Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - XBOX360 Version

من هر چی تو بازی دارم جلو تر میرم , بیشتر ازش خوشم میاد! و بیشتر کیف میده:biggrin1:
............
یه چیز جالب در بازی هست و اونم اینه که به طور فجیع و زیادی در بازی تبلیغ FAR CRY 2 هست!

من هر چی تو بازی دارم جلو تر میرم , بیشتر ازش خوشم میاد! و بیشتر کیف میده:biggrin1:
............
یه چیز جالب در بازی هست و اونم اینه که به طور فجیع و زیادی در بازی تبلیغ FAR CRY 2 هست!
دقیقا
یوبی با یه تیر دو نشون زده
اگه تو مرحله ای که توی سالن مسابقات رایانه ای اتفاق می افته بگردید تبلیغ خیلی از وسایل رو میبینید که مارکشون عوض شده
هر جایی هم که میچرخی یه پوستر بزرگ ازFAR CRY2 هستش:biggrin1:

دقیقا
یوبی با یه تیر دو نشون زده
اگه تو مرحله ای که توی سالن مسابقات رایانه ای اتفاق می افته بگردید تبلیغ خیلی از وسایل رو میبینید که مارکشون عوض شده
هر جایی هم که میچرخی یه پوستر بزرگ ازFAR CRY2 هستش:biggrin1:

آره.تو نسخه یه قبلیش هم رو کنسول های آرکید تو کازینو ها تبلیغ SC:DA رو گذاشته بود.
ولی GAMEPLAY بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی روون تر شدِ

امروز بلاخره بازي رو گرفتم خوب بازي نسبت به قبل تغيير محسوسي نداشته و حتي لودينگهاش هم به همون سبك نسخه قبل هستش . از نظر كنترل هم با نسخه قبلي هيچ تفاوتي خاصي نداره جز يكي دوتا دكمه و همچنان كنترلش عالي هستش . تنها تغيير كه ميشه گفت اينه كه شما مي تونيد خودتون شخصيت خودتونو بسازيد و حتي در طول بازي مي تونيد تجهيزات مختلفي به شخصيت خود اضافه كنيد مثل عوض كردن كلاه ، انواع و اقسام زره هاي مختلف براي هرقسمت از بدن كه هركدوم از اين قسمتها براي خود انواع مختلف دارند ، عوض كردن عينك ، شلوار و ... . فعلا تازه بازي رو گرفتم و فقط مرحله اول رو پشت سرگذاشتم ولي مثل نسخه قبل همه چيز عاليه گرافيك بازي هم با اينكه يكم تاريخ مصرف گذشته هستش ولي خوبه .
يه نكته جالب هم اينه كه يكي از دو نفري كه شمارو در اين بازي همراهي مي كنن لوگان كلر هستش كه در نسخه قبل هدايتش به عهده ما بود (دركل خيلي دوست داشتم دوباره جاي خودش بازي كنم . اين شخصيت جديد هم صداي خيلي خشك و مسخره اي داره و هنگام دستور دادن اصلا هيچ حسي توي صداش نيست انگار نه انگار وسط يه عملياته ) . دركل اين بازي رو به تمام كسانيكه با نسخه قبل حال حتما توصيه مي كنم .

نمیدونم دقت کردید یا نه ولی این بازی دو سه تا اشکال داره که بیشتر شبیه باگه
وقتی بعضی از افراد دشمن رو میکشید بعضی هاشون سلاحشون به طور عمودی رو زمین میمونه!
یا بعضی وقتها از در که تو میری دوسه نفر عین ماست نگاهت میکنن و تا بهشون تیر نزنی و نکشیشون ول نمیکنن و به نیگا کردنشون ادامه میدن:biggrin1:
به نظر من یوبی برای انتشار بازی عجله کرد و امیدوارم با یه پچ مناسب اینا رو حل کنه

راستش عين نسخه ي قبلي هست نورپردازيش بهتر شده البته كيفيت دستش پايين اومده مثل نسخه ي اول در ps3 شده
فريم بازي هم ديگه افت نداره
داستانم كه بيخيال
در كل هيچ تفاوت بنيادي پيدا نكرده حداقل تا اينجا كه من نديدم

اين نسخه اي كه تو ايرانه پر از باگه باگ گرافيكي بازي .افت فريم-صدا بعضي وقتها صداي اسلحه و دشمن نمياد اسلحه رو هوا ميمونه آدم ها غيب و ظاهر ميشن اين نسخه باگ داره كه با يك پچ حل ميشه.

منم با MَANIX جان موافقم بازي توي بعضي قسمتها نميدونم چرا يهو وقتي با دشمن درگير ميشي يه افت فريم عجيبو غريب مي كنه (زير 10 فريم ) و تا اون منطقه رو پاكسازي نكني درست نميشه حالا نمي دونم مشكل از ديسك يا نه از خود بازيه (ديسك من HP هستش ) . يه مسئله عجيب هم توي هوش مصنوعي افرادم پيش اومده اونم اينه كه توي بعضي صحنه ها اصلا وقتي دشمن رو مي بينن هيچ عكس العملي از خودشون نشون نميدن و حتي يه تير هم شليك نمي كنن در صورتي كه من حالت Assault رو براشون انتخاب كردم هيچ عكس العملي نشون نميدن . يه جورايي خورد تو ذوقم اصلا انتظار نداشتم Vegas2 اينطوري بشه . (يه جورايي اولين ضدحال 87 بود) ولي هنوز هم بازي خوبيه ولي مي تونست مثل نسخه باز هم كولاك كنه . راستي سال جديد هم بر همه بچه هاي بازيسنتر مبارك . ان شاالله سال خوبي باشه پر از شادي و بازيهاي جديد و زيبا .

Game spot بهش 8.5 داد!؟
امتیازش از قبلیه کمتر شده
ولی بازم عالیه!

آره، Gamespot گفته بهترین بازی Tactical Shooter تو بازار همینه ، اما بیشتر گیم پلیش شبیه وگاس 1 است و خیلی ریسک نکردن چیز جدیدی اضافه کنن. تنها چیزی که ازش خیلی تعریف کرده بود توانایی Sprint بود که گفته بود بازی رو خیلی سریع تر کرده.

Game spot بهش 8.5 داد!؟
امتیازش از قبلیه کمتر شده
ولی بازم عالیه!

طریقه ی امتیاز دهی گیم اسپات طوریه که یه بازی با شماره های قبلش هم مقایسه میشه و اگه پیشرفتی نداشته و دقیقا هم مثل نسخه ی قبلیش باشه امتیاز پایین تری میده چون نواوری نداشته...

شماره 1 رو بازی نکرده بودم ولی واقعا بازی عالیه.درست مثل GRAW.گیم پلی بازی هم خیلی رونه.SPRINTاش منو یاد COD4 میندازه که واقعا جالبه.ولی باگای بدی هست توش و از همه بدتر صدا گذاریه تفنگاست که اصلا حس رو القا نمیکنه(از همه بدتر وقتی تیر کمونه میکنه که اصلا صدای جالبی نداره)
کلا UBISOFT داره با سری TOMCLANCY شاهکار میکنه چند وقت دیگه هم END WAR میاد که یه سبکه جدیده برای TOMCLANCY که مطمئنم موفق میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or