Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist | PC

splinter-cell-blacklist.jpg

title:Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
developer:ubisoft toronto
publisher:ubisoft
releasedate:
Q1 2013 (US)​
قسمت جدیدی از ماجراهای سم فیشر به نامSplinter Cell 6 در دست ساخت هست .
این خبری بود که جید ریموند
در ساخت بازی از تیم اصلیConviction هم کمک گرفته اند و به احتمال فراوان باید شاهد یک اثر بیاد ماندنی دیگر ubisoft باشیم

هنوز تاریخ دقیقی برای باز ی مشخص نشده ولی اولین تصاویر بازی امروز منتشر شد.

داستان باز ی ظاهرا 6 ماه بعد از سری قبلی اتفاق می افتد و بعد از کنار کشیدن از تمام ماموریت ها و به نوعی بازنشسته شدن این بار خود ریس جمهور شخصا از سم درخواست کمک می کند برای ماموریتی ویژه که سم فقط به شرط اینکه تمام عملیات را ان طور که خود مایل هست و به شیوه خود به انجام برساند که مورد قبول قرار می گیرد .

first shots

SPLINTER CELL:BLACKLIST
E3 2012:DEBUT
HD
SD

سیستم امتیاز دهی Splinter Cell

درود
بازی های که به سبک مخفی کاری هستند تعدادشان زیاد هست ولی شما نباید همه را بکشید مانند بازی (Hitman: Absolution)
بازیهای دیگری هم هستند که شمارا ترغیب به مخفی کاری می کنند مثل سری (Metal Gear Solid).
مجموعه بازیهای Splinter Cell هم همیشه به همین گونه بوده هست ولی اخرین نسخه Splinter Cell یعنی Blacklist این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد تا هر طور که مایل هستید بازی را به پیش ببرید
یکی از مسولان بازی اقای Zack Cooper قبلا هم اشاره کرده به سیستم امتیاز دهی بازی صحبت کرده بود که به 3 سبک مختلف هست.
اولین سبک حالت مخفی کاری هست که بعد از تمام کردن هر مرحله با این سبک نشان Ghostرا دریافت خواهید کرد
دومین مدل حالتی هست که شما می تونید روند ی مرحله را با خشونت و مخفی کاری به پایان برسانید که در ای سبک نشان Panther را دریافت خواهید کرد
سرانجام سومین سبک اگر شما مراحل با خشونت خاصی به پایان برسانید نشان Assault player را دریافت خواهید کرد
روند کل بازی ببین این 3 سبک پیش می رود بعضی مواقع لازم میشه در یک ماموریت ترکیبی از این 3 سبک استفاده کنید .
Cooperقول داده که در اینده ویدیوی از این قابلیت ها به نمایش در خواهد امد

آخرین ویرایش:
نمیدونم چجوری در مورد داستان بازی که هنوز بازی نکردین قضاوت میکنین! لابد معیارهای دارین که بقیه خبر ندارن دیگه!:-/

داستان Splinter Cell ها همیشه (دوباره تاکید میکنم، همیشه) در مود همین حملات تــروریــستی و جلوگیری از این حملات بوده، الان هم هست. حتی نسخه قبل که داستان از همیشه شخصی تر بود هم همین طور بود. پس چیز عجیبی نیست. مورد مهم تو این قسمت، طرز روایت داستانه که به شدت جالب و سینمایی به نظر میرسه.
نکته جالب اینه که این دفعه که آقا سم فیشر شده رییس یه سازمان فوق سری، میشه سرباز بی ارزش! بعد نسخه های قبل که از بقیه دستور میگرفته، سرباز بی ارزش نبوده!:دی بی خیال حداقل وقتی اینقدر مطمئن داستان رو میکوبین، اینجوری گاف ندین:دی

کلا یوبی سافت توی گند زدن به Face کارکترا مشهوره

AC یادته؟ کلا صورت دزموند AC Brotherhood با Revelation فرق داره و Revelations هم 180 درجه با ACIII فرق داره. :دی:دی:دی
اینم همونطوریه

فکر کنم این یوبی سافت میاد یک بازی رو میسازه بعد از عرضه کل مدلای سه بعدی کارکترشو حذف میکنه و بعد توی نسخه بعدی دوباره درست میکنه بعد بخاطر بی حوصلگی این کلا یک شکل دیگه ای از کار در میاد :دی

من خودم تو کار مدل های 3 بعدی هستم و نکته ای که قابل توجه هست کیفیت textures و bump map مدل های سه بعدی دزموند هیچ تفاوت از نظر کیفیت با هم ندارند.تنها دلایلی که به ذهنم میرسه که یوبی سافت خواسته مدل های 3 بعدی را تغییر بده یکی مربوط میشه به انیمیشن های صورت چون با ارتقا موتورپایه بهتر میشد نیاز به یه مدل بهتر داشتند دوم واقع گرایانه تر کردن مدل ها که به نظرم تو این امر مدل های دیگه بازی نسبت به دزموند پیشرفت بیشتری داشتند.

