Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - XBOX360 Version

واقعا بازی جالبیه و ارزش بازی کردن رو داره درست مثل نسخه قبل.
البته در کل بازی با نسخه قبل فرق چندانی نکرده ولی باز هم به نظر من در نوع خودش یه شاهکاره:love:

سلام
سلامی به تازگی سال نو و فصل بهار:sick::biggrin1:

این بازی هم امروز تمام شد:love: , جایه بسی تعجب بود که گرافیک بازی به طرز عجیبی در مرحله آخر بازی پیشرفت کرد!
........................
البته نحوه امتیاز دهی بازی خیلی زیبا بود , فرض کنید الان من کل تروریست ها رو کشتم تازه به درجه سرهنگی رسیدم!/:)
........................
برای من که بازی زیبا و قشنگی بود و شاید هم دوباره بازی رو تا آخر رفتم.الان بین بازیهایی که جدیدا اومده من این بازی و Condemnd 2 رو برای خرید پیشنهاد می کنم:biggrin1:

Last edited by a moderator:
طریقه ی امتیاز دهی گیم اسپات طوریه که یه بازی با شماره های قبلش هم مقایسه میشه و اگه پیشرفتی نداشته و دقیقا هم مثل نسخه ی قبلیش باشه امتیاز پایین تری میده چون نواوری نداشته...
البته اگر منطقي باشيم درستشم همينه! وگرنه سازنده ها سالي يكبار يه نسخه از بازي هاي پرفروش خودشونو با يه تغيير جزيي منتشر مي كنن كه فقط به سود بيشتري برسن.
در مورد R6 Vegas2 هم كه كاملا طبيعي بود هيچ نوآوري نداشته باشه چون مدت زيادي از انتشار نسخه ي قبلي بازي نگذشته بود و طبيعتا سازنده ها فرصت زيادي براي ايجاد تغييرات كلي نداشتند و فقط ميخواستند ادامه اي براي بازي بسازند تا داستان مسخره نسخه ي اول رو كمي ادامه بده!
اين نسخه اي كه تو ايرانه
مگه اين نسخه اي كه تو ايرانه ساخت داخله؟ خوب اينم همون نسخه اي كه دوستان خارجي بازي ميكنن!

آخرین ویرایش:
خيلي خوب بهش نمره اصلا فكر همچين نمره ي بالايي براي اين بازي نداشتم راستش اينقدر توش باگ با افت فريم پيدا كردم كه گفتم زير 8 مي گيره

برای من که بازی زیبا و قشنگی بود و شاید هم دوباره بازی رو تا آخر رفتم.الان بین بازیهایی که جدیدا اومده من این بازی و Condemnd 2 رو برای خرید پیشنهاد می کنم

پ.ن:اين west بره زير ... با اين كيفيت هاي پايينش condemned من كه dvd سوخته بود حالا بايد تا هفتم صبر كنم كلي هم پول كرايه تاكسي بدم تا يكي ديگه بگيرم:mad:

سلام
من بازي رو خيلي وقته گرفتم ولي اصلا حوصله نكردم بشينم بازيش كنم
اون حسي كه شماره ي يكش داشت رو اصلا نداره:-"
نوع امتياز دهيشم اصلا جالب نيست........
در كل شماره ي يكش يه چيز ديگه بود

درود ب همه
کیوان جان لینکت خرابه برادر:دی. دوم اینکه احتمالا بد از فعال سازی این Code ها اچیومنتی باز نخواهد شد :دی.

حالا بیا و خوبی کن بعد بگن لینکت خرابه:(( , اصلا من الان میرم معتاد میشم...:biggrin1:
آقا این رو برو 100 درصد درسته:biggrin1:
بر روی اون عکسی که کوچک هست کلیک کنید تا بزرگ شه:biggrin1:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=50728
...............
البته من الان این کد رو زدم ولی بعدش متوجه شدم که خودم قبلا این تفنگ رو آزاد کرده بودم(به واسطه مقام بالایی که داشتم:biggrin1:)

دیروز داشتم توی لیست Achievement های Vegas 2 میگشتم. دیدم یه Achievement هست که برای رسیدن به درجه Private First Class میده. بعد دیدم من این درجه رو همون اول گرفتم ولی Achievement رو نداده ! الآن خبر رسیده که یه Patch قراره بیاد و این مشکل رو حل کنه. البته انگار این مشکل فقط برای دارندگان نسخه اول بازی پیش اومده که موقع شروع بازی بهشون XP اضافه داده میشه.

سلام دوستان
بالاخره بازی رو گرفتم یه چیز برام خیلی عجیبه بافت های بازی فوق العاده بی کیفیت و تار هستند از دوستان کسی به این مشکل برخورده!!!!
در ضمن من حالت co-op داستان بازی رو میرم

بالاخره بازی رو گرفتم یه چیز برام خیلی عجیبه بافت های بازی فوق العاده بی کیفیت و تار هستند از دوستان کسی به این مشکل برخورده!!!!
همیشه این طوریه یا بعضی وقتا ؟! آخه کلآ 90% بازیهای Unreal Engine 3 روی 360 این مشکل رو دارن. بعضی جاها وقتی بازی لود میشه میبینی در و دیوار اصلآ بافت نداره !! و باید 10 ثانیه صبر کنی بافتش لود بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or