Tom Clancys Rainbow Six Vegas

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من بازي رو هنوز نخريدما ولي اين هفته ميخرمش ديدم جواد تو تاپيك رزيدنت اويل داره التماس ميكنه كه يكي تاپيك وگاس رو بزنه گفتم شايد با منه:biggrin1: :p
از گيم اسپات 8.7 گرفت گيم اسپات به گيم پلي و گرافيك 9 داده بود ولي صداشو داده بود 7 مثل اينكه تو صدا گند زده
حالا در اين تاپيك در مورد مشكلات بازي و از اين جور چيزا بحث و تبادل نظر كنيد:cheesygri

با سلام
برای Vegas بازها:
مرحله Fremont Street رو انتخاب کنید(همون مرحله که تو یه خیابان چراغونی سقف دار است). بعد از وارد شدن به داخل خیابان سمت چپ یه نردبان قرار گرفته از اون بالا برید و همین طور جلو برید(البته اگر هم دوست داشتید می تونید دشمن ها رو از همین بالا بزنید) بعدش از اون یکی نردبان که پایین اومدید درست روبه روی نردبان یه سکو قرار گرفته و در لبه آن یه عطر با مارک AXE هست، اونو با تیر بزنید و برگردید و سقف را نگاه کنید. چیز جالبی اتفاق می افته.!!؟:cheesygri

موفق باشید
NIK(امیر)
:bye:

سلام امیر قربونت برم:love::cool:
چطوری؟؟
میگم من که سیستمم نمیکشه:blushing::(( اگه بگی چی میشه ممنون میشم؟
چیزه خوبی میشه؟:biggrin1:

من cpu intel core 2 dou (E6400 دارم ولی وقتی بازی رو نصب کردم اعلام میکنه که زیر 3 Ghz هستش بازی رو اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امکان نداره.... من با cpu 2.8 هم اجراش کردم و کارت 6200...فقط فریم ریت زیر 10 بود :biggrin1:
ميگم جواد فك نكنم بازي رو كارت من خيلي با اين فرق كنه شايد احتمالا تكسچر ها رو مال من بهتر باشه همين
حق با توست :biggrin1:

جواد خاك بر سرت 360 خريدي دوربين ديجيتالي نداري بيا مال منو قرضي بگير سايبر شات 8.1 مگا پيكسليه كيفت ماه رزولوشن توپ حالا بيا التماس كن شايد دادم بهت از ضهر تا عصر پيشت باشه باهاش حال كني:biggrin1:
خوب ندارم دیگه.... گناه هست مگه؟؟؟؟ ولی تا عید یه دونه میخرم تا چشات از کاسه در بیاد :biggrin1:

یه چیزی رو هم بپرسم....
ادامه R6 :vegas کی ساخته میشه؟؟؟؟؟ بازی در نهایت ابهام به پایان میرسه و تهش مینیوسه To be continued ...... خداییش دیگه دلم میخاد برم تک تک رئیس های UBi رو خرخرهاشون رو بجوئم

آخرین ویرایش:
ببخشید جناب dj_mj می خواستم بگم توی عکس 2 تون(اگه اشتباه نکنم)که با هلی کوپتربالا شهر پرواز میکنه یه تیکه هایی از شهر انگار یه پرده سفید روش انداختن.....می خواستم ببینم این مشکل فقط برای نسخه پیسی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن کسی پچ 1.01 این بازی رو گرفته این مشکل گرافیکی که گفتم حل شده یا نه؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگه با پچ تونستید دوباره بازی کنید یعنی مشکل اجرای بازی نداشتید لطفا یه توضیح بدید...........با تشکر.

سلام بچه ها اقا یک سوال البته چند تا سوال

من هنوز بازی رو تهیه نکردم و بعد می خوام بدونم بازی مثل lock down اسلحه های زیادی داره یا نه وبعد میشه رو سلاحها تغییر داد یا نه و بعد هوش مصنوعی در این بازی چطوری مخصوصا دشمنان

من هنوز بازی رو تهیه نکردم و بعد می خوام بدونم بازی مثل lock down اسلحه های زیادی داره یا نه وبعد میشه رو سلاحها تغییر داد یا نه و بعد هوش مصنوعی در این بازی چطوری مخصوصا دشمنان
اسلحه های زیادی تو بازی هست از همه رقمش.ولی گفتم که اصلا تنوع صدا نداره !
از قابلیت ارتقاء دادنشون هم فقط میشه از خفه کن در طی بازی استفاده کرد و سه نمونه دوربین مختلف داره که میشه به غیر از اسنایپر از سلاح های دیگه هم استفاده کرد.(خود دوربین همیشه روی اکثر سلاح ها هست)
هوش مصنوعی هم در حد خوبه و نسبت به قبل خیلی بهتر شده.

