Tom Clancys Rainbow Six Vegas

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من بازي رو هنوز نخريدما ولي اين هفته ميخرمش ديدم جواد تو تاپيك رزيدنت اويل داره التماس ميكنه كه يكي تاپيك وگاس رو بزنه گفتم شايد با منه:biggrin1: :p
از گيم اسپات 8.7 گرفت گيم اسپات به گيم پلي و گرافيك 9 داده بود ولي صداشو داده بود 7 مثل اينكه تو صدا گند زده
حالا در اين تاپيك در مورد مشكلات بازي و از اين جور چيزا بحث و تبادل نظر كنيد:cheesygri

من تازه نسخه 360 بازی رو گرفتم . در یک کلام شاهکاره !!
البته تازه الان مرحله مکزیک رو تموم کردم .
اول مرحله لاس وگاس که با هلیکوپتر از بالای شهر پرواز میکنی ....
به این میگن اوج گرافیک !!

آره سخته. کار خاصی نباید انجام بدی باید همه رو بُکشی. اما بهترین راه کُشتن اینه که نشینی پشت اون اسلحه‌ی رگبار. با اسلحه‌ی خودت بکش و حواست باشه هم‌تیمیت رو که درحال هک کردنه نفرستن قاطی باقالی‌ها. من بعد از حدود 5 بار تونستم رد کنم. بعد که رد کردی، یه نردبون کنارته برو ازش بالا.

ممنون عزیزم ولی خیلی سخته . نمی دونم چرا نمی تونم اینجا رو رد کنم . بعد از مافیا ( قسمت مسابقه اش ) دیگه بازی ای نبود که اینقدر من رو عذاب بده .
می تونی یه مردونگی کنی و این Save رو که من میذارم انجام بدی تا Save بعدی ؟
خیلی ممنون میشم .

سیو من

آخرین ویرایش:
بچه ها تو این بازی نمی شه در حین مراحل بازی بازی رو به صورت دستی سیو کرد؟
در تکمیل فرمایش دوست عزیز amirpers باید بگم که سیستم save این بازی به صورت check point هست و شما نمیتونی به صورت دلخواه و هر جا که خواستی سیو کنی...

سلام
بچه ها تو این بازی همون طور که وقتی یار شما داره از بین میره شما میتونمید مداواش کنید این امکان هم وجود داره که وقتی شما دارید از بین میرید مداواتون کنن؟
یا علی مدد

درسته که بازی از موتور آنریل انجین 3 استفاده میکنه؟:eek: تو ویکی پدیا خوندم...
نظر دوستانی که بازیش کردن در موردش چی هست؟گرافیکش عالی هست؟
در ضمن چرا تاپیکش اینقدر خلوت است؟!:confused:

درسته که بازی از موتور آنریل انجین 3 استفاده میکنه؟:eek: تو ویکی پدیا خوندم...
نظر دوستانی که بازیش کردن در موردش چی هست؟گرافیکش عالی هست؟
در ضمن چرا تاپیکش اینقدر خلوت است؟!:confused:
بله از Unreal Engine 3 استفاده میکنه و گرافیک خیلی عالی ای داره. از نظر گیم پلی و مراحل هم حرف نداره و خریدنش ضرر که نداره هیچ سود هم داره !

اجرا میشه ولی انتظار نداشته باش فرم ریت بالای 17 بره ;)

جواد فریم چه ربطی به رم داره؟:confused:
اگه رمت کم باشه باعث میشه که بازی از مقدار حافظه ی هارد استفاده کنه و چون سرعت هارد هم کمه بازی لگ میده!
اون که میبینی بالای 17 نمیره از کارت گرافیکت هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or