Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - PC Version

همینطور که میدونید این بازی برای PC تاخیر خورده و در 15 April منتشر میشه
BoxArt:
348kmxd.jpg

یه سری اطلاعات از این بازی:
* بازیکنان در این شماره قادرند برای فرار از انفجار نارنجک و یا خطرهای دیگر , برای چند ثانیه از Sprint استفاده کنن.
*مخفی شدن و پناه گرفتن پشت دیوارها و یا اجسام , دیگر به این راحتی ها نیست زیرا بسته به محل پناه گرفتن ممکن است گلوله از آن دیوار یا جسم عبور کند و به شما صدمه برساند.
*11 تفنگ جدید که شامل یک sniper rifle جدید و SMG جدید و assault shotgun جدید و غیره اشاره کرد.همچنین برد تفنگ های handgun بیشتر شده است.
* در این قسمت شما در لوکیشن های متفاوت و متنوع تری از قسمت قبلی خواهید بود مانند پشت بام، پارک، معابر، پارکینگ و... .
* در ابتدای بازی این اختیار رو دارید که شخصیت خود را طراحی کنید. این سیستم جدید P.E.C نام دارد و کوچک شده Peristenet, Elite Creation میباشد که شامل جنسیت، نژاد، رنگ پوست، ... . در هر یک از موارد شما ده ها نوع انتخاب دارید.
* فیزیک بهتر و عالی رو شاهد خواهیم بود. تعداد ابجکتهای فعال و دارای واکنش بیشتر شده است.
* Exeience Points Ranks را میتوان بهترین و جالب ترین نکته در V2 دانست. امتیازاتی به شما و تیم تان در مبارزات و نوع عملکردتان داده میشود که برای ازاد کردن یا بدست اوردن وسایل بهتر و جدیدتری مورد استفاده قرار میگیرد. خریدن جلیقه، دوربین اسلحه، .... .
* سه نوع سبک یا کلاس برای حمله وجود دارد. استفاده از هر یک این موارد امتیازات خاص خود را دارد و روی کارائی شخصیت شما تاثیر مستقیم میگذارد.
Close Quarters .CQB در این روش شما شخصا وارد میدان خواهید شد و با استفاده از وسایل غیر تخریبی مثل Flashbang دشمن را نابود میکنید.
Assaulat مبارزات خشن تر با استفاده از C4 و Frag همراه با کار تیمی.

Marksmanship در این سبک شما میتواند توسط اسلحه دشمن را " Head shot " کنید.
و در نهایت میتوانید پیشت و Level Up شدن کاراکتر خود را در بخش My Character و زیر مجموعه A.C.E.S مشاهده کنید.
* میتوانید کاراکتر خود را با تمام قابلیتهای که کسب کرده در بخش: Single, Multi Player, Co op, Live استفاده کنید.
2mn3m84.jpg

ممنون از دوست خوبم فریدون

نفت داری من بریزم تو مودم
جواد بیا بریم یدونه از این ذغالی ها بخریم خونه ذغال دارم:biggrin1:
یعنی باید وندوزم رو عوض کنم؟
حسن درایور کارتت رو اپدیت کردی؟
سعی کن یه ورژن از DX پیدا کنی بریز ببین جواب میده اگر نشد دیگه باید ویندوز عوض کنی احتمال زیاد

خواستم بگم که face scan خیلی خوب کار می کنه و می شه تو story mode هم ازش استفاده کرد فقط مشکل اینه که دیگه نمی شه کلاه گذاشت! اگه می خواین از face scan استفاده بکنین حتما پچ رو نصب کنین جون بدون پچ واسه من کار نکرد. در مورد نوع وبکم هم فکر ننم مهم باشه مل من logitech بود و راحت کار کرد.

