Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PC

Tom-Clancys-Ghost_Recon_Future_Soldier_Cover.jpg

Future Soldier is a F-16 on legs

Publisher:UbiSoft
Developer: Ubisoft Paris
Genre: Tactical Shooter
Release Date: Q4 2010
ESRB Rating: TEEN​

ادامه ای بر تاکتیکال شوتر محبوب یوبی سافت.
این بار سربازانی آنقدر پیشرفته که توان رویای با یک F-16 را خواهند داشت،وظیفه ی نجات رییس جمهور روسیه را از چنگال یک گروه تروریستی دارند.
لازم به ذکر است برخلاف دوشماره ی قبلی یک تیم مشترک وظیفه ی کار بر روی سه پلاتفورم PC,XBOX369,PS3 را بر عهده خواهد داشت.

[

]

آخرین ویرایش:
نتیجه اش آسون شدن بازی و در نتیجه فروش بیشتر اون هست.
آقا غیب شدن به کنار. لااقل یه کم هارد کور ترش می کردن. :|
شما چه تریلر هایی ازش دیدی که نا امید شدی؟
این غیب شدن و تا حدی موافقم Crysis 2 خیلی جاها میشد پیچوند و همین بازی رو ضعیف میکرد
البته ایراداش ماشالا کم نبود! حالا بگذریم
اما این حالت و بعید میدونم مثل Crysis 2 باشه حالا باز باید صبر کرد!

بله کنسل شد و دباره تایید شد !
ای بابا!!! این یوبی سافت یه چیزیش میشه!!! اول Rayman Origin حالا هم این!!! البته خبر خوبی بود ممنون!!!
امیدوارم در مورد I Am Alive هم همینجوری عمل کنه.

کجاش حرفه ای بود. سیستم Auto Recoveryــش؟
GR هم که دیگه قربونش برم میشه توش خودتو غیب کنی. :دی

وگاس هر چی بود باز هم Tactical Shooter می شد اسمشو گذاشت ، موفق بود منتقدا هم تحویلش گرفتن زیاد . ولی این یکی یه آبگوشت ِ نفخ آوری هست که دومی نداره :دی

متاسفانه فرمان دادن، نداره:biggrin1:
وقتی میگم نابود شده همین هست دیگه!:d تو کل سری GR به عنوات Commander میشد انواع اقسام تاکتیک ها رو با فرمان دادن تو Position ها مختلف امتحان کرد خود همین واقعا لذت بخش بود! بازی به جای این که نوآوری و ایده جدید داشته باشه رفته سراغ ایده بازی های دیگه! والا این بازی دقیقا یه Mix از چندین بازی مختلف هست اصلا شبیه GR نیست.

_________
در ضمن بعضی ها از حرف من خوشون نیمده ولی واقعیت هست هنوز هم میگیم خیلی ها سنشون قد نمیده آخرش دیگه GR:AW 1 2 بازی کردن اصلا خبر ندارن این بازی هدفش چی بوده و الان چی شده!

وقتی میگم نابود شده همین هست دیگه!:d تو کل سری GR به عنوات Commander میشد انواع اقسام تاکتیک ها رو با فرمان دادن تو Position ها مختلف امتحان کرد خود همین واقعا لذت بخش بود! بازی به جای این که نوآوری و ایده جدید داشته باشه رفته سراغ ایده بازی های دیگه! والا این بازی دقیقا یه Mix از چندین بازی مختلف هست اصلا شبیه GR نیست.

_________
در ضمن بعضی ها از حرف من خوشون نیمده ولی واقعیت هست هنوز هم میگیم خیلی ها سنشون قد نمیده آخرش دیگه GR:AW 1 2 بازی کردن اصلا خبر ندارن این بازی هدفش چی بوده و الان چی شده!
البته من شاید بد گفتم!:دی فرمان به این صورت که بگی Follow me یا Stop یا Go behind that cover و این جور فرمانا نداره.:دی ولی میتونی فرمان بدی مثلا فلانی، فلان دشمن رو بکشه. یا موقعی که دارن به سمتت تیراندازی میکنن، فلانی تیرش رو متمرکز کنه رو اونی که داره به سمتت شلیک میکنه تا فشار رو تو کمتر بشه و از این جور فرمان ها.
اینا رو تو یه مصاحبه دلیلش رو گفته بودن که چرا اینجور دستورات مستقیم رو حذف کردن ولی اون طرفی که صحبت میکرد اینقدر لحجه ی فرانسوی غلیظی داشت که حرفاش رو کامل متوجه نشدم:دی ولی خلاصش این بود که مثلا شما میخواید به یکی از افراد گروهتون بگید بره پشت فلان کاور، بعد حرکت کنه، بعد فلانی رو مثلا بکشه، کافیه فقط اون دشمن رو مارک کنید و دستور بدید. اون خودش کار خودش رو میکنه.
حالا شاید شما ها بگید این کار بازی رو کژوال پسند میکنه، ولی من میگم بیشتر Accessible میکنه. :دی
===============
===============

نمیدونم تا کی میخواین به یاد گذشته ها باشین و غصه ی اون موقع رو بخورین. تموم شد اون موقع. دیگه Ghost Recon به اون سبکی که میشناختیم مُرد. همین GRـه دست و پا شکسته هم شرف داره به شوترای تکراری و آبکی این روزا. هر چقدر هم ساده تر شده باشه، هنوز از 90% به اصطلاح تاکتیکال شوترا بهتره. سعی کنین با این تغییرا خودتون رو وفق بدین وگرنه تا چند سال دیگه از هیچ بازی ای لذت نمیبرین.

