتد و بعد از کنار کشیدن از تمام ماموریت ها و به نوعی بازنشسته شدن این بار خود ریس جمهور شخصا از سم درخواست کمک می کند برای ماموریتی ویژه که سم فقط به شرط اینکه تمام عملیات را ان طور که خود مایل هست و به شیوه خود به انجام برساند که مورد قبول قرار می گیرد .

first shots

SPLINTER CELL:BLACKLIST
E3 2012:DEBUT
HD
SD

سیستم امتیاز دهی Splinter Cell

درود
بازی های که به سبک مخفی کاری هستند تعدادشان زیاد هست ولی شما نباید همه را بکشید مانند بازی (Hitman: Absolution)
بازیهای دیگری هم هستند که شمارا ترغیب به مخفی کاری می کنند مثل سری (Metal Gear Solid).
مجموعه بازیهای Splinter Cell هم همیشه به همین گونه بوده هست ولی اخرین نسخه Splinter Cell یعنی Blacklist این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد تا هر طور که مایل هستید بازی را به پیش ببرید
یکی از مسولان بازی اقای Zack Cooper قبلا هم اشاره کرده به سیستم امتیاز دهی بازی صحبت کرده بود که به 3 سبک مختلف هست.
اولین سبک حالت مخفی کاری هست که بعد از تمام کردن هر مرحله با این سبک نشان Ghostرا دریافت خواهید کرد
دومین مدل حالتی هست که شما می تونید روند ی مرحله را با خشونت و مخفی کاری به پایان برسانید که در ای سبک نشان Panther را دریافت خواهید کرد
سرانجام سومین سبک اگر شما مراحل با خشونت خاصی به پایان برسانید نشان Assault player را دریافت خواهید کرد
روند کل بازی ببین این 3 سبک پیش می رود بعضی مواقع لازم میشه در یک ماموریت ترکیبی از این 3 سبک استفاده کنید .
Cooperقول داده که در اینده ویدیوی از این قابلیت ها به نمایش در خواهد امد

آخرین ویرایش:
اسکرین شاتهای PC تکسچرهاش خیلی خوبه !!!
بهونه الکی نیارید
نکنه شما فکر می کنی بیشتر از من SC فنی ؟! Xfire ـم رو چک کن لطفا . نیازی به بهونه آوردن نیست تکسچر ها به نظرم خوب نیستن ، کلن گرافیک بازی یه جورایی غیر طبیعی هست . البته مهم نیست کلاً .

نکنه شما فکر می کنی بیشتر از من SC فنی ؟! Xfire ـم رو چک کن لطفا . نیازی به بهونه آوردن نیست تکسچر ها به نظرم خوب نیستن ، کلن گرافیک بازی یه جورایی غیر طبیعی هست . البته مهم نیست کلاً .
بابا انجین بازی قدیمیه چه انتظاری ازش دارین؟:دی بنظر من که واسه این انجین خیلی گرافیک خوبی هم داره!
اسکرین شاتای PC که خیلی خوب هستن بنظر من!

بابا انجین بازی قدیمیه چه انتظاری ازش دارین؟:دی بنظر من که واسه این انجین خیلی گرافیک خوبی هم داره!
اسکرین شاتای PC که خیلی خوب هستن بنظر من!

آگاهم به این مسائل ! می دونم انجین بازی قدیمیه ، مشکل اینجاست که وقتی بازی اومد میخوره تو ذوقتون می دونم قراره چی بشه گرافیکش . در بهترین حالت میشه Conviction با باگ های کمتر . منی که هر هفته دارم SC:CT بازی می کنم آیا برام گرافیک اولویت اصلیه تو این سری ؟ نخیر . ولی یه چیزی دیدم و گفتم ، حالا وقتی بازی اومد بقیه گفتن دوستان یعنی می خوان اینجا دعوا راه بندازن ؟ خب نمیشه که .
من بیشتر امید دارم نسخه PC کم باگ و Optimize شده باشه و پورت خوبی باشه ، کانویکشن رو PC فاجعه بود از نظر فریم .

انجین بازی که کلا انریل 2 نیست .
انریل 2 رو تغیر دادن یه سری تغیرات توش بوجود اوردن شده موتور Lead ( فکر کنم )
مثل یوبی که کرای انجین یک و رو تبدیل کرد به دونیا انجین:d

انجین بازی که کلا انریل 2 نیست .
انریل 2 رو تغیر دادن یه سری تغیرات توش بوجود اوردن شده موتور Lead ( فکر کنم )
مثل یوبی که کرای انجین یک و رو تبدیل کرد به دونیا انجین:d

همون UE2.5 هستش که تا خرخره آپدیت شده شده کلی فریم ورک و الحاقات داره که میگن Lead Engine

منظورم این بود که متور گرافیکی قدیمی نیست .
گرافیک هم به نظرم عالیه
نه دیگه آپدیت یک انجین حدی داره!
Unreal Engine 2 خیلی قدیمیه! هر چیم آپدیتش کنن نمیتونه اونقدر پرقدرت بشه!
مطمئنن انجین اونقدری که انجینای الان زور دارن زور نداره چون قدیمیه! فکر نکنم مثلا در حد Unreal Engine 3 زور داشته باشه!

