! Tna Impact

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان sting و scott steiner وbookert و kevin nashدر wcw جزو بهترین superstar ها بودن و wwf خیلی دنبال اونا بود مثلا bookert پنج بار قهرمانی wcw رو داره (همین worldheavyweight که wwe هستش)باید مسابقات قدیمی اونارو ببینید مخصوصا sting ولی چون wcw برشکسته شد و خودشو به wwe فروخت wwe سعی کردن محبوبیت این superstar ها رو پایین بیاره و محبوبیت superstar های خودش رو بالا ببره.
tna هم لیگ اخراجی های wwe نیست!
بلکه یک کمپانی شخصی که داره به یه رقیب بزرگ برای wwe تبدیل می شه!
در ضمن می دونستید که cm punk و mr kennedy قبلا در tna بودن؟

Tna نسبت به Wwe محبوبیت کمتری برخوردار هست چون Wwe سالهاست که وجود داره
حدودا 2 سالی هست که حسابی Tna رقیب جدی با Wwe شده چون رئیس باشگاه Wwe مستر مک ماهون بیشتر سوپراستارهای خودش را از دست داده و مقداری افت کرده
جف هاردی یکی از بهترین سوپراستارهای Wwe قبلا به مدت یک سال به Tna رفت .
Raven, Sting . Kevin Nash. Scott Stiner.jeff Jarett.از باشگاه Wcw ,
Billy Gunn , Road Dog, Chirstian, Kurt Angle ,booker T,rhino,tyson Tamko, Team 3d
از Wwe , Wwf بهترین سوپراستارها بودند که همکنون در Tna بازی میکنند.
اگر Bill Goldberg هم به این جمع بپیونده دیگه Wwe حسابی تو دردسر میوفته.

من حاضرم برم فقط به خاطر سوپراستارهاش بازی رو بخرم(البته اونایی که تو wcw بودن)
ولی خود من به شخصه اصلا" midway رو قبول ندارم .به نظره من تو گیم پلی کم میارن .
راستی 2 3 سال پیش scott hal هم تو tna بود.دیگه نیست؟

kane عزیز درسته kevin nash به همراه scott hall به این کمپانی رفت ولی از لحاظ بدنی خیلی خراب بود و اصلا استیل قبل رو نداشت .تقریبا یک ماه پیش دوباره برگشت و فکر کنم یه مسابقه هم داد ولی از اون وقت دیگه ازش خبری ندارم.
دانته عزیز دیگه راک کشتی نمی گیره و در هیچ لیگی نیست ولی یه سری شایعه هست که در wrestlemania بعدی می خواد یه مسابقه بده.
اینم لیست superstar های این بازی که تاحالا تایید شده(ممکنه به این لیست superstar اضافه بشه)
AJ Styles
Abyss
BookerT
Chris Sabin
Christian Cage
Christopher Daniels
Eric Young
Hernandez
Homicide
Jay Lethal
Jeff Jarrett
Kurt Angle
LAX
Petey Williams
Raven
Rhino
Samoa Joe
Scott Steiner
Senshi
Sonjay Dutt
Sting
Team 3D
Tomko

اینم چندتا اطلاعات جدید از این بازی:
یکی از مهمترین قسمت های بازی ساختن superstar هستش(caws) شما می تونید 16 superstar بسازید .
همچنین می تونید superstar های اصلی رو هم edit کنید و یسری تقییرات در ظاهرشون بدید.
در این بازی2500 حرکت و فن وجود داره.
نمی تونید ورودی (entrance)رو تقییر بدید و باید از ورودی های superstar های اصلی برای superstar های ساخته شده ی خودتون استفاده کنید.
می تونید با دوتا superstrar مثل هم مسابقه بدین مثلا kurt angle vs kurt angle
در این بازی story mode هم وجود داره که مثل season mode سری svr هستش ولی به گفته سازنده ها خیلی از اونا جذاب تره.
در این بازی تا حالا 8 تا رینگ و ppv مختلف وجود داره(ممکنه به این تعداد اضافه بشه)
در این بازی می تونید فقط 4تا کشتی گیر رو وارد رینگ کنید و مسابقه بدید چه در online mode چه در offline mode
همه superstar ها 2مدل لباس دارن
در این بازی همه فن های ترکیبی tag team ها وجود داره
میز و نردبان هم در این بازی وجود داره
و مسابقه های اصلی این بازی هم عبارتند از:
Six sides of steel, The Ultimate X, King of The Mountain, tag team matches and Fatal Four Ways.
موفق باشید.