سام فیشر هم هر نسخه قیافش و مهم تر لباس هاش بدتر از نسخه قبل میشه و تنها دلایلی که به ذهنم میرسه بی سلیقگی سازندگان این بازی تو یوبی سافته و دوم استدیو به استدیو شدن این بازی .درسته بازی توسط کمپانی یوبی سافت ساخته میشه ولی تمام نسخه ها توسط یه استدیو ساخته نشده مثلا double agent توسط یوبی سافت شانگهای ساخته شده ولی conviction ماله مونترال
این بلک لیست هم توسط هر دو.(مونترال گفته نصف بدنش را من نظر میدم نصف دیگه اش را شانگهای )

مهمترین چیز ی که لذت داره و کلا مهم هست گیم پلی و مخفی کاری هست بازی هست !این وسط شما گیر دادین به گرافیک بازی !کرایسیس که نمی خوای بازی کنی عزیز دل می خواد سم فیشر بازی کنی

مهمترین چیز ی که لذت داره و کلا مهم هست گیم پلی و مخفی کاری هست بازی هست !این وسط شما گیر دادین به گرافیک بازی !کرایسیس که نمی خوای بازی کنی عزیز دل می خواد سم فیشر بازی کنی

ما بحثمون سر گرافیک نیست . صحبت اینه که یوبی همیشه مدل کارکترشو عوض میکنه و این یه یه خورده به مذاق گیمرا خوش نمیاد

راستش من تو این نسخه سم فیشری نمیبینم.فقط یه آدمیو میبینم که تشابه اسمی با سم داره.

ما بحثمون سر گرافیک نیست . صحبت اینه که یوبی همیشه مدل کارکترشو عوض میکنه و این یه یه خورده به مذاق گیمرا خوش نمیاد

راستش من تو این نسخه سم فیشری نمیبینم.فقط یه آدمیو میبینم که تشابه اسمی با سم داره.

این ip دیگه بیش از حد تکراری و زمخت شده
ubisoft دندون های گیمرا رو دقیقا شمرده و تعدادش رو از حفظه از سلیقه گیمرها با خبره و اینکه اونا واقعا چی میخوان و چه توقعی دارن
اما باز مثل همیشه همه این موارد نادیده گرفته میشه و نتیجه نهایی ی چیزی تو مایه های نسخه های بعدی AC میشه یا افتضاح DOUBLE AGENT و تکرار نصفه و نیمه اش در CONVICTION .
از این موارد میشه به تغییر چهره EZIO و سیر تغییر چهره اش به میمون نام برد و مثلا در مورداسپلینتر سل تغییر چهره سم فیشر به چیزی که کلا در طول سری های این بازی از ابتدای اولین نسخه تا به امروز باعث از بین رفتن شخصیت این کرکتر و اون چیزی که گیمرها ازش استنباط میکردن و درک میکردن بدل شده چیزی که اون رو به یک کرکتر بی هویت تبدیل کرده .

گرافیکش هم حرف چندانی برای گفتن نداره . تو این نسخه خیلی خیلی کمتر از نسخه قبلی مخفی کاری و STEALTH رو شاهد خواهیم بود .
باز هم سم فیشر رو با ی کُلت میبینیم که با ی صدا خفه کن تو کسری از ثانیه همه رو از فاصله 10 متری هدشات میکنه و راه خودش رو باز میکنه یا با PRONE وارد مخفی گاه اونا میشه و از دور از محل و موقعیت دشمن باخبر میشه یا دوربین دید در شب داره .
چیزی که بیشتر به چشم میاد تکنیک های مبارزه تن به تن با دشمن ها بود که میتونه یکم گیم پلی رو جذاب کنه .
در کل امیدی به این نسخه نیست .

شما چند بار این نسخه رو تموم کردین؟

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

این ip دیگه بیش از حد تکراری و زمخت شده
ubisoft دندون های گیمرا رو دقیقا شمرده و تعدادش رو از حفظه از سلیقه گیمرها با خبره و اینکه اونا واقعا چی میخوان و چه توقعی دارن
اما باز مثل همیشه همه این موارد نادیده گرفته میشه و نتیجه نهایی ی چیزی تو مایه های نسخه های بعدی AC میشه یا افتضاح DOUBLE AGENT و تکرار نصفه و نیمه اش در CONVICTION .
از این موارد میشه به تغییر چهره EZIO و سیر تغییر چهره اش به میمون نام برد و مثلا در مورداسپلینتر سل تغییر چهره سم فیشر به چیزی که کلا در طول سری های این بازی از ابتدای اولین نسخه تا به امروز باعث از بین رفتن شخصیت این کرکتر و اون چیزی که گیمرها ازش استنباط میکردن و درک میکردن بدل شده چیزی که اون رو به یک کرکتر بی هویت تبدیل کرده .

