Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist | PC

splinter-cell-blacklist.jpg

title:Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
developer:ubisoft toronto
publisher:ubisoft
releasedate:
Q1 2013 (US)​
قسمت جدیدی از ماجراهای سم فیشر به نامSplinter Cell 6 در دست ساخت هست .
این خبری بود که جید ریموند
در ساخت بازی از تیم اصلیConviction هم کمک گرفته اند و به احتمال فراوان باید شاهد یک اثر بیاد ماندنی دیگر ubisoft باشیم

هنوز تاریخ دقیقی برای باز ی مشخص نشده ولی اولین تصاویر بازی امروز منتشر شد.

داستان باز ی ظاهرا 6 ماه بعد از سری قبلی اتفاق می افتد و بعد از کنار کشیدن از تمام ماموریت ها و به نوعی بازنشسته شدن این بار خود ریس جمهور شخصا از سم درخواست کمک می کند برای ماموریتی ویژه که سم فقط به شرط اینکه تمام عملیات را ان طور که خود مایل هست و به شیوه خود به انجام برساند که مورد قبول قرار می گیرد .

first shots

SPLINTER CELL:BLACKLIST
E3 2012:DEBUT
HD
SD

سیستم امتیاز دهی Splinter Cell

درود
بازی های که به سبک مخفی کاری هستند تعدادشان زیاد هست ولی شما نباید همه را بکشید مانند بازی (Hitman: Absolution)
بازیهای دیگری هم هستند که شمارا ترغیب به مخفی کاری می کنند مثل سری (Metal Gear Solid).
مجموعه بازیهای Splinter Cell هم همیشه به همین گونه بوده هست ولی اخرین نسخه Splinter Cell یعنی Blacklist این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد تا هر طور که مایل هستید بازی را به پیش ببرید
یکی از مسولان بازی اقای Zack Cooper قبلا هم اشاره کرده به سیستم امتیاز دهی بازی صحبت کرده بود که به 3 سبک مختلف هست.
اولین سبک حالت مخفی کاری هست که بعد از تمام کردن هر مرحله با این سبک نشان Ghostرا دریافت خواهید کرد
دومین مدل حالتی هست که شما می تونید روند ی مرحله را با خشونت و مخفی کاری به پایان برسانید که در ای سبک نشان Panther را دریافت خواهید کرد
سرانجام سومین سبک اگر شما مراحل با خشونت خاصی به پایان برسانید نشان Assault player را دریافت خواهید کرد
روند کل بازی ببین این 3 سبک پیش می رود بعضی مواقع لازم میشه در یک ماموریت ترکیبی از این 3 سبک استفاده کنید .
Cooperقول داده که در اینده ویدیوی از این قابلیت ها به نمایش در خواهد امد

آخرین ویرایش:
دوستان چند تا سوال:
1.چجوری میشه پول در اورد تا این گجت ها را اپگرید کرد؟
2.این گجت های قفل چجوری انلاک میشن؟

تو حالت گوست بهت پول میده تو مبارزه هند تو هند بهت پول میده مخفی کاری هدشات و اینا امتیازای بیشتری رو آخر کار بهت میده... اون اسلحه هایی رو که قفله یا باید قبلی هاش رو بخری تا اونا هم آزاد بشه یا اگه آزاد نشد باید بری با گریم ( همون دختره ) صحبت کنی و هواپیما رو آپگرید کنی... مثلا اگه ورکشاپ رو آپگرید کنی اسنایپر های خیلی خفن واست آزاد میکنه

تو حالت گوست بهت پول میده تو مبارزه هند تو هند بهت پول میده مخفی کاری هدشات و اینا امتیازای بیشتری رو آخر کار بهت میده... اون اسلحه هایی رو که قفله یا باید قبلی هاش رو بخری تا اونا هم آزاد بشه یا اگه آزاد نشد باید بری با گریم ( همون دختره ) صحبت کنی و هواپیما رو آپگرید کنی... مثلا اگه ورکشاپ رو آپگرید کنی اسنایپر های خیلی خفن واست آزاد میکنه

این دختر کجای هواپیماست؟.....پیداش نمیکنم.....