ولی بنظر من که گرافیک نسخه PC واسه بازی های این نسل خیلی هم خوبه! من مشکلی توش ندیدم!
فقط تنها دغدغه ای که PC بازا دارن همین بحث فریم ریتش هست که به احتمال زیاد بسیار افتضاح خواهد بود!:دی

آگاهم به این مسائل ! می دونم انجین بازی قدیمیه ، مشکل اینجاست که وقتی بازی اومد میخوره تو ذوقتون می دونم قراره چی بشه گرافیکش . در بهترین حالت میشه Conviction با باگ های کمتر . منی که هر هفته دارم SC:CT بازی می کنم آیا برام گرافیک اولویت اصلیه تو این سری ؟ نخیر . ولی یه چیزی دیدم و گفتم ، حالا وقتی بازی اومد بقیه گفتن دوستان یعنی می خوان اینجا دعوا راه بندازن ؟ خب نمیشه که .
من بیشتر امید دارم نسخه PC کم باگ و Optimize شده باشه و پورت خوبی باشه ، کانویکشن رو PC فاجعه بود از نظر فریم .

کانویکشن رو من هفته پیش بازی کردم، کارت گرافیک و CPU هر دو زیر 40% کار می‌کردن، فریم هم زیر 40 میومد!! یعنی رسماً فحش دادن به PC Gamerـها با اون پورتشون.
هزار و یک مشکل دیگه هم داشت، روی یه سری سیستم‌ها GamePadـه 360 مشکل داشت و دکمه‌ها قاطی بودن و نمی‌شد درستشون کرد.
روی یه سری سیستم‌ها پیغام می‌داد که کارت گرافیکتون ساپورت نمی‌شه!!!
یه سری از نسخه‌های بازی مشکل صدا داشتن و بین تصویر و صدا Delay وجود داشت.
کلاً در کنار GTA IV یکی از بدترین پورت‌های نسل بود.

کانویکشن رو من هفته پیش بازی کردم، کارت گرافیک و CPU هر دو زیر 40% کار می‌کردن، فریم هم زیر 40 میومد!! یعنی رسماً فحش دادن به PC Gamerـها با اون پورتشون.
هزار و یک مشکل دیگه هم داشت، روی یه سری سیستم‌ها GamePadـه 360 مشکل داشت و دکمه‌ها قاطی بودن و نمی‌شد درستشون کرد.
روی یه سری سیستم‌ها پیغام می‌داد که کارت گرافیکتون ساپورت نمی‌شه!!!
یه سری از نسخه‌های بازی مشکل صدا داشتن و بین تصویر و صدا Delay وجود داشت.
کلاً در کنار GTA IV یکی از بدترین پورت‌های نسل بود.
کلا رسما یوبی سافت بدترین بازی های پرت شده رو داره! بشدت ضایع پرت میکنه!
بدترین بازیش هم Ghost Recon Future Soldier بود! حالا تو میگی زیر 40 تا! باز روی 30 فریم خیلی راحت میشه بازی کرد ولی دیگه روی 5 فریم بازی کردن چه حسی به آدم دست میده؟؟؟ بزور تا یک جاهاییش رفتم دیگه کشید به 3-4 فریم کلا حالم بد شد پریدم بیرون:| واقعا چرا یوبی سافت با اینکه تجربه کرده دوباره عین آدم پرت نمیکنه خدا میدونه!
باز GTA IV برای من خوب بود! یک افت فریم اندک داشت که اونم با آپدیت بلکل درست شد! ولی این Ghost Recon با 6 تا آپدیت درست نشد!!!
میگم شاید یویی سافت با مایکروسافت و سونی زد و بند داره مخصوصا بازی با افت فریم شدید میده تا PC Gamer ـا رو مجبور کنه برن کنسول بخرن:دی:دی:دی

حالا خوبه ما 2 هزار بار تو همین تاپیک گفتیم نسخه PC پورت نیستا !!!!:دی

نمی دونستم :دی ایول خب این خیــــــــــــــــــــــــــلی خبر خوبی بود خوش خبر باشی . :دی
---------
فقط کاشکی می شد مثه SC های قدیمی سرعت سم رو کنترل کرد ، الان مثه ببر میره جلو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or