گرافیکش هم حرف چندانی برای گفتن نداره . تو این نسخه خیلی خیلی کمتر از نسخه قبلی مخفی کاری و STEALTH رو شاهد خواهیم بود .
باز هم سم فیشر رو با ی کُلت میبینیم که با ی صدا خفه کن تو کسری از ثانیه همه رو از فاصله 10 متری هدشات میکنه و راه خودش رو باز میکنه یا با PRONE وارد مخفی گاه اونا میشه و از دور از محل و موقعیت دشمن باخبر میشه یا دوربین دید در شب داره .
چیزی که بیشتر به چشم میاد تکنیک های مبارزه تن به تن با دشمن ها بود که میتونه یکم گیم پلی رو جذاب کنه .
در کل امیدی به این نسخه نیست .
این برا من سواله شما چطور اینقدر با صراحت در مورد بازیی که نیومده نظر میدین؟؟
بازی از مخفی کاری و Stealth کمی برخورداره؟؟؟ الان مثلا اینو از کجا گفتی؟ بازی رو زود تر از انتشار بازی کردی؟

بله توی تریلر اول توی E3 بشدت واضح بود که بسیار ضعیف کار شده حالت مخفیانه بازی ولی بعد از اون همه حرف که براش در آوردن
خود سازنده ها گفتن برای رد کردن هر مرحله دو راه دارین یکی Stealth هست و یکی هم Action هر کدومو دوست داری میتونی انتخاب کنی.

خداییش کل پستای این بخش رو میخونی آدم فکر میکنه ملت رفتن قبل از عرضه بازی رو شونصد بار تموم کردن که اینطوری نظر میدن.
یکی میگه توی این نسخه سم سرباز بی ارزش یکی میگه مخفی کاری نداره یکی میگه...!!!

خداییش کل پستای این بخش رو میخونی آدم فکر میکنه ملت رفتن قبل از عرضه بازی رو شونصد بار تموم کردن که اینطوری نظر میدن.
یکی میگه توی این نسخه سم سرباز بی ارزش یکی میگه مخفی کاری نداره یکی میگه...!!!
دوسـت عزیز هر کسی آزاد هست استنباط شخصی و برداشت خودش رو از بازی (حالا درست یا غلط) اعلام کنه!
فرار نیست همۀ نظرها در یک سـو باشه!!

دوسـت عزیز هر کسی آزاد هست استنباط شخصی و برداشت خودش رو از بازی (حالا درست یا غلط) اعلام کنه!
فرار نیست همۀ نظرها در یک سـو باشه!!
منم نمیگم باید نظرا در یک راستا باشه که

نظر بعضیا باعث میشه بحث الکی راه بیوفته و این خودش تاثیر اون نظر رو میرسونه.

من خودم قبل از عرضه یک بازی اینقدر توی تاپیکش از این حرفا زدم که طرفدارای بازی ریختن سرم از آخر وقتی بازی عرضه شد فهمیدم چقدر در اشتباه بودم که قبل از عرضه یک بازی از روی دمو هاش نظر میدادم و طرفدارا رو عصبانی میکردم. بخاطر اینکه تجربه دارم اینو میگم:دی

اون زمانی اسمش نظر میشه که خودت بازی کرده باشی و همه چیزشو درک کرده باشی بعد بیای نظر خودتو اعلام کنی که بگی خوشم اومد یا نه
ولی مثلا من بیام قبل از عرضه یک بازی اینقدر بهش بهتن بزنم و گیر بدم بهش باعث عصبانی شدن فناش میشه
من فن این بازی نیستم ولی فقط میگم قبل از عرضه بازی اینقدر الکی به بازی گیر میدین چرا؟

شما چند بار این نسخه رو تموم کردین؟

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

!!!