آخه سینا زور داره . واسه منی که با GR ـه سال 2001 خیلی خاطره دارم زور داره ! آخه ننت خوب بابات خوب اقلا میخوای همچین کاری کنی انتخاب بزار ، یکی که حرفه ای تره شاید آپشن های گسترده تر ولی جزئی تری بخواد برای دستور دادن و یکی هم که بلد نیست چی کار کنه می تونه از این قرتی بازی ها :دی استفاده کنه . ولی وقتی میای می کشی زیر تمام طرفدار های قدیمی زور داره ، خیلی هم زور داره . صورت مسئله رو پاک کردن فقط . اقلا کاشکی Command ها با درجه سختی عوض کردن تغییر می کرد !

بدبختی اینه خیلی ها هنوز سنگ این Ubi و بازیهاشو به سینه میزنن!:d اسم این رو هم میذارن تاکتیکال! والا به پیر به پیغبر WR ها هم پیشرفت کرده بودن زمان خودشون عام پسند تر هم شده بودن ولی به اصول اصلی بازی پایبند بودن.

آخه سینا زور داره . واسه منی که با GR ـه سال 2001 خیلی خاطره دارم زور داره ! آخه ننت خوب بابات خوب اقلا میخوای همچین کاری کنی انتخاب بزار ، یکی که حرفه ای تره شاید آپشن های گسترده تر ولی جزئی تری بخواد برای دستور دادن و یکی هم که بلد نیست چی کار کنه می تونه از این قرتی بازی ها :دی استفاده کنه . ولی وقتی میای می کشی زیر تمام طرفدار های قدیمی زور داره ، خیلی هم زور داره . صورت مسئله رو پاک کردن فقط . اقلا کاشکی Command ها با درجه سختی عوض کردن تغییر می کرد !
آخه یه بچه ی 6 ساله که هنوز مدرسه نمیره، چه میفهمه GRـه 2001 و کلا تاکتیکال شوتر یعنی چی!؟:دی اصلا چه ذهنیتی میتونه داشته باشه!؟:دی باز یکی حرف از GRـه 2001 بزنه که تا 2001 حداقل 10 سالش شده باشه!:دی تو رو جونه هر کی دوس داری (من!:دی) جلو من یکی دیگه حرف از خاطرات با GRـه 2001 نزن:دی
بدبختی اینه خیلی ها هنوز سنگ این Ubi و بازیهاشو به سینه میزنن!:d اسم این رو هم میذارن تاکتیکال! والا به پیر به پیغبر WR ها هم پیشرفت کرده بودن زمان خودشون عام پسند تر هم شده بودن ولی به اصول اصلی بازی پایبند بودن.
شنیدی میگن: "لنگه کفش هم در بیابان نعمت است!؟" :دی تو چند تا بازی تاکتیکال شوتر بعد از2 Advanced Warfighterـه 2007 لیست کن، به ابل فضل(!) اگه بیشتر از انگشتای یه دست بشه:دی Future Soldier هم هنوز نیومده و منم در مورد بازی که هنوز بازی نکردم قضاوت نمیکنم؛ شاید اومد ترکوند، شاید گند زد. ولی در بدترین شرایط دیگه در حد AW میشه. پس نتیجه میگیریم همین رو هم بچسبیم وگرنه شاخ شوترای امسال میشه امثال Binary Domain و NeverDead!!

آخه یه بچه ی 6 ساله که هنوز مدرسه نمیره، چه میفهمه GRـه 2001 و کلا تاکتیکال شوتر یعنی چی!؟:biggrin1: اصلا چه ذهنیتی میتونه داشته باشه!؟:biggrin1: باز یکی حرف از GRـه 2001 بزنه که تا 2001 حداقل 10 سالش شده باشه!:biggrin1: تو رو جونه هر کی دوس داری (من!:biggrin1:) جلو من یکی دیگه حرف از خاطرات با GRـه 2001 نزن:biggrin1:

مگه همون موقع بازیش می کنن ؟ من وقتی 10 سالم بود اون ورژنش رو رفتم :دی( تازه RE2 رو وقتی رفتم که 11 سالم شده بود عمر ِ کنسول های نسل ششم هم تموم شده بود :دی چه برسه PS1 که رو PS1 پسر خالم با هم نوبتی می رفتیم :دی ! ) چون PC ـیم نمی کشید بازی های جدید رو ، بازی هایی که داشتم رو می رفتم این و یکی از R6 ها هم بودن . :دی Back Off . یادش بخیر مرحله تمرینیش :دی یا مرحله اولش وقتی تو دشت بودی خیلی جالب بود .

آخرین ویرایش:
حالا من یکی که کلا یوبی رو بیخیال شدم و هیچ خبر خاصی از بازی ندارم جز تریلر E3 (البته پیشنمایش سینا رو باید بعدا بخونم :دی ) ولی فکر کنم بازی حداقل یه چیزی مثل اسپلینتر سل کانوکشن بشه، اگه کسی اهلش باشه بازی رو روی آخرین درجه سختی و کاملا تاکتیکال میره، اگه هم نباشه میزنه روی ایزی و بازی رو با گرز آف وار یکی میکنه.

یادش به خیر یه زمانی مارک یوبی و تام کلنسی چقدر اعتبار و ابهت داشت... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or