منم بازی ور گرفتم !کاشکی نمیگرفتم:biggrin1: در کل من الان یه 1 ساعت بازی کردم مشکلی نداشتم از قبلی هم بهتر فریم میگیرم
میتونست یه EXP خوبی برای vegas1 باشه ولی کلا یه چیزی هست اینه که سازنده ها تا میبینن بازی خوب از اب دراومده گند میزنن توش:(

بچه ها به نظرتون تو xp بازی کنم بهتره یا ویستا ؟ کدومش کیفیت بهتری داره؟
این سیتم منه:
cpu: amd athlon dual core 6000
motherboard: msi k9n v3
ram: 2 * 1024 corsair 800
Gpu: nvidia geforce 8800 gt

منم بازی ور گرفتم !کاشکی نمیگرفتم:biggrin1: در کل من الان یه 1 ساعت بازی کردم مشکلی نداشتم از قبلی هم بهتر فریم میگیرم
میتونست یه EXP خوبی برای vegas1 باشه ولی کلا یه چیزی هست اینه که سازنده ها تا میبینن بازی خوب از اب دراومده گند میزنن توش:(
با اینکه الان هیچی بازی نمیکنم،ولی از عمل روحانی uninstall ـی که روی این بازی انجام دادم بسیار خرسندم :دی

دیگه باگ هاش زیاد شده بود،یه چیزم بود.... وگاس فقط شب حال میده /:)

نمی دونم چرا فکر می کنم گرافیک بهتر که نشده که هیچ بدتر هم شده ...
به محض اینکه یه بازی بهتر بیاد وگاس می ره تو باقالی ها

بعد از 5 صفحه انتقاد در این تاپیک و حدود 10 صفحه انتقاد هم در تاپیک 360 این بازی، مایلم به عرض دوستان برسونم که هدف سازندگان این بازی از قسمت دوم بخش آنلاین بوده نه آفلاین یعنی 80% این بازی آنلاین هست و فقط 20% شامل مراحل آفلاینش می شه. آنلاین این بازی نسبت به نسخه قبلی خیلی پیشرفت کرده و دارای حالت های مختلفی در بخش چند نفره و سیستم های جالب levelup هست (که البته یسریش از cod4 تقلید شده)

بنابراین اشتباه از شماست که بدون تحقیق بازی می خرید نه اشتباه از سازنده بازی!! (البته این بر می کرده به همون قیمت 2000 تومان)

اینم هست اشکان جون ولی خو ما 5 شنبه با بچه ها LAN راه انداخته بودیم،یعنی MULTI این بازی رو زورکی 10 دقیقه تحمل کردیم!!! به جاش بالای 16 ساعت CoD4 بازی کردیم!!

کلا بازی قشنگی نیست به نظر من حالا خو هر کسی نظری داره :cheesygri

نورپردازی بازی از شماره قبلیش ضعیفتره !‌
یه باگ جالب هم پیدا كردم نارنجك رو به طرف شیشه پرت كنی ازش رد میشه شیشه نمیشكنه !!

نسخه ی PC این بازی افتضاحه. خوشبختانه با این که سیستمم خیلی قوی نیست اما از نظر سرعت فریم کم ندارم:cool: به جاش یه باگه فوق العاده اعصاب خرد کن داره.:(( صدای تیر-راه رفتن-حرف زدن ودر کل هر چیز دیگه ای از دشمنان و یارام نمیاد.فقط صدای شلیک و ... من میاد. واقعا حالم گرفته شد. انگار هیچی تو بازی وجود نداره. این پچی که معرفی کردین این مشکل رو حل میکنه؟
CPU 3.4
Ram 1 GB
Video Card Nvidia Geforce 8600
MainBoard Asus P5ND2

نسخه ی PC این بازی افتضاحه. خوشبختانه با این که سیستمم خیلی قوی نیست اما از نظر سرعت فریم کم ندارم:cool: به جاش یه باگه فوق العاده اعصاب خرد کن داره.:(( صدای تیر-راه رفتن-حرف زدن ودر کل هر چیز دیگه ای از دشمنان و یارام نمیاد.فقط صدای شلیک و ... من میاد. واقعا حالم گرفته شد. انگار هیچی تو بازی وجود نداره. این پچی که معرفی کردین این مشکل رو حل میکنه؟
CPU 3.4
Ram 1 GB
Video Card Nvidia Geforce 8600
MainBoard Asus P5ND2
تا اونجایی که من میدونم این پچ یه سری مشکلات مربوط به صدا رو برطرف میکنه به طور مثال من تو بازی بعضی موقع با صدا مشکل داشتم یعنی به طور متوالی صدا ها تکرار میشدند ولی پچ رو که ریختم درست شد بهتره شما هم یه امتحان بکنی;)

بازی خوبی هست از جه نظر از نظری که بازی نیست و ادم بازی کنه

هوش دشمنها مثل هویج می مونه.

دوستان تو این بازی اسلحه M4 هم هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or