اگه نسخه های قبلیشو بازی میکردی،وقتی سم یه کلمه با اون صدای رساش حرف میزد یه جوری میرفتی تو حس که هیچ بازی ای بهت نمیداد
این سمی هم که تو این نسخه هست به نظرم هیچ شباهتی با اون سمی که همه میشناسن نداره.
من فقط گفتم با این شخصی که اسمش تو این نسخه شده سم فیشر حال نمیکنم.چون نه قیافش و نه صداش به سم میخوره.

majidred2011
دوست عزیز هر کسی یه نظری در مورد بازی داره، حالا نه این بازی... همه بازی ها همین جوره.
چه اصراری داری بگی چون بازی نیومده و بازی نکردین دارید اشتباه می گید و پست افراد مختلف رو نقل قول می کنی و پشت سر هم می گی که "مگه شما تموم کردی؟"
هر کسی یه نظری داره، حالا یه عده از روی تریلر و عکس قضاوت می کنن که انتظاراتشون برآورده نشده... دلیلی نداره نظر شخصی هر فردی رو نقد کنیم.
نظر بعضیا باعث میشه بحث الکی راه بیوفته و این خودش تاثیر اون نظر رو میرسونه.
تاپیک ایجاد شده که ملت در مورد بازی نظر بدن و نقاط ضعف و قوتش رو مشخص کنن با بحث هاشون. اگر قرار بود همه از بازی تعریف کنن که دیگه فسلفه فروم چیه این وسط؟
بحث الکی هم راه بیوفته و تاپیک منحرف بشه ما اینجا هستیم برای رسیدگی، شما زیاد نگران نباش :دی
من خودم قبل از عرضه یک بازی اینقدر توی تاپیکش از این حرفا زدم که طرفدارای بازی ریختن سرم از آخر وقتی بازی عرضه شد فهمیدم چقدر در اشتباه بودم که قبل از عرضه یک بازی از روی دمو هاش نظر میدادم و طرفدارا رو عصبانی میکردم. بخاطر اینکه تجربه دارم اینو میگم:biggrin1:
این چیز که شما داری تشریح می کنی flame کردنه و با بحث کردن خیلی فرق داره.

majidred2011@

دوست عزیز شما ابتدا به امر تشریف ببرید و نسخه های 1 SPLINTER CELL و PANDORA TOMORROW و CHAOS THEORY رو تموم کنید تا نوبت به این یکی برسه
تا بلکه به عمق کلمه STEALTH بیشتر پی ببرید . هنوز PANDORA TOMORROW شاهکار این سری و سری بازیهایی هست که با ساز و برگ STEALTH بنا شدن و حداقل تو زمان خودش اینطور بود .
هوش مصنوعی 11 سال پیش طوری روی این بازی تعبیه شده بود که اشکت در میومد یک چک پوینتش رو رد کنی
حرفی که زدم و میزنم از روی تجربه کامل نسخه های قبلی و مقایسه با این چیزیه که امروز دارم میبینم

majidred2011@

دوست عزیز شما ابتدا به امر تشریف ببرید و نسخه های 1 SPLINTER CELL و PANDORA TOMORROW و CHAOS THEORY رو تموم کنید تا نوبت به این یکی برسه
تا بلکه به عمق کلمه STEALTH بیشتر پی ببرید . هنوز PANDORA TOMORROW شاهکار این سری و سری بازیهایی هست که با ساز و برگ STEALTH بنا شدن و حداقل تو زمان خودش اینطور بود .
هوش مصنوعی 11 سال پیش طوری روی این بازی تعبیه شده بود که اشکت در میومد یک چک پوینتش رو رد کنی
حرفی که زدم و میزنم از روی تجربه کامل نسخه های قبلی و مقایسه با این چیزیه که امروز دارم میبینم
خیلی خوب بابا:دی حرفمو پس گرفتم:دی

خودم با خبرم از نسخه های قبلی
خودمم کاملا قبول دارم که Convication کلا از حال و هوای Slteath در اومده بود و اصلا جالب نبود ولی من برای این از این بازی طرفداری میکنم چون یکم به حرف سازنده ها اعتماد دارم یکه دوباره یک همچین چیزی بیرون ندن
گرچه زیاد نمیشه اعتماد کرد به حرفشون ولی بازم 1 درصدو باید در نظر گرفت

بحثو خاتمه میدم همینجا
امیدوارم این یکی رو بتونن مثل نسخه های اول خوب بسازن:)

خیلی خوب بابا:دی حرفمو پس گرفتم:دی

خودم با خبرم از نسخه های قبلی
خودمم کاملا قبول دارم که Convication کلا از حال و هوای Slteath در اومده بود و اصلا جالب نبود ولی من برای این از این بازی طرفداری میکنم چون یکم به حرف سازنده ها اعتماد دارم یکه دوباره یک همچین چیزی بیرون ندن
گرچه زیاد نمیشه اعتماد کرد به حرفشون ولی بازم 1 درصدو باید در نظر گرفت

بحثو خاتمه میدم همینجا
امیدوارم این یکی رو بتونن مثل نسخه های اول خوب بسازن:)
مجیــد! دلبندم، Convication نه! Conviction! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or