! Tna Impact

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خدمت دوستان
من الان یک مشکلی توی بازی تی ان ای دارم الان اخرین نفر در استوری رسیدم جف جرت و باید شکستش بدم تا 100% کامل شه
دیروز حدود 3 تا 4 ساعت باهاش درگیر بودم اما نتونستم شکستش بدم با 2 یا 3 بار فن که روی من پیاده میکنه پر میشه و با یک فینیشر تمام میشه صندلی هم وجود نداره
ایا کسی تونسته برنده بشه ؟ ایا راه خاصی وجود داره؟
در ضمن اصلا اگه برنده شدیم بازی 100% میشه و همه چیز unlock میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون حسابی این جف جریت روی اعصابم را میره

من چند روزی میشه که بازی رو تموم کردم و هنوز ازش سیر نشدم.(میدونم اگه لای بربری بزارم سیر میشم:biggrin1:)
برای من جای سوال که دوستان بازی رو تهیه کردن و یا اصلآ خبر دارن که منتشر شده یا نه. چون این تاپیک خیلی سوت و کوره!!
پیشنهاد میکنم که TNA iMPACT رو حتمآ تهیه کنید و ازش لذت ببرید- درغیر این صورت یکی از سرگرم کننده ترین بازیهای 360 رو از دست دادید:love:.(از من گفتن:-")

ااااااا ! این بازی مگه عرضه شده!! چه بی خبر .چجوریه کسایی که بازی کردن گرافیکش از wwe 2008 بهتره؟
گیم پلی بازی روونه؟یکی او بچه هاقبلا تو فروم گفته بود رینگ 6 گوش هم داره می خوام بدونم بازی تخیلیه که همچین رینگی هم توش داره!!؟؟چون من اگه تخیلی باشه که خوشم نمی یاد.راستی batista هست توش ؟:)

ااااااا ! این بازی مگه عرضه شده!! چه بی خبر .چجوریه کسایی که بازی کردن گرافیکش از wwe 2008 بهتره؟
گیم پلی بازی روونه؟یکی او بچه هاقبلا تو فروم گفته بود رینگ 6 گوش هم داره می خوام بدونم بازی تخیلیه که همچین رینگی هم توش داره!!؟؟چون من اگه تخیلی باشه که خوشم نمی یاد.راستی batista هست توش ؟:)
نه عزیز تخیلی نیست
این بازی مربوط به لیگ tna هستش و رینگ این لیگ 6ضلعیه و superstar های خاص خودش رو هم داره
موفق باشید

نه عزیز تخیلی نیست
این بازی مربوط به لیگ tna هستش و رینگ این لیگ 6ضلعیه و superstar های خاص خودش رو هم داره
موفق باشید

من که تاامروز رو انتن مسابقه ای ندیدم که تو همچین رینگی باشه:eek: .super stars کیان؟منظورتون چیه که superstar های خاص خودش رو هم داره؟؟؟یعنی کسایی که ما رو انتن مسابقاتشونو دنبال می کنیم اونا توشون نیستند؟

من که تاامروز رو انتن مسابقه ای ندیدم که تو همچین رینگی باشه:eek: .super stars کیان؟منظورتون چیه که superstar های خاص خودش رو هم داره؟؟؟یعنی کسایی که ما رو انتن مسابقاتشونو دنبال می کنیم اونا توشون نیستند؟

na oona tooshoon nistan.wwe starhaye makhsoos khodesho dare va tna ham staraye makhsoose khodesho .in 2 ,2ta lige joda az hamand (albate gablan superstarhaei dar wwe boodan ke be tna raftan meslekurt angle-ryhno-kevin nash-team 3d-chiristian-bookerTva jadidan ham mick foley

دوستان این بازی هیچ ارتباطی با wwe نداره حتی اصلا رقیبی برای smackdown vs raw نیست چون هنوز خیلی ایراد داره فقط استوری اون خوب بود گرافیکشم همینطور اما نحوه بازیش زیاد جالب نبود و خیلی مشکل میشه یک فن را همونطور که میخوای بزنی اما برای شروع خوب بود.
این که 6 ضلعی هست چند سالی میشه که تی ان ای برای جذابتر شدن بازی هاش رینگ را به این شکل در اورده که مردم اگه از رینگ 4 گوش خسته شدن به این لیگ روی بیارن.
بازی هم خیلی وقته که اومده من استوری را تمام کردم بلاخره تونستم جف جرت را شکست بدم اما هنوز چند تا سوپراستار دیگه مونده که اگه توی سایتهایی که نحوه انلاک کردن بازی ها نوشته شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or