TNA iMPACT

سلام
فریدون نیست و ما دست به کار شدیم بچه ها بی بازی نمونن:biggrin1:

خب بازی که اینجا به معرفیش میپردازیمTNAiMPACTهست
همونطور که میدونید کمپانی WWEبا همکاری THQخیلی مدت هست که بازی هایی به سبک Werlestingبرای کمپانی خودش میسازه
اما این بار کمپانیTnaتصمیم گرفت که اولین بازی ویدیویی خودش رو عرضه کنه در همین راستا با Rockstarوچند کمپانی دیگه مذاکره کرد تا بالاخره باMidwayتوافق کردند:smile:

در واقع در این بازی از موتور خوب Unreal Engineاستفاده میشه که میتونه این سبک از بازی ها رو متحول کنه
در ضمن این بازی اولین بازی رسمی هست که بخش MidwaySportساخته

خب این مقدمه کوتاهی بود برای یک معرفی;)

------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
tna-impact.jpg

این بازی برای کنسول های Wii -PS2 -PS3 -Xbox360عرضه میشود
همونطور که میدونید رینگ های Tnaشش ضلعی هست بر خلاف wweکه چار ضلع هست و این با عث جذابیت بیشتر بازی میشه.
همونطور که گفتم این بازی از موتور قدرتمند UnrealEngineاستفاده میکند پس باید منتظر گرافیک به مراتب بهتر نسبت به SmackDown VS Raw 2009باشیم
در این بازی در حدود 25تا30بازیکن قابل بازی وجود دارد که البته هنوز چند بازیکن ساخته نشده اند!
از جمله سوپر استار های موجود در بازی میتوان به
AJ Style
Samoa Joe
KurtAngle:love:
Rhino
و بسیاری دیگه اشاره کرد
این بازی در 19شهریور امسال یعنی چند روز دیگه به بازار عرضه میشه
ليست سوپراستارهاي تاييد شده : Samoa Joe, AJ Styles, Jay Lethal, Booker T, Sting, Kurt Angle, Christian Cage, Homicide, Hernandez, Rhino, Scott Steiner, Eric Young, Alex Shelley, Chris Sabin, Shark Boy, Christopher Daniels Tomko

ليست ورزشگاه هاي موجود : Impact Zone, Halle aus: Japan, England, Las Vegas و Mexico

نوع بازي ها : Ultimate X, Full Metal Mayhem (Hardcore Match), Monster’s Ball (Multi Players mit Waffen), Free For All (vier Spieler gegen andere), Submission Match, Falls Count Anywhere, traditionelles Singles und Tag Team Matches,

درمورد زدن فینیشر هم زیاد با سری بازی هایWWEفرق ندارد به اینصورت که وقتی کلمه iMPACTشما تکمیل شود میتوانید در موقعیت مناسب فینیشر خود را به حریف بزنید!

در قسمت ساخت بازیکن TnaiMPACTبسیار بهتر و با تجهیزات بهتر و دقیق تر نسبت به بازیSVR09ظاهر شده است

یکی از ویژگی ها جالب مسابقات جدید هستند دیگر مجبور نیستید مسابقات معمولی را انجام بدهید شما در این بازی یکسری مسابقات دیگر با اهداف دیگر و با جذابیت بیشتر ببینید یا انجام دهید
مسابقات جدیدی از جمله
Fatal Four-Way
TNA Bured Alive Match
Ultimate X.
وجود دارد
مثلا در
Ultimate X,و
در بالای رینگ یک علامت ایکس وجود دارد که بایدخود تان را به طناب های بالای رینگ برسانید و سپس با آویزان شدن به علامت ایکس رابدست آورید و برنده شوید:eek::biggrin1:
emag_tnaimpact_042108_2_db410.jpg