بازی در نهایت ابهام به پایان میرسه و تهش مینیوسه To be continued ......

ای بابا !
دقیقا مثل اسپلینتر سل! :)
این هم مثل اینکه شگرد جدید یوبی سافت هست برای اینکه مردم بازیشهاشو بخرن .

سلام امیر قربونت برم
چطوری؟؟
میگم من که سیستمم نمیکشه اگه بگی چی میشه ممنون میشم؟
چیزه خوبی میشه؟
راس میگه دیگه بگو !
همه رو جون به لب کردی ! :cheesygri

ببخشید جناب dj_mj می خواستم بگم توی عکس 2 تون(اگه اشتباه نکنم)که با هلی کوپتربالا شهر پرواز میکنه یه تیکه هایی از شهر انگار یه پرده سفید روش انداختن.....می خواستم ببینم این مشکل فقط برای نسخه پیسی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن کسی پچ 1.01 این بازی رو گرفته این مشکل گرافیکی که گفتم حل شده یا نه؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگه با پچ تونستید دوباره بازی کنید یعنی مشکل اجرای بازی نداشتید لطفا یه توضیح بدید...........با تشکر.
عزیز من چیزی به این شکل که شما گفتی ندیدم...میشه بیشتر توضیح بدی....
در ضمن تا اونجایی که من میدونم فقط برای نسخه 360 پچ 1.01 اومده.... وهنوز واسه PC پچی نیومده

من در حال بازی نسخه‌ی 360 هستم که در یک کلام شاه‌کاره.
به نظر من بهترین FPS‌ای هست که از بعد از Counter Strike ساخته شده. یک Tactical Shooter به معنای واقعی. نه مثه مسخره بازی‌های GOW.
از طرفی هوش مصنوعی به شدت بالا و تنوع اسلحه‌ها و مراحل، همه‌گی دست به دست هم می‌دن تا به قول لرد بزرگ، GOW رو ببلعه و بهترین بازی FPS سال نام بگیره!

آقا من این بازی رو گرفتم خیلی توپه برای کامپیوتر پچ 1.2 هم اومده وقتی کیلیک راست میکنم بازی خیلی جذاب میشه به دیوار تکیه میده و دوربین سوم شخص میشه

آقا من این بازی رو گرفتم خیلی توپه برای کامپیوتر پچ 1.2 هم اومده وقتی کیلیک راست میکنم بازی خیلی جذاب میشه به دیوار تکیه میده و دوربین سوم شخص میشه

اون قابلیت از اول هم تو بازی بود....

آقا منم نسخه360 به دستم رسید... واقعا گرافیکش رو دیدم کفم برید...زمین تا زیر زمین تا روی 6600 خودم فرق میکرد

دوستان ، اون مرحله ای که باید کامپیوتر رو حک کنیم ( اونجایی که مثل یه تالار می مونه و آهنگ پخش میشه ) موقعی که داره حک میشه . از در و دیوار آدم می باره ، باید چه کار کنم ؟ خیلی سخته .

دوستان ، اون مرحله ای که باید کامپیوتر رو حک کنیم ( اونجایی که مثل یه تالار می مونه و آهنگ پخش میشه ) موقعی که داره حک میشه . از در و دیوار آدم می باره ، باید چه کار کنم ؟ خیلی سخته .

آره سخته. کار خاصی نباید انجام بدی باید همه رو بُکشی. اما بهترین راه کُشتن اینه که نشینی پشت اون اسلحه‌ی رگبار. با اسلحه‌ی خودت بکش و حواست باشه هم‌تیمیت رو که درحال هک کردنه نفرستن قاطی باقالی‌ها. من بعد از حدود 5 بار تونستم رد کنم. بعد که رد کردی، یه نردبون کنارته برو ازش بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or