Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PC

Tom-Clancys-Ghost_Recon_Future_Soldier_Cover.jpg

Future Soldier is a F-16 on legs

Publisher:UbiSoft
Developer: Ubisoft Paris
Genre: Tactical Shooter
Release Date: Q4 2010
ESRB Rating: TEEN​

ادامه ای بر تاکتیکال شوتر محبوب یوبی سافت.
این بار سربازانی آنقدر پیشرفته که توان رویای با یک F-16 را خواهند داشت،وظیفه ی نجات رییس جمهور روسیه را از چنگال یک گروه تروریستی دارند.
لازم به ذکر است برخلاف دوشماره ی قبلی یک تیم مشترک وظیفه ی کار بر روی سه پلاتفورم PC,XBOX369,PS3 را بر عهده خواهد داشت.

[

]

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی الان مثلا دوستان چه جوری صحبت کردند؟
به شخص خاصی توهین شده؟
یعنی نمیشه راجع به یه کمپانی نظر داد؟
اتفاقا لحن شما بیشتر به توهین میخوره تا لحن بچه ها..‏

کلمه ی
پشم
اصلا در شان سایت نیست ! من اگه دقت کنی فقط این کلمه رو ویرایش کردم ! وگر نه هر طور می خواید برید توی پیغام خصوصی یا پروفایل به یوبی فوش بدید به منم مربوط نمیشه .
جایی که من ناظم هستم دوست ندارم از کلمات بدی استفاده بشه همین نه بیشتر ! لحن منم اگه دقت کنی بد نبود دوستانه بهتون گفتم

کلمه ی
پشم
اصلا در شان سایت نیست ! من اگه دقت کنی فقط این کلمه رو ویرایش کردم ! وگر نه هر طور می خواید برید توی پیغام خصوصی یا پروفایل به یوبی فوش بدید به منم مربوط نمیشه .
جایی که من ناظم هستم دوست ندارم از کلمات بدی استفاده بشه همین نه بیشتر ! لحن منم اگه دقت کنی بد نبود دوستانه بهتون گفتم
OK
:-bd

کلمه ی
پشم

چشب آقا ناظم نوکرتم

کلمه ی
پشم
ببخشید اقا صابر فحش درسته نه فوش

7 روز دیگه ریلیز میشه تا بیاد دستمون1 یا 2 روزم طول میکشه.... من که رسما کف کردم:دی
اینا که معمولا تا بازی برسه دست مغازههای انور آب بازی رو کرک می‌کنن :دی. این تازگی‌ها هم یوبی چیز خطرناک نمیذاره رو بازی :دی اسون کرک می‌شه.

اینا که معمولا تا بازی برسه دست مغازههای انور آب بازی رو کرک می‌کنن :دی. این تازگی‌ها هم یوبی چیز خطرناک نمیذاره رو بازی :دی اسون کرک می‌شه.
دقیقا! یوبی سر AC II یه اشتباهی کرد و دیگه تکرارش نکرد!=))
هیچی نمیتونه جلوی Skidrow رو بگیره!:biggrin1:

اخه این بازی حیفه مولتیش رو از دست بدیم .
اگه ترفندی واسه آنلاین کردنش در نیومد ( خیلی سخته که آنلاین یوبی هک شه ) . من به احتمال زیاد یه سریال اوریجشو میخرم .

اخه این بازی حیفه مولتیش رو از دست بدیم .
اگه ترفندی واسه آنلاین کردنش در نیومد ( خیلی سخته که آنلاین یوبی هک شه ) . من به احتمال زیاد یه سریال اوریجشو میخرم .
اتفاقا به هیچ وجه حیف نیست از دست بدیم، کلا قسمت آنلاین تاریخ بازی‌های آنلاین رو دگرگون کرده، آفرین بر یوبی واقعا. =))

اتفاقا به هیچ وجه حیف نیست از دست بدیم، کلا قسمت آنلاین تاریخ بازی‌های آنلاین رو دگرگون کرده، آفرین بر یوبی واقعا. =))
دِکی! چطورشه مگه؟:-/
ما که هرجا میریم صدای به به و چه چه میشنویم!:d (2)
یکی بیاد روشن کنه! همه میگن بازی خوبیه! جریان چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or