Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist | PC

splinter-cell-blacklist.jpg

title:Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
developer:ubisoft toronto
publisher:ubisoft
releasedate:
Q1 2013 (US)​
قسمت جدیدی از ماجراهای سم فیشر به نامSplinter Cell 6 در دست ساخت هست .
این خبری بود که جید ریموند
در ساخت بازی از تیم اصلیConviction هم کمک گرفته اند و به احتمال فراوان باید شاهد یک اثر بیاد ماندنی دیگر ubisoft باشیم

هنوز تاریخ دقیقی برای باز ی مشخص نشده ولی اولین تصاویر بازی امروز منتشر شد.

داستان باز ی ظاهرا 6 ماه بعد از سری قبلی اتفاق می افتد و بعد از کنار کشیدن از تمام ماموریت ها و به نوعی بازنشسته شدن این بار خود ریس جمهور شخصا از سم درخواست کمک می کند برای ماموریتی ویژه که سم فقط به شرط اینکه تمام عملیات را ان طور که خود مایل هست و به شیوه خود به انجام برساند که مورد قبول قرار می گیرد .

first shots

SPLINTER CELL:BLACKLIST
E3 2012:DEBUT
HD
SD

سیستم امتیاز دهی Splinter Cell

درود
بازی های که به سبک مخفی کاری هستند تعدادشان زیاد هست ولی شما نباید همه را بکشید مانند بازی (Hitman: Absolution)
بازیهای دیگری هم هستند که شمارا ترغیب به مخفی کاری می کنند مثل سری (Metal Gear Solid).
مجموعه بازیهای Splinter Cell هم همیشه به همین گونه بوده هست ولی اخرین نسخه Splinter Cell یعنی Blacklist این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد تا هر طور که مایل هستید بازی را به پیش ببرید
یکی از مسولان بازی اقای Zack Cooper قبلا هم اشاره کرده به سیستم امتیاز دهی بازی صحبت کرده بود که به 3 سبک مختلف هست.
اولین سبک حالت مخفی کاری هست که بعد از تمام کردن هر مرحله با این سبک نشان Ghostرا دریافت خواهید کرد
دومین مدل حالتی هست که شما می تونید روند ی مرحله را با خشونت و مخفی کاری به پایان برسانید که در ای سبک نشان Panther را دریافت خواهید کرد
سرانجام سومین سبک اگر شما مراحل با خشونت خاصی به پایان برسانید نشان Assault player را دریافت خواهید کرد
روند کل بازی ببین این 3 سبک پیش می رود بعضی مواقع لازم میشه در یک ماموریت ترکیبی از این 3 سبک استفاده کنید .
Cooperقول داده که در اینده ویدیوی از این قابلیت ها به نمایش در خواهد امد

آخرین ویرایش:
من همین 2 روز پیش DA رو از دوستم گرفتم، نصبش کردم ولی حال نکردم برم :d البته ریختم که بعدا نصبش کنم، گفتم چه کاریه 2 ماه دیگه نسخه ی جدید میاد، حداقل برم Conviction رو برم، که دیدم اونم همین چند ماه پیش رفتم :d
اتفاقا منم توی Copnviction یه ذره هم افت فریم نداشتم، انقدر بازی روون بود که من تا الان 5 بار تمومش کردم ... خیلی هم حال میده :d البته واسه دوران جاهلیت بود و بیشتر اکشن دوست داشتم، ولی الان فقط به دنبال مخفی کاری هستم

ACIII همین الان روی سیستمم هست و 3 روزه دارم میرم، شدیدا افت فریم داره، به طوری که همون اول بازی که دارند وارد غار میشند، من با تمام گرافیک وقتی بیرون غار یخورده گشت میزنم فریم ریت بالای 30 هست اما وقتی Sequence 1 شروع میشه دیگه فریم میره زیر 20 توی بوستون هم که 15 به پایین ... روی Medium میذاری هم وقتی مستقیم نگاه می کنی افت فریم پیدا می کنه، اتفاتقا آقا محمد AC 3 رو خود یوبی قبول داره یه پورت مضخرف زده :| که با 5 آپدیت هم درست نمیشه :|
ولی کلا توی سری SC افت فریم من ندیدم ...

