سلام به همه برو بچ:biggrin1:
اقا من بازی رو گرفتم به نظر من بازی خوبی هست گرافیکش هم بدک نیست(یعنی خوبه ها نه فکر کنین بده)
کلن سریع تر از wwe است و بخش story mode هم داره باید ادم بسازی رو بری جلو اچیوهم بد نمیده در کل من باهاش حال کردم
superstar هاش هم booker t دیگه kurt هم بود استینگ هم بود کلی حال کردم:biggrin1: به کسانی که کج کارن توصیه میکنم بازی رو بخرن مخصوصا به سپهر جان
ممنون
گرافیک بازی که از SMACKDOWN خیلی بهتره و قابل مقایسه نیست . درجه ی سختی بازی همه در واقع باید بگم آسون ترین حالتش برای من از LEGEND در SM خیلی سخت تره ! (البته هنوز درستو حسابی نیومده دستم ! )
کلا اگه اهل کشتی کج هستید اگر نگیرید ضرر کردید چون یه چیز دیگس و یه تجربه ی جدید از این بازی هاست(مثلا رینگ 5 گوشه )به نظر من با اینکه اولین نسخه از این بازی هست حده اقل ره 10 ساله ی SM رو تا حدود زیادی رفته ! فقط ساختن آدمش یه هوا محدود تر بود. و به نظرم یه سری اشکالاتی داره ولی هر چی که هست باحاله . گرافیک و گیم پلی بازی هم خوب و قبول هست .
درسته بازی نسبتا خوبی است اما خدایش با sdvsraw مقایسه نمیشه کرد درسته بازی گرافیک خوبی داره و سریع است اما تقاطع ضعف زیادی داره
اول از هر چیز اینترنس ورودی سوپراستارها کامل نیست تا وارد میشن چند قدمی میان جلو بعد قطع میشه
خود باز خیلی مشکله در واقع نحوه گذاشتن دکمه ها مشکل داره هنوز من نتونستم یک فینیشر بزنم .
تعداد مسابقات خیلی کم هست اصلا تنوع ندارن
dq وجود نداره داور نداره ساخت سوپراستارهاش خیلی ضعیف هست تعداد سوپراستارهاش هم کم هست
دیوا نداره و ...
کلا من به این بازی 5 میدم از 10 بازی اسمکدان را من یک سال بازی میکنم و خسته نمیشم
برای بار اول خوبه اما نیاز به بهتر شدن داره
با همه این توضیحات از خریدش ناراضی نیستم چون خودش تجربه بازی جدیدی از کشتی کج هستش
باگ های خیلی ضایعی داره ولی بخش داستانی بازی خیلی خوب کار شده
همونطوری که دوستمون گفت
بازی ضعف هایی داره که یکم دقت توش به کار برده میشد بازی امتیازات بهتر و قابل توجه تری میگرفت
یک مشکلی که خیلی منو آزار میده مساوی بودن قدرت های کج کار هاس(استینگ کجا سانجی دات کجا)
راستی کسانی که بلد نیستن فینیشر بزنن اول RB+Y
وقتی حریف رو گرفت B رو میزنید و تمام
برای سابمیشن
اول RB+Y
وقتی حریف رو گرفت RB+B
اگه هم روی زمین افتاده بود فقط RB+B
برای سابمیشن هم چند باری باید انجام داد یعنی 4-5 بار باید این فن رو زد چون بعد 3 بار که دکمه هارو با موفقیت زدید!!!!یارو خودشو از قفلتون میکشه بیرون
در کل ارزش یک بار تموم کردن رو داره(بخش ultimate X 3 نفره شدیدا روی اعصابه بازی کنید میفهمید)
میدونی مشکل از کجاس؟ مشکل اینه که چه sting ورداری چه booler t چه kurt angle هیچ تفاوتی نداره و همه چی به بازی خودت برمیگرده تا آدممون(یکی از ضعف هاش جلو اسمکدان )
به جز صندلی چیز دیگه ای نیست به عنوان وسیله !
کلا دفاع کردناش با یک دگمه هست و ممکنه تا 5 تا فن به هم دیگه ضد فن بزنی / تو رینگ هیچ داوری نیست ! از صورتا خون نمیاد ! بازی سخت تره . راستش رو بخوای من میگم گیم پلی svr با اینکه ضعیف بود ولی از این جذاب تره چون اگر تو svr بوکر تی میشدی بازی میدونستی فن ها و حرکاتی که میزنی مخصوص بوکر تیه ولی تو این هیچ تفاوتی نداره ! فکر میکنم در نگاه اول خیلی بازیه شاخیه ولی درکل به نظرم گیم پلیش پتانسیل svr رو نداره فریدون انگار یکی از اسمکدان های قدیمی رو گرافیکش رو nextgen کردن( کیفیت گیم پلیش در حد اسمکدان here comes the pain نیست! در حد اسمکدان 2 تو ps1 هست)
باگ های خیلی ضایعی داره ولی بخش داستانی بازی خیلی خوب کار شده
راستش من 3 روزه خریدم بازیرو و هر روز هم بازی کردم هنوز باگی ندیدم :confused: البته فقط یه بار دیدم که یارو گیر کرده بود به پله همین. منظورت چیه سپهر؟
--
تو tna extras فکر کنم training هست اونجا همه چیرو یاد میده
---
---
در کل این بازی تنها برتریش نسبت به اسمکدان فقطو فقط گرافیکشه(به نظر من ) دیگه هیچی باحال نیست. باید منتظر آخرین wwe باشیم از thq و بعد هم که legend of wrestlemania خدا رحم کنه به عاقبت wrestling ها (بازی هاش )
آخه یکبار استایل رو آوردم بیرون رینگ بهش سوپلکس زدم
رفت توی تماشاچی هاخودم کپ کردم گفتم شاید فن جدیده بعد دیدیم نه بابا آقا گیر کرده عین خر داره جفتک میندازه خلاصه به هزار زور تونستم بگیرمش بیارمش بیرون(میتونستم rematchکنم ولی 10 بار قبلش باخته بودم ایندفعه هم داشتم میبردم)
یا مثلا میخوام DDTبزنم دوربین مثل صحنه هایی میشه که حساسه و خودمم دارم حرکت رو انجام میدم ولی بارو داره منو نگاه میکنه!!!!!!!!!!!
...................................................
همین الان بخش داستانی بازی تموم شد بهترین فینیشر هم D.O.Aهست هروقت باز شد حتما یکبار امتحان کنید(حرکتش باحاله وگرنه از نظر قدرت فرقی نداره)
یه بدی ای که داره اینه که اصلا فن ها هیچ تفاوتی نداره ! به یارو چوکسلم هم بزنی 2 ثانیه بعدش پا میشه !
باز تو اسمکدان وقتی یه فنی میزدی یارو میوفتاد زمین یه کم میموند تو این یکی قربونش برم با صندلی هم بزنیش 2 ثانیه بعد از افتادنش رو زمین 2باره یارو پا میشه ولی story بازی از اسمکدان بهتره با اینکه مهدود تره . یه چیز خوبه دیگش هم اچیومنت خورش هست که زود به زود اچیومنت میده