یکی از نقاط قابل توجه در جه سختی و هوش مصنوعی حریفان است که بسیار خوب کار شده است.
همچنین یک قسمت بنامBecome A Legendدر بازی و جود دارد که از یک بازیکن معمولی به یک بازیکن خوب و سرشناس تبدیل میشوید و باید تا مرگ او-او را کنترل و مسابقات هفتگی انجام دهید!:biggrin1:
tna-impact-20080414100935906.jpg

و در پایان این بازی میتواند کسانی که علاقمند به این سبک هستند را راضی نگه دارد و باعث رقابت بین دو عنوانTNAiMPACTوSmackDown VS Rawشود که بتوانیم در اینده بازی هایی به مراتب بهتر از گذشته شاهد باشیم
امیدوارم از این بررسی کوتاه خوشتون اومده باشه;)
این هم باکس شات رسمی از نسخه 360بازی:

tnaboxart.jpg

آخرین ویرایش:
ليست سوپراستارهاي تاييد شده : Samoa Joe, AJ Styles, Jay Lethal, Booker T, Sting, Kurt Angle, Christian Cage, Homicide, Hernandez, Rhino, Scott Steiner, Eric Young, Alex Shelley, Chris Sabin, Shark Boy, Christopher Daniels Tomko

pas kevin nash va team 3d kojan??????????????????????????????????

خیلی ممنون از تایپیک

pas kevin nash vateam 3d kojan??????????????????????????????????
لیست دوستمون یکم قدیمیه

اینم لیست کامل superstar ها
Abyss
AJ Styles
Alex Shelley
Booker T
Chris Sabin
Christian Cage
Christopher Daniels
Eric Young
Hernandez
Homicide
Jay Lethal
Jeff Jarrett
Kevin Nash
Kurt Angle
Petey Williams *
Raven *
Rhino
Samoa Joe
Scott Steiner
Senshi *
Shark Boy
Sonjay Dutt
Sting
Team 3D (Brother Ray & Brother Devon)
Tomko
ساخت بازی تموم شده و بازی کمتر از 10 روز دیگه منتشر می شه
یکی از نکات برجسته ی بازی سرعت اونه بازی از سرعت بالا تری نسبت به سریsvr برخورداره و حرکات و ضربات superstar ها خیلی سریعا(این نکته خیلی می تونه باعث جذابیت بازی بشه)
در بیشتر نقدهایی که از بازی خوندم بیشتر نویسندها از بازی تعریف کردن
واقعا thq باید یه فکر اساسی بکنه برای سری svr چون این سری قبلا بدون رقیب بودن ولی حالا یه رقیب قدرتمند بنام TNA:impact دارن
حسابی منتظر این بازیم
موفق باشید

آخرین ویرایش:
بله لیستم قدیمی بود اما گفتم بزارم تا لیست جدید روس رچ و جایگزین کنم از شما هم ممنون
بنظر من هم این بازی سبک Werlesting رو متحول میکنه
البته UFCهم عنوان خوبیه اما حیف کشتی کج نیست:cheesygri

اتفاقا این TNA iMPACT اصلا رقیبی برای SVR نیست...THQ باید به فکر بازی UFC باشه...

من فکر میکنم این بازی برای اولین سری بودنش بتونه موفقیت خوبی رو کسب کنه اما نه به اندازه ی SVR ...

منم همین فکر رو میکنم که UFCبتونه چیز خوبی از اب در بیاد با توجه به مقالات و تریلر هایی که ازش دیدم
TNAiMPACTهم چون اولین سال حضورش هست فعلا اینده اش در حاله ای از ابهام هست
SVR2009هم تکرار مکررات شده ولی همینطور که میدونید سوپراستارهای جدید بهش اضافه شده همچنین یه مسابقه جدید که دور رینگ اتش هست
Legend of Wrelestingmeniaهم که ساخته همین شرکتهTHQهست فرقی با سری بازی هایSVRفکر نکنم داشته باشه البته میگن یه کنترل جدید در این بازی هست باید دید
همشونو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or