بعضی مراحل این Blacklist که توی تریلر ها نشون میده واقعا زیبا هست ولی بعضی هاش اکشن خالص :| امیدوارم یه چیزی مثل RE6 نشه که کلی قول و ... آخرش .... :|

سری Splinter cell رو خیلی دوست دارم طوری که کلا باهاش زندگی کردم ! مخصوصا وقتی Conviction رو معرفی کردن !
اما نمیدونم چرا هرچی میخوام با این Black List ارتباط برقرار کنم اصلا نمیشه !

ولی چون یوبی سافت پشت قضیه هست میشه یه کاریش کرد :d

خب اون چند تا عکسی که بالاتر گذاشته بودم از Buildـه DX11ـه بازی بوده.
تهیه کننده بازی تو یه مصاحبه گفت که بازی هم DX9 ساپورت میکنه هم 11. از جمله تکنیک های بکار رفته هم از TXAA،Tesselation و Horizon based ambient occlusion نام برد.
این طور که به نظر میرسه، رو نسخه PC خیلی کار کردن و میشه امیدوار بود. البته خب سطح انتظار رو هم باید در حد UE2 نگه داشت دیگه:دی هر چثدر هم آپدیت کنن، مشکل تکسچرش رو فکر نکنم بتونن خیلی برطرف کنن.
ویدیوی مصاحبه از یوتیوب:
/watch?feature=player_embedded&v=CwFtQPhaQBU

خب اون چند تا عکسی که بالاتر گذاشته بودم از Buildـه DX11ـه بازی بوده.
تهیه کننده بازی تو یه مصاحبه گفت که بازی هم DX9 ساپورت میکنه هم 11. از جمله تکنیک های بکار رفته هم از TXAA،Tesselation و Horizon based ambient occlusion نام برد.
این طور که به نظر میرسه، رو نسخه PC خیلی کار کردن و میشه امیدوار بود. البته خب سطح انتظار رو هم باید در حد UE2 نگه داشت دیگه:دی هر چثدر هم آپدیت کنن، مشکل تکسچرش رو فکر نکنم بتونن خیلی برطرف کنن.
ویدیوی مصاحبه از یوتیوب:
/watch?feature=player_embedded&v=CwFtQPhaQBU
تعجب می‌کنم چطور UE 2 می‌تونه DX 11 رو ساپورت کنه مگه چقدر موتور رو بهینه کردند که قادر به انجام چنین کاری بزرگیه؟واقعا امیدوار شدم نسبت به بازی در نسخه PC کیفیت این نسخه فکر کنم از بقیه نسخه‌ها بهتر باشه

تعجب می‌کنم چطور UE 2 می‌تونه DX 11 رو ساپورت کنه مگه چقدر موتور رو بهینه کردند که قادر به انجام چنین کاری بزرگیه؟واقعا امیدوار شدم نسبت به بازی در نسخه PC کیفیت این نسخه فکر کنم از بقیه نسخه‌ها بهتر باشه
UE 2.5 :دی
خوب حالا مثلا چرا UE 2.5 ؟؟ چرا مثل 3 نه؟؟:دی
من نمیفهمم چرا همین UE3 رو بهینه نمیکنن باهاش بسازن؟

UE 2.5 :دی
خوب حالا مثلا چرا UE 2.5 ؟؟ چرا مثل 3 نه؟؟:دی
من نمیفهمم چرا همین UE3 رو بهینه نمیکنن باهاش بسازن؟
UE2.5 خودش بهینه UE2ـه دیگه:دی نسخه رند رو معمولا آپدیت میکنن:دی
انجین رو هم عوض نکردن چون کلی از اطلاعاتش رو میتونستن دوباره استفاده کنن و اگه میخواستن انجین رو عوض کنن و از UE3 یا آپدیت شده UE3 استفاده کنن، کلی از وقتشون رو باید صرف مدل سازی دوباره و کارای پایه ای میکردن که وقت گیر بود.
تغییر انجین انشالله از نسل بعد به حق پنش تن!:دی

سینا جان شما مطمئنن کل تریلر های بازی رو تا الان دانلود کردی... عوضش من اصلا از این تریلر خوبی ندارم یکی دو تا هست که قدیمیه

جدیدا تریلر گیم پلی از بازی اومده ؟ اگر میشه قرار بدید

مرسی

6تا آپدیت

:| حالا ... :d

این آخرین تریلر گیم پلی رو که میگید یه لینکی بدید که دست ما هم بهش برسه . این سوکس من یوتیوب رو استریم نمیکنه . فقط میتونم سایتو بازش کنم:((
استریم از بقیه سایتا مشکل نداره نیمی دونم چرا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or