ولي براي من اين مشكل رو نداشت!همیشه این طوریه یا بعضی وقتا ؟! آخه کلآ 90% بازیهای Unreal Engine 3 روی 360 این مشکل رو دارن. بعضی جاها وقتی بازی لود میشه میبینی در و دیوار اصلآ بافت نداره !! و باید 10 ثانیه صبر کنی بافتش لود بشه !
شرط ميبندم مشكل از ديسكه! من هم Gears Of War ام كه مالزي است و روش خش داره اين مشكل رو داره! كه بعضي وقت ها تكسچر ها اصلا لود نميشند! محيط كاملا يك محيط خام است!همیشه اینطوریه
تو بازیها دیگه مثل mass effect .gow اینطور میشد ولی بعد از چند ثانیه درست میشد اما این همین طور میمونه
پس بايد منتظر R6 V3 بود! چون كه برو بكس بالاي كوه تنها گذاشتيم بايد بريم نجاتشون :biggrin1: آخ كه چقدر با اون قسمت ادامه دارد Vegas حال ميكردم! ايكاش اين روند رو به رشدش رو ادامه ميداد.ادامه قبلی نبود ولی قبل از داستان یک هست .
بله مشکل از دیسک بازی هست تو 90% اوقات ( اصلا وقتی به همچین صحنه هایی بر میخوره صدای درایو میاد )شرط ميبندم مشكل از ديسكه! من هم Gears Of War ام كه مالزي است و روش خش داره اين مشكل رو داره! كه بعضي وقت ها تكسچر ها اصلا لود نميشند! محيط كاملا يك محيط خام است!
ببخشید که یکم کشش میدم ولی فک کنم موتور جای رو برای "کش" نداره و برای همین مجبوره هر بار تکسچر ها رو از روی دیسک لود کنه. برای همین هست که مشکل" تکسچر لودینگ" در بعضی از بازی ها دیده میشه.موضوع ربطی به تاپیک نداره ولی چون بحثش شد میگم. این مشکل دیر لود شدن بافتها ممکنه از دیسک هم باشه ولی توی 50 و خورده ای بازی ای که من دیدم فقط برای بازیهایی که با Unreal Engine 3 ساخته شدن پیش میاد. بازیهایی که خودتون گفتین (Gears Of War , Mass Effect , Blacksite , Vegas) هم همگی با همین موتور ساخته شدن و مساله ای هست که کاملآ مشخصه و فقط مربوط به نوع دیسک نیست.
اون ديگه مشكل از اينترنته تو يا اون كسي كه باهاش بازي ميكني ربط داره(البته فكر ميكنم).الان دارم تک نفره میرم بافت ها لود میشن ولی تو حالت co-op نه