Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - PC Version

همینطور که میدونید این بازی برای PC تاخیر خورده و در 15 April منتشر میشه
BoxArt:
348kmxd.jpg

یه سری اطلاعات از این بازی:
* بازیکنان در این شماره قادرند برای فرار از انفجار نارنجک و یا خطرهای دیگر , برای چند ثانیه از Sprint استفاده کنن.
*مخفی شدن و پناه گرفتن پشت دیوارها و یا اجسام , دیگر به این راحتی ها نیست زیرا بسته به محل پناه گرفتن ممکن است گلوله از آن دیوار یا جسم عبور کند و به شما صدمه برساند.
*11 تفنگ جدید که شامل یک sniper rifle جدید و SMG جدید و assault shotgun جدید و غیره اشاره کرد.همچنین برد تفنگ های handgun بیشتر شده است.
* در این قسمت شما در لوکیشن های متفاوت و متنوع تری از قسمت قبلی خواهید بود مانند پشت بام، پارک، معابر، پارکینگ و... .
* در ابتدای بازی این اختیار رو دارید که شخصیت خود را طراحی کنید. این سیستم جدید P.E.C نام دارد و کوچک شده Peristenet, Elite Creation میباشد که شامل جنسیت، نژاد، رنگ پوست، ... . در هر یک از موارد شما ده ها نوع انتخاب دارید.
* فیزیک بهتر و عالی رو شاهد خواهیم بود. تعداد ابجکتهای فعال و دارای واکنش بیشتر شده است.
* Exeience Points Ranks را میتوان بهترین و جالب ترین نکته در V2 دانست. امتیازاتی به شما و تیم تان در مبارزات و نوع عملکردتان داده میشود که برای ازاد کردن یا بدست اوردن وسایل بهتر و جدیدتری مورد استفاده قرار میگیرد. خریدن جلیقه، دوربین اسلحه، .... .
* سه نوع سبک یا کلاس برای حمله وجود دارد. استفاده از هر یک این موارد امتیازات خاص خود را دارد و روی کارائی شخصیت شما تاثیر مستقیم میگذارد.
Close Quarters .CQB در این روش شما شخصا وارد میدان خواهید شد و با استفاده از وسایل غیر تخریبی مثل Flashbang دشمن را نابود میکنید.
Assaulat مبارزات خشن تر با استفاده از C4 و Frag همراه با کار تیمی.

Marksmanship در این سبک شما میتواند توسط اسلحه دشمن را " Head shot " کنید.
و در نهایت میتوانید پیشت و Level Up شدن کاراکتر خود را در بخش My Character و زیر مجموعه A.C.E.S مشاهده کنید.
* میتوانید کاراکتر خود را با تمام قابلیتهای که کسب کرده در بخش: Single, Multi Player, Co op, Live استفاده کنید.
2mn3m84.jpg

ممنون از دوست خوبم فریدون

Patch 1.01
http://patches.ubi.com/rainbow_six_vegas_2/rainbow_six_vegas_2_1.01.exe

================================================================================

Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 2 v1.01 Patch Contents

================================================================================

Features:

* Added Voice Chat Support
* Pressing F5 now refreshes the match search list
* Fix for spawn camping
* Switch weapon is now faster in adversarial
* Lower respawn timer for deathmatch and team deathmatch
* Added Team balance XP penalty
* Enabled outfitting option in observer mode.
* Team Leader respawn modification: Respawning with the leader is now the default option

Bugs fixed:

* Fixed hang time when playing matches on certain graphics hardware
* Fixed delays for clients when using the custom face feature in-game
* Fixed game crash when the user would click in a certain area from the Leaderboards menu
* Fixed textures corruption when changing antialiasing repeatedly on certain graphics hardware
* Reviewed some achievements unlock when playing online
* Fixed game mode selection bug after being kicked from a dedicated server
* Fixed online problem of client being thrown out of a game when host uses Alt+Tab
* Fixed problem related to weapon templates switch when using only a keyboard
* Fixed the map update in the games list when the SADS uses map cycle
* Fixed issue with The Ace Always Wins! reward
* Fixed malfunction with mouse/keyboard uses in menus
* Fixed a client crash releated to host changing server for the Comcast Event map
* Fixed issue with the Face Scan on certain camera hardware
* Added fix to prevent opening console while chatting
* Fixes allowing better support of ATI Crossfire configuration
* Fixed HUD problems when using all of the Rainbow's grenades
* Fixed issue when the host would get stuck in the pause menu by kicking the clients while he is respawning
* Fixed a black screen issue when client would join a game in progress.
* Fixed problems related to weapon restriction configuration in Terrorist Hunt
* Fixed experience boost exploit in the first act in single player
* Fixed issue of the crosshairs that disapear when taking cover and aiming simultaneously.
* Fixed sound issue when Bishop's weapons are lost if the user shoots and kills Dennis Cohen.
* Fixed the wrong behavior of a hand gun after changing it from Outfitting menu.
* Fixed issue where client gets stuck in the respawn screen at 0 seconds while in observer mode
* Fixed respawn issue when playing terrorist hunt game at realistic difficulty
* Fixed issue of the laser beam shifting off target after shooting with a pistol

شوخی میکنی؟:cheesygri
شاید منظورت نصبشه:cheesygri
نه جدی میگم دلیل هم دارم :دی
نصب هم که والا من وقتی تو تیریپ نصب میرم پشت PC نمیشینم تا خوابم ببره :دی

