Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - XBOX360 Version

همیشه این طوریه یا بعضی وقتا ؟! آخه کلآ 90% بازیهای Unreal Engine 3 روی 360 این مشکل رو دارن. بعضی جاها وقتی بازی لود میشه میبینی در و دیوار اصلآ بافت نداره !! و باید 10 ثانیه صبر کنی بافتش لود بشه !
ولي براي من اين مشكل رو نداشت!
دوستان يكي ميشه دقيقا توضيح بده! داستان اين بازي بي سر و ته چي بود؟ اين شخصيت چرا اسمش سم فيشر بود؟ اگر يكي از اچيومنت هارو باز كنيد ميبينيد نوشته اسم من هست سم! توي رايديو توي بازي هم كه هي ميگه فيشر ... فيشر ...
از اين لحاظ به نتيجه رسيدم كه اسم اين طرف سم فيشر هست!
بجز مرحله آخرش به نظرم سازندگان بهتر بود! ميرفتن ميمردن! تا دلتون بخواد باگ داشت! اصلا اين كجا اون كجا جسد ها بعد از ده ثانيه ميرفتن! جلوه خون كه به بازي اضافه كردن خيلي خوبه ولي بديش اين كه خون هست ولي جسد نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سلاح ها واقعا جالب بود يكي از سلاح ها همون كه سپر هست و ميگيري جلوت! دست يكي از دشمن ها بود وقتي مرد اون سپر همون وسط وايساده موند! بعد رفتم پشتش قشنگ نشستم تك تك دشمن هارو كشتم بدون اين كه نگران چيزي باشم!!!! فكرش بكنيد! سپر همين طور اون وسط به صورت ايستاده مونده بود مثل يك كاور شده بود!
كلا عنواني بود كه من اگر نقدش كنم بهش 7 ميدم!
داستان يكي بگه چون ادامه قسمت قبلي نبود!؟ بود؟

همیشه اینطوریه
تو بازیها دیگه مثل mass effect .gow اینطور میشد ولی بعد از چند ثانیه درست میشد اما این همین طور میمونه
شرط ميبندم مشكل از ديسكه! من هم Gears Of War ام كه مالزي است و روش خش داره اين مشكل رو داره! كه بعضي وقت ها تكسچر ها اصلا لود نميشند! محيط كاملا يك محيط خام است!
ادامه قبلی نبود ولی قبل از داستان یک هست .
پس بايد منتظر R6 V3 بود! چون كه برو بكس بالاي كوه تنها گذاشتيم بايد بريم نجاتشون :biggrin1: آخ كه چقدر با اون قسمت ادامه دارد Vegas حال ميكردم! ايكاش اين روند رو به رشدش رو ادامه ميداد.

شرط ميبندم مشكل از ديسكه! من هم Gears Of War ام كه مالزي است و روش خش داره اين مشكل رو داره! كه بعضي وقت ها تكسچر ها اصلا لود نميشند! محيط كاملا يك محيط خام است!
بله مشکل از دیسک بازی هست تو 90% اوقات ( اصلا وقتی به همچین صحنه هایی بر میخوره صدای درایو میاد )
ولی تو بازی هایی مثل Blacksite و ... این مال خود بازی هست ( تو Review های Gametrailers معمولا به این چیزا اشاره میکنه )

------------

بازیش خیلی سخت تر از نسخه ی 1 نشده ؟ :دی

اقا قسمت story بازی خیلی کوتاه بود!!!!!!:eek:
وقتی نوشت THE END باورم نمیشد بازی تموم شده باشه.
در ضمن بازی خیلی باگ داشت یه مقدار میرفت رو اعصاب باید بیشتر روی همچین عنوانی کار میکردن! ولی در کل سرگرم کننده بود;)

موضوع ربطی به تاپیک نداره ولی چون بحثش شد میگم. این مشکل دیر لود شدن بافتها ممکنه از دیسک هم باشه ولی توی 50 و خورده ای بازی ای که من دیدم فقط برای بازیهایی که با Unreal Engine 3 ساخته شدن پیش میاد. بازیهایی که خودتون گفتین (Gears Of War , Mass Effect , Blacksite , Vegas) هم همگی با همین موتور ساخته شدن و مساله ای هست که کاملآ مشخصه و فقط مربوط به نوع دیسک نیست.

درود
Dinosaur
موضوع ربطی به تاپیک نداره ولی چون بحثش شد میگم. این مشکل دیر لود شدن بافتها ممکنه از دیسک هم باشه ولی توی 50 و خورده ای بازی ای که من دیدم فقط برای بازیهایی که با Unreal Engine 3 ساخته شدن پیش میاد. بازیهایی که خودتون گفتین (Gears Of War , Mass Effect , Blacksite , Vegas) هم همگی با همین موتور ساخته شدن و مساله ای هست که کاملآ مشخصه و فقط مربوط به نوع دیسک نیست.
ببخشید که یکم کشش میدم ولی فک کنم موتور جای رو برای "کش" نداره و برای همین مجبوره هر بار تکسچر ها رو از روی دیسک لود کنه. برای همین هست که مشکل" تکسچر لودینگ" در بعضی از بازی ها دیده میشه.

بازیه بدون باگ که وجود نداره ولی اینم خیلی باگ داره تکراری که هست بیشتر شبیه یه
آپدیت برای نسخه قبلی به نظر میاد قبلی در زمانی که اومد از سرآمد ها بود ولی این یکی
نسبت به بازی هایی که الان هست چنگی به دل نمیزنه
در کل سرگرم کننده هست ولی اونی نیست که انتظار میرفت

با چه دقت و ظرافت وحشتناکی تونسته این عنوان خوش سابقه رو به گند کشیده Ubisoft. دستش در نکنه.
باگ + باگ + باگ + هوش مصنوعی بسیار ضعیف = VEGAS 2. البته 1.5 هم زیاده براش چه برسه به 2. اصلا قابل تحمل نیست. 1 ساعت نمیشه مدام بازی کرد.

پ.ن. EA رو الگو قرار دادن انگار؟!

با سلام
بد جوری حال میده بازیش درست عین قسمت اولش.البته ایراداتی هم داره.بیخیال ایراد.بی ایراد مطلق فقط خداست.
خدانگهدار تا چند وقت دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or