وای خدا بازی محشره، یعنی یه لحظه نمی تونی ازش سیر شی، هر چقدر میری برات لذت بخشه... تا این جا که مرحله ی افغا*نستان رو رفتم خیلی عالی کارشده، از همه جهت، از لحاظ زبان، مکان و گرافیک خیلی خوبه ...
مراحل جانبیشو تا اینجا بیشتر دوست داشتم :d لام*صب هیول سخته :d تازه ما که Normal میریم :d بخش داستانی اصلی رو خیلی خفن مخفی میریم :d یک نفر هم نمی فهمه :d

کلا تا اینجا محشر بوده، خیلی خیلی سر تر از Conviction هست

ماموریت‌های اصلی آسون هستند ولی ماموریت‌های فرعی رو من 4 بار هر کدوم رو باید برم اینقدر سخت هستند:| من کلا از گجت استفاده نمی‌کنم با تکیه بر نیروی خودم و تیرکمام گازدار بازی رو جلو میرم:d یکی مونده بهPerfectionist میرم فریم دهی هم خوبه پورت خوبیه بازی فقط یک سری باگ و مشکلات گرافیکی وجود داره مرحله iraq stroghold هم که خوب بود:d البته من بیشتر مراحل فرعی رو میرم فقط نمی‌دونم چرا بازی مشکل سایه زنی داره بجاش نروپردازی عالیه

ماموریت‌های اصلی آسون هستند ولی ماموریت‌های فرعی رو من 4 بار هر کدوم رو باید برم اینقدر سخت هستند:| من کلا از گجت استفاده نمی‌کنم با تکیه بر نیروی خودم و تیرکمام گازدار بازی رو جلو میرم:d یکی مونده بهPerfectionist میرم فریم دهی هم خوبه پورت خوبیه بازی فقط یک سری باگ و مشکلات گرافیکی وجود داره مرحله iraq stroghold هم که خوب بود:d البته من بیشتر مراحل فرعی رو میرم فقط نمی‌دونم چرا بازی مشکل سایه زنی داره بجاش نروپردازی عالیه

خواب برای اینکه تو فرعی چک پوینت وجود نداره و هر بار که لو بری دوباره از اول مرحله شروع میشه اتفاقا به نظرم کار خوبی کردن چون ساختار این مراحل طوری که اگر یه مقدار اسون میشد اصلا دیگه جذابیت نداشت و خسته کننده
میشد

ولی کاشکی میشد بدون درگیری داستان بازی رو تموم کرد. خیلی زور داشت 1 جا مجبور شدم درگیر شم:(
تیکه ی قطاره
کاربر Goijira گفت یه جا دیگه هم باید درگیر شی که همچین اتفاقی برای من نیوفتاد، احتمالاً منظورش تیکه ای بوده
به پالادین حمله میشه که من اونو کاملاً Ghost رفتم:دی
درجه سختی هم اولین دور Perfectionist رفتم خدا بود هوش مصنوعی خیلی کیف کردم باهاش. سینا الان میاد ترور می کنه منو ولی خوشحالم یکی از بهترین سری های عمرم بر یکی دیگه از بهترین سری های عمرم تأثیرگذاشته و تونسته منبع خوبی برای الگوبرداری باشه.:دی
تنها مشکل بخش داستانی همون پایان ناامیدکننده و درگیری اجباری بود، البته داستان کانویکشن رو خیلی بیشتر پسندیدم ، تنها برتری کانویکشن به این بازی داستانش بود.