دلیلم اینه که بازی فوق العاده کند هست!!! شخصیت اصلی بازی هم که کنترلش به عهده خودمون هست انگار یه وزنه 400 کیلویی بهش بستن :دی هوش مصنوعی هم تیمی ها هم جای تقدیر داره،یعنی هویج میگذاشتم تو جیبم به جا این 2 تا بیشتر کاربرد داره :دی
افراد دشمن هم که رسما ترکوندن(تازه با Difficulty hard ) میری 1 متری اینا نمیتونن بزنن بعد از 1 کیلومتری هد شات میکنن :دی

کلا R6 دیگه مثل قدیما نیست! قدیما یه عظمتی داشت واسه خودش که الان بازی حتی پلتفرم اصلی خودشم فراموش کرده و بازی ای که رو PC بهترین دورانش رو داشته الان از رو 360 واسه PC به فجیع ترین شکل پورت میشه :(

اصولا جواتی با یه بازی حال نکنه هیچ جوره نمیشه راضیش کرد الان بهتون قل میدم اکه بگیره 2 ساعت بازی میکنه بعد عمل روحانی :biggrin1:uninstal
:دی نه دیگه کار به uninstall نمیکشه :دی چون دیگه فعلا بازی نیست باید اینو تحملش کنم :دی

نه جدی میگم دلیل هم دارم :دی
نصب هم که والا من وقتی تو تیریپ نصب میرم پشت PC نمیشینم تا خوابم ببره :دی

دلیلم اینه که بازی فوق العاده کند هست!!! شخصیت اصلی بازی هم که کنترلش به عهده خودمون هست انگار یه وزنه 400 کیلویی بهش بستن :دی هوش مصنوعی هم تیمی ها هم جای تقدیر داره،یعنی هویج میگذاشتم تو جیبم به جا این 2 تا بیشتر کاربرد داره :دی
افراد دشمن هم که رسما ترکوندن(تازه با Difficulty hard ) میری 1 متری اینا نمیتونن بزنن بعد از 1 کیلومتری هد شات میکنن :دی

کلا R6 دیگه مثل قدیما نیست! قدیما یه عظمتی داشت واسه خودش که الان بازی حتی پلتفرم اصلی خودشم فراموش کرده و بازی ای که رو PC بهترین دورانش رو داشته الان از رو 360 واسه PC به فجیع ترین شکل پورت میشه :(
سلام جواد جون.
آقا من تسلیمم.:cheesygri
ولی من با این گرفتاری و مشغله این بازی رو تموم کردم. به من که خیلی حال داد.
ولی هر چی شما بگید.

کسی اینو امتحان کرده ؟ یعنی بازی انگده باگ داره ؟
کلا R6 خیلی باگ زیاد داره چون از روی 360 پورت میشه ویه سری از این باگ ها هم اصلا به چشم نمیان ولی سازنده به کمک تستر های حرفه ای اینا رو پیدا و fix میکنه

سلام جواد جون.
آقا من تسلیمم.:cheesygri
ولی من با این گرفتاری و مشغله این بازی رو تموم کردم. به من که خیلی حال داد.
ولی هر چی شما بگید.
نه میلاد جون،خو شما از این بازی خوشت میاد من نمیتونم به زور بگم بازی نکن که :دی
خلاصه الان دوباره 30 دقیقه بازی کردم،اصلا ناسازگاری داره با سیستم من :دی یه بار دیشب سیستم رو Restart کرد یه بارم همین امروز،فکر نکنم دیگه بازی کنم.

سلام
بچه ها چرا بازی من صفحه ش اینجوریه؟
http://www.zshare.net/image/107000256a688ae2/
حالا باز این خوبه تو خود بازی هی در رو دیوار سیاه و سفید میشه . یه دفعه ای یارت غیب و ظاهر میشه . اصلا نمیشه بازی کرد. مشکل از چیه؟:confused:
یا علی مدد
برا منم اینجوریه گفتم کسی جواب نداد

سلام
حالا باز این خوبه تو خود بازی هی در رو دیوار سیاه و سفید میشه . یه دفعه ای یارت غیب و ظاهر میشه . اصلا نمیشه بازی کرد. مشکل از چیه؟:confused:
یا علی مدد
سلام
(اگه نصب نکردین) همونطور که miladesn در پست 48 نوشتن, پچ 1.01 یه سری مشکلو حل میکنه, که شامل texture ها هم میشه:
Fixed textures corruption when changing antialiasing repeatedly on certain graphics hardware
شاید کمک کنه:
لینک دانلود پچ 1.01 (49.9 مگابایت) | کرک 1.01 از اینجا با عنوان Rainbow Six: Vegas 2 v1.01 [MULTI5] Fixed EXE​

سلام
یا علی مدد

مشکل از directx واسه منم چنین مشکلی پیش اومد ویندوز عوض کردم درست شد.

جواتی ببین میتونی حدود 40 مگ رو دانلود کنی :biggrin1: پچ رو نصب کن فکر کنم درست بشه
نفت داری من بریزم تو مودم به خاطر بازی ای که اصلا دوستش ندارم 40 مگ پچ بگریم :دی امشب هم می خواستیم با بچه ها lan بازی کنیم که نشد :دی
کلا من زیاد خوشم نیومد! :دی

سلام
(اگه نصب نکردین) همونطور که miladesn در پست 48 نوشتن, پچ 1.01 یه سری مشکلو حل میکنه, که شامل texture ها هم میشه:
سلام
مصطفی جون من هم پچ و هم کرک رو نصب کردم بازم فایده ای نکرد:(. یعنی باید وندوزم رو عوض کنم؟
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or