Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - PC Version

همینطور که میدونید این بازی برای PC تاخیر خورده و در 15 April منتشر میشه
BoxArt:
348kmxd.jpg

یه سری اطلاعات از این بازی:
* بازیکنان در این شماره قادرند برای فرار از انفجار نارنجک و یا خطرهای دیگر , برای چند ثانیه از Sprint استفاده کنن.
*مخفی شدن و پناه گرفتن پشت دیوارها و یا اجسام , دیگر به این راحتی ها نیست زیرا بسته به محل پناه گرفتن ممکن است گلوله از آن دیوار یا جسم عبور کند و به شما صدمه برساند.
*11 تفنگ جدید که شامل یک sniper rifle جدید و SMG جدید و assault shotgun جدید و غیره اشاره کرد.همچنین برد تفنگ های handgun بیشتر شده است.
* در این قسمت شما در لوکیشن های متفاوت و متنوع تری از قسمت قبلی خواهید بود مانند پشت بام، پارک، معابر، پارکینگ و... .
* در ابتدای بازی این اختیار رو دارید که شخصیت خود را طراحی کنید. این سیستم جدید P.E.C نام دارد و کوچک شده Peristenet, Elite Creation میباشد که شامل جنسیت، نژاد، رنگ پوست، ... . در هر یک از موارد شما ده ها نوع انتخاب دارید.
* فیزیک بهتر و عالی رو شاهد خواهیم بود. تعداد ابجکتهای فعال و دارای واکنش بیشتر شده است.
* Exeience Points Ranks را میتوان بهترین و جالب ترین نکته در V2 دانست. امتیازاتی به شما و تیم تان در مبارزات و نوع عملکردتان داده میشود که برای ازاد کردن یا بدست اوردن وسایل بهتر و جدیدتری مورد استفاده قرار میگیرد. خریدن جلیقه، دوربین اسلحه، .... .
* سه نوع سبک یا کلاس برای حمله وجود دارد. استفاده از هر یک این موارد امتیازات خاص خود را دارد و روی کارائی شخصیت شما تاثیر مستقیم میگذارد.
Close Quarters .CQB در این روش شما شخصا وارد میدان خواهید شد و با استفاده از وسایل غیر تخریبی مثل Flashbang دشمن را نابود میکنید.
Assaulat مبارزات خشن تر با استفاده از C4 و Frag همراه با کار تیمی.

Marksmanship در این سبک شما میتواند توسط اسلحه دشمن را " Head shot " کنید.
و در نهایت میتوانید پیشت و Level Up شدن کاراکتر خود را در بخش My Character و زیر مجموعه A.C.E.S مشاهده کنید.
* میتوانید کاراکتر خود را با تمام قابلیتهای که کسب کرده در بخش: Single, Multi Player, Co op, Live استفاده کنید.
2mn3m84.jpg

ممنون از دوست خوبم فریدون

من با اینکه اخرین درایو گرافیکو دارم و با هیچ بازی مشکل ندارم نسخه وست بازی رو خریدم تو بازی بیشتر جاها سفیده تصویرم می پره!

واقعا فکر کردم این بازی چی هست این بازی بدترین بازی هست که تو عمرم دیدیم حتی از شماره یکشم بدتر من موندم میلاد چطوری میشینه اینو بازی میکنه حالم بد شد آدم اساسینو ول کنه بیاد اینو بچسبه ضعیفترین کار یوبی بود

سلام
بچه ها تو این بازی همون جور که قبلا گفته شده بود میشه چهره کاراکتر اصلی رو طراحی کرد؟ اگر آره این طراحی محدوده (یعنی یک سری قیافه های محدود ) یا نه هر جور که بخوایم میتونیم چهره کاراکتر رو طراحی کنیم؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها تو این بازی همون جور که قبلا گفته شده بود میشه چهره کاراکتر اصلی رو طراحی کرد؟ اگر آره این طراحی محدوده (یعنی یک سری قیافه های محدود ) یا نه هر جور که بخوایم میتونیم چهره کاراکتر رو طراحی کنیم؟
یا علی مدد
سلام
نه یک سری قیافه محدود فقط داره.

------------------------------------------------

درسته که مثل نسخه اولش حال نمیده ولی بازم حاله:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or