مرحله اول را رفتم اومد.....
بهترین گجت ها و تفنگ ها چین؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

گجت و تفنگ که زیاده ولی به نظرم بهترین گجت Tri rotor هست ( فول آپدیتش البته ) و sleeping gas که عالمی داره واسه خودشون...
تفنگ هم که خیلی زیاده ولی من نظرم رو SC-IS Sniper rifle هست که اگر فول آپدیتش کنی خدایی هست تو بازی... با یه دونه تیر تو بدن heavy ها میتونی بکشیشون :دی

خب بازی همین الان تموم شد.
از بُعد گیم پلی دقیقا بزرگترین Splinter Cell ساخته شده بود. طراحی مراحل فوق العاده بود. هوش مصنوعی از چیزی که فکر میکردم، 2-3 لول فراتر بود!! کنترل سم هم عالی بود. باورش ممکنه سخت باشه که یه چیز ساده مثل Non-Lethal Hand To Hand Takedown چقدر میتونه گیم پلی یه بازی رو دچار تغییر. کلا بازی از بُعد گیم پلی و مخفی کاری هیچ ایرادی نداره. گرافیکش هم در کمال تعجب رو PC خیلی خوبه!:دی
دیگه بیشتر از این چیزی نمیگم تا بعد:دی

SvsM خارق العاده است:x
سینا الان میاد ترور می کنه منو ولی خوشحالم یکی از بهترین سری های عمرم بر یکی دیگه از بهترین سری های عمرم تأثیرگذاشته و تونسته منبع خوبی برای الگوبرداری باشه.:دی
تنها مشکل بخش داستانی همون پایان ناامیدکننده و درگیری اجباری بود، البته داستان کانویکشن رو خیلی بیشتر پسندیدم ، تنها برتری کانویکشن به این بازی داستانش بود.
منظورت Deus Exـه؟:دی
من که آخر به خاطر اینکه زیادی المان RPG داشت تمومش نکردم ولی اگه به خاطر ماهیت نیمه سندباکس مراحل میگی الهام گرفته، خب مگه بده؟:-/ دیگه تو این صنعت چیز جدیدی وجود نداره که یکی بخواد امتحان کنه. همه از هم الهام میگیرن؛ یکی خوب اجراش میکنه یکی گند میزنه. خبر خوب اینه که Blacklist عالی اجراش کرده، حتی بهتر از Deus Ex. آزادی عمل و حق انتخابی که توی پیشروی مراحل بهت میده، من شخصا تو هیچ بازی مخفی کاری (اصلا تو هیچ بازی ای!) ندیدم.

دوستان گرافیک این بازی رو ultra چجوریاست اگه امکانش هست یه نفر یه تصویر قراربده ما والا رو low بزور داره اجرا می شه و بسی گرافیک بدی داره ممنون

حتی بهتر از Deus Ex. آزادی عمل و حق انتخابی که توی پیشروی مراحل بهت میده، من شخصا تو هیچ بازی مخفی کاری (اصلا تو هیچ بازی ای!) ندیدم.
اول این که باید بهتر باشه:دی دوم این که SC یک بازی مخفی کاری هست با انتخاب های اکشن، Deus Ex هیبریده، پس نمی تونه اون عمق لازم رو تو مخفی کاری مثه SC داشته باشه ولی خب اونم خیلی عالی بود.
در کل گیم پلی بازی خیلی خیلی خوب بود، و اگه این راهو ادامه بدن می تونیم برای بازی SC داشته باشیم که از نظر کیفیت در زمان خودش مثه CT یا PT همه رو میخکوب کنه.

آخرین ویرایش:
دوستان گرافیک این بازی رو ultra چجوریاست اگه امکانش هست یه نفر یه تصویر قراربده ما والا رو low بزور داره اجرا می شه و بسی گرافیک بدی داره ممنون

گرافیکش که جایی واسه حرف نذاشته . من رو مدیوم گذاشتم . خیلی عالیه
فقط فریم زیر 30 هم میاد تا 26:( ولی چاره ای نیست
اینم چند تصویر با Ultra Settings که hosein me